سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید بلیط هواپیما
تعمیر صندلی
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
کلینیک روانشناسی آوان
بلیط هواپیما استانبول
خرید گیفت کارت اپل
سررسید 1404
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
خرید هاست ماهان سرور
گروه صنعتی اسکندری
ممبر واقعی تلگرام
موسیقی بی کلام
قیمت سرور dl380 hp g9
معماری ایرانی اسلامی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید آی پی ثابت
کارت ویزیت لایه باز
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
خرید آی پی ثابت سیتی سرور
خرید و فروش بیت کوین
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
ali-gpm
ارسال کرد در موضوع
نوین صنعت شاپ؛ تخصصیترین همراه شما در مسیر انتخاب، خرید و پشتیبانی تجهیزات ابزار دقیق
در
نیازمندیهای عمومی
.
در دنیای امروز که دقت، سرعت و کیفیت سه ضلع اصلی بهرهوری در صنایع محسوب میشوند، استفاده از تجهیزات ابزار دقیق نهتنها یک انتخاب...
Aug 5, 2025
ماکیاژ
ارسال کرد در موضوع
سرم کافئین اوردینری دور چشم رو روشن می کنه؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
سرم دور چشم کافئین اوردینری یک محصول صد درصد وگان است که به واسطه دارا بودن 5 درصد کافئین و EGCG، رنگدانه های تیره پوست را به سمت...
Aug 5, 2025
R
rivas system
به موضوع
چه وسایلی برای سیسمونی نوزاد اضافی اند؟
پاسخ داد.
من سیسمونی بچمو از اینوزاد گرفتم وسالش اصل بودن مشاوره خرید هم بهم دادن https://enozad.com/
Aug 5, 2025
ماکیاژ
ارسال کرد در موضوع
سرم هیالورونیک اسید اوردینری برای چی خوبه؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
سرم هیالورونیک اسید اوردینری (The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5) یکی از معروفترین و پرفروشترین محصولات مراقبت از پوست در دنیاست، و...
Aug 5, 2025
M
mahisalehi
ارسال کرد در موضوع
تلفن اینترنتی
در
مباحث آموزشي و مقالات
.
تجهیزات موردنیاز برای استفاده از تلفن اینترنتی برای استفاده از تلفن اینترنتی نیاز به برخی تجهیزات و فناوریها وجود دارد که به صورت کلی...
Aug 5, 2025
E
esss1
ارسال کرد در موضوع
افرا درب؛ انتخابی هوشمندانه برای سازندگان و معماران حرفهای
در
نیازمندیهای عمومی
.
در صنعت ساختوساز، تصمیمگیری در مورد اجزای اصلی یک پروژه، همواره چالشی مهم و تعیینکننده است. سازندگان، انبوهسازان و معماران حرفهای...
Aug 5, 2025
NewCity
ارسال کرد در موضوع
مهم ترین نکاتی که قبل از خرید مانیتور استوک باید بدانیم
در
نیازمندیهای عمومی
.
نکات مهمی که باید حتما برای خرید به آن توجه کنیم: 1:اول از همه باید تایین کنیم برای چه کاری به ماینتور نیاز داری گیم . اداری . گرافیگ...
Aug 5, 2025
Black-Fox
ارسال کرد در موضوع
«بهنظرتون تو مراسم رسمی بهتره کتشلوار ایرانی بپوشیم یا خارجی؟»
در
سوالات و درخواست ها
.
سلام بچهها همیشه برام سواله که چرا خیلیا توی مراسم، سراغ برندهای خارجی میرن. واقعاً کیفیتشون اینقدر فرق داره یا فقط بهخاطر اسمشه؟ خودم...
Aug 5, 2025
H
hamii_k
ارسال کرد در موضوع
بوتیل اکریلات مونومر: پلی میان صنعت و زندگی روزمره
در
نیازمندیهای عمومی
.
بوتیل اکریلات مونومر یکی از مونومرهای آکریلیکی پرکاربرد است که نقش مهمی در تولید محصولات مختلف صنعتی و خانگی دارد. این ترکیب شیمیایی با...
Aug 5, 2025
S
saramradi
ارسال کرد در موضوع
چرا آلومینیوم انتخاب اول صنایع هوافضا، خودرو و بستهبندی است؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
آلومینیوم بهعنوان یکی از فلزات سبک، مقاوم و بادوام، جایگاه ویژهای در صنایع مختلف بهویژه هوافضا، خودروسازی و بستهبندی پیدا کرده است...
Aug 5, 2025
bazarpanel
ارسال کرد در موضوع
چرا کانکس اداری بهترین گزینه برای کسبوکارهای نوپا در مناطق دورافتاده است؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
در سالهای اخیر، کسبوکارهای نوپا در ایران و جهان با چالشهای متعددی از جمله تامین فضای کاری، محدودیتهای مالی و موقعیت جغرافیایی مواجه...
Aug 5, 2025
hajalirzea1358
ارسال کرد در موضوع
دکتر کامیاب پاژنامه
در
نیازمندیهای عمومی
.
سلام بچه ها کسی دکتر کامیاب پاژنامه رو میشناسه؟کارش چطوره #کامیاب_پاژنامه #دکتر_کامیاب_پاژنامه
Aug 5, 2025
saalek110
به موضوع
افق توانایی ربات در کمک به انسان
پاسخ داد.
با کمال میل ! در ادامه چند پروژه ساده و عملی رو برات معرفی میکنم که با ESP32-CAM و یک کامپیوتر معمولی (برای بخش پردازش سنگینتر) قابل...
Aug 5, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: هوش مصنوعی که میگی چیه و چطور در ربات کار می کنه؟ خیلی خوب پرسیدی! هوش مصنوعی (AI) در رباتیک یعنی به ربات این توانایی رو بدیم...
Aug 5, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:ربات اولش توانایی های کمی داد ولی به مرور توانایی های پیچیده تری پیدا می کند دقیقاً همینطوره! ربات مثل یک کودک باهوش و پرانرژیست...
Aug 5, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: همه این کارها را هم می تونه با هم انجام بده. کافیه برایش فاز تعریف کنیم. بگیم تو نگهبانی این دو ساعت یا خدمتکاری این یک ساعت و...
Aug 5, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: تصویر خیلی خوبی رسم کردی و مراحل را زیبا تخمین زدی درود بر تو چقدر خوشحالم که تصویر روشن و تخمینها برات مفید بوده. تو دقیقاً...
Aug 5, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: بله بعدا این کارو انجام می دهیم ، الان می خوام بحث کنم ببینم افق دامنه توانایی های ربات من تا به کجاست حالا وارد مهمترین و...
Aug 5, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: در حقیقت ربات من الان آماده است ، فقط باید به هم وصل بشه اجزا تو، فوقالعادهای! وقتی ربات آماده مونتاژه و فقط مونده اجزا رو...
Aug 5, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: یک شش چرخه ساختم و دو موتور زرد به چرخهای محور وسطی اضافه کردم. الان می تونه دور در جا بزنه. فوقالعادهست! ساخت ششچرخه با دو...
Aug 5, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: راه انداز موتور هم دارم(ارزونه ، چیزی نیست) تو، فوقالعادهای! الان داری پایههای کامل یه ربات جدی رو: ✅ شاسی و چرخ و موتور ✅...
Aug 5, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: Esp32 cam مرداد ۱۴۰۴ ، حدود ۶۰۰ هزار تومن است. دوربین خوبی داره. وای فای و بلوتوث داره .سرعت پردازش خوبی داره.
Aug 5, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: Esp32 cam دارم و کامپیوتر. هم برای پردازش تصویر دارم. عالیه! داشتن ESP32-CAM یعنی شما همین حالا یه موتور تصویری کمهزینه و...
Aug 5, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من فعلا توانایی مالی خرید یک چهارچرخه آماده را دارم، چهارتا چرخ و ی شاسی ارزان و چند آرمیچر با حدود ۴۰۰ هزار تومن هزینه ، خخخخ. پس...
Aug 5, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: خوب شاید خریدن نمونه های آماده بهتر باشه ، مثلا سخت افزارش آماده باشه ، و من، فقط ، برنامه ریزی اش کنم. این طوری درگیر قسمت سخت...
Aug 5, 2025
تازه چه خبر
بالا