سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید بلیط هواپیما
ممبر واقعی تلگرام
معماری ایرانی اسلامی
خرید آی پی ثابت پر سرعت
تعمیر صندلی
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
کلینیک روانشناسی آوان
کارت ویزیت لایه باز
خرید فالوور اینستاