سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید بلیط هواپیما
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
کلینیک روانشناسی آوان
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید هاست ماهان سرور
گروه صنعتی اسکندری
معماری ایرانی اسلامی
کارت ویزیت لایه باز
خرید آی پی ثابت سیتی سرور
خرید و فروش بیت کوین
خرید کالای دیجیتال استوک
خرید دوچرخه
مشاوره کسب و کار
سرور دست دوم اچ پی دکتر
ممبر واقعی تلگرام
خرید سیم کارت خارجی
قیمت سرور dl380 hp g9
فیلم دوبله فارسی
خرید فالوور اینستاگرام
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
tikfollower
به موضوع
درخواست اسکریپت پخش یوتیوب
پاسخ داد.
به نظر من ایدهات کاملاً منطقیه، چون برای مجموعههای فرهنگی که نیاز دارن محتوای آموزشی یا ویدیوهای خاص رو از یوتیوب ببینن، این محدودیت...
Oct 21, 2025
tikfollower
به موضوع
جستجوگر و دانلودر از سایت یوتیوب
پاسخ داد.
ایده خیلی جالبیه، مخصوصاً برای کسایی که نمیخوان درگیر لینکهای سنگین و غیرمستقیم یوتیوب بشن. استفاده از سیستم لیچ برای مستقیمسازی...
Oct 21, 2025
tikfollower
به موضوع
گوگل یوتیوب را به قیمت ۱.۶۸ میلیارد دلار خرید
پاسخ داد.
واقعا جالبه بدونیم که خرید یوتیوب توسط گوگل، یکی از هوشمندانهترین تصمیمهای دنیای فناوری بود. اون موقع شاید ۱.۶۵ میلیارد دلار عدد بزرگی...
Oct 21, 2025
tikfollower
به موضوع
نکات مهم در رابطه با الگوریتم یوتیوب
پاسخ داد.
به نظر من این نکته خیلی مهمه که تغییر عنوان یا تامنیل رو فقط وقتی انجام بدیم که واقعاً دادههامون نشون بده ویدیو عملکرد خوبی نداره. چون...
Oct 21, 2025
sunimoonlover
ارسال کرد در موضوع
تصمیمی که نشون میده دوباره کنترل زندگیتو بهدست گرفتی
در
خبرها و تازههای تکنولوژی
.
تصمیمی که نشون میده دوباره کنترل زندگیتو بهدست گرفتی سلام به همهی دوستان میخوام دربارهی یه موضوع صحبت کنم که شاید خیلیهامون...
Oct 21, 2025
saminbanooooooooo
ارسال کرد در موضوع
5 ایده خلاقانه هدیه تبلیغاتی برای نوروز 1405
در
نیازمندیهای عمومی
.
فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۵ برای هر کسبوکاری، صرفاً یک تغییر تقویمی نیست؛ بلکه یک فرصت طلایی برای بازتعریف و تحکیم جایگاه برند در ذهن مخاطب...
Oct 21, 2025
saminbanooooooooo
ارسال کرد در موضوع
بهترین اسپیکر بلوتوثی تا ۲ میلیون تومان؛ انتخابی هوشمند برای تجربه صوتی برتر
در
نیازمندیهای عمومی
.
در دنیای امروز، اسپیکرهای بلوتوثی به یکی از ابزارهای ضروری برای لذت بردن از موسیقی، پادکستها و فیلمها تبدیل شدهاند. با وجود تنوع...
Oct 21, 2025
H
hasanali-nasab
ارسال کرد در موضوع
کارخانه تولیدی کارتن (پرشین کارتن آریا)
در
نیازمندیهای عمومی
.
در دنیای امروز که بستهبندی نقش مهمی در فروش، حملونقل و حتی درک ارزش محصول دارد، انتخاب یک تولیدکننده کارتن حرفهای دیگر یک گزینه نیست؛...
Oct 21, 2025
my girl
ارسال کرد در موضوع
باورهای اشتباه درباره شارژ گوشی که عمر باتری را کم میکند
در
نیازمندیهای عمومی
.
خیلی از کاربران هنوز بر اساس باورهای قدیمی گوشیشان را شارژ میکنند؛ مثلاً تصور میکنند شارژ کردن شبانه به باتری آسیب میزند یا باید...
Oct 21, 2025
A
asmadrak
ارسال کرد در موضوع
معرفی وب سایت شوپی
در
خبرها و تازههای تکنولوژی
.
شوپی؛ راهکار مطمئن برای خدمات بینالمللی و عبور از محدودیتها در دنیای متصل امروز که مرزها معنا گذشته را از دست دادهاند، دسترسی به...
Oct 21, 2025
comicman
به موضوع
باشگاه کمیک و مانگا
پاسخ داد.
سلام همکار عزیزم. منم یه سایت به اسم مرد کمیکی تو زمینه فروش کمیک در نسخه دیجیتالی دارم. البته با این فرق که من فقط نسخه های اورجینال و...
Oct 20, 2025
H
hasanali-nasab
ارسال کرد در موضوع
کدوم جاروبرقی مکش بهتری داره؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
چند وقت پیش دنبال یه جاروبرقی جدید بودم که واقعاً مکش خوبی داشته باشه و کار خونه رو سریع و راحت انجام بده. اولش بین این همه برند و مدل...
Oct 20, 2025
H
hasanali-nasab
ارسال کرد در موضوع
بهترین لاستیک از کجا بخرم؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
چند وقت پیش مجبور شدم لاستیک ماشینم رو عوض کنم و راستش بین این همه برند و فروشگاه واقعاً گیج شده بودم. قیمتها بالا رفته، مدلهای تقلبی...
Oct 20, 2025
G
ghazalehamiri
ارسال کرد در موضوع
اجرای تخصصی نقاشی نما | رنگ آمیزی نمای ساختمان با ضمانت کتبی
در
نیازمندیهای عمومی
.
شرکت کارویس مجری نقاشی نمای ساختمان با بهترین متریال روز دنیا: ✅ رنگآمیزی نما با رنگ نانو و آکریلیک ضدآب ✅ اجرای پرایمر زیرکار و...
Oct 20, 2025
tikfollower
به موضوع
طریقه دانلود از یوتیوب در اندروید
پاسخ داد.
واقعیتش اینه که دانلود از یوتیوب با گوشی اندرویدی همیشه یه دغدغه بزرگ بوده، مخصوصاً وقتی وسط دیدن یه ویدیو آموزشی یا موزیکویدیو باشی و...
Oct 20, 2025
tikfollower
به موضوع
نقد کردن درآمد یوتیوب: از چالشها تا راهحلهای عملی
پاسخ داد.
بهنظرم یاراتیوب دقیقاً همون چیزیه که یوتیوبرای ایرانی دنبالش بودن! چون واقعاً نقد کردن درآمد یوتیوب تو ایران همیشه یه دردسر بزرگ بوده؛...
Oct 20, 2025
tikfollower
به موضوع
مانیتایز چکر: ابزار ضروری برای افزایش درآمد یوتیوب شما!
پاسخ داد.
بهنظرم مانیتایز چکر واقعاً میتونه تبدیل به یه ابزار نجاتدهنده برای یوتیوبرها بشه! خیلیا فقط ویدیو میسازن و منتظرن ببینن درآمدشون...
Oct 20, 2025
tikfollower
به موضوع
نقد کردن درآمد یوتیوب: سادهترین راه برای تبدیل بازدیدها به ثروت!
پاسخ داد.
واقعیت اینه که الان دیگه کسب درآمد دلاری از یوتیوب فقط مخصوص خارجیا نیست! خیلی از یوتیوبرهای ایرانی با استفاده از سرویسهایی مثل...
Oct 20, 2025
tikfollower
به موضوع
دریافت کانتنت آیدی: بهترین راهکار برای کنترل و مدیریت محتوای یوتیوب!
پاسخ داد.
به نظرم هر کسی که به صورت حرفهای توی یوتیوب فعالیت میکنه، باید کانتنت آیدی رو جدی بگیره. خیلی وقتا پیش میاد یه نفر بدون اجازه از...
Oct 20, 2025
tikfollower
به موضوع
نقد کردن درآمد یوتیوب: راهی به سوی استقلال مالی
پاسخ داد.
بهنظرم یکی از بهترین مزیتهای یاراتیوب اینه که خیال یوتیوبرها رو از دردسر نقد کردن درآمد راحت کرده. خیلی از بچهها بعد از مانیتایز شدن،...
Oct 20, 2025
tikfollower
به موضوع
معرفی روش های مختلف کسب درامد با یوتیوب در ایران
پاسخ داد.
واقعاً اگه بخوای از یوتیوب تو ایران درآمد داشته باشی، باید خلاق باشی و ترکیبی فکر کنی! یعنی فقط روی مانیتایز حساب نکن، چون شرایطش سخته و...
Oct 20, 2025
tikfollower
به موضوع
نقد کردن درآمد یوتیوب: کلید موفقیت شما در دنیای محتوا!
پاسخ داد.
واقعاً یکی از اشتباههای رایج بین یوتیوبرها اینه که فقط روی تعداد ویو تمرکز میکنن، در حالی که آمار دقیق مثل CPM، نرخ کلیک و نرخ...
Oct 20, 2025
tikfollower
به موضوع
نقد کردن درآمد یوتیوب
پاسخ داد.
خیلیا فکر میکنن رسیدن به ۱۰۰۰ سابسکرایبر و ۴۰۰۰ ساعت واچتایم یه کار غیرممکنه، ولی واقعیت اینه که اگه استراتژیک پیش بری، شدنیه. مثلاً...
Oct 20, 2025
tikfollower
به موضوع
درآمد یوتیوب
پاسخ داد.
به نظرم بخش سخت ماجرا تازه بعد از مانیتایز شدن شروع میشه! چون خیلیا فکر میکنن وقتی کانالشون تایید بشه، خودش یوتیوب پول رو میریزه به...
Oct 20, 2025
tikfollower
به موضوع
معرفی بهترین ایدههای یوتیوب بدون چهره
پاسخ داد.
به نظرم اگه کسی بخواد بدون نشون دادن چهره تو یوتیوب موفق بشه، مهمترین چیز خلاقیته نه تجهیزات! چون واقعاً خیلی از کانالهای بزرگ دنیا...
Oct 20, 2025
تازه چه خبر
بالا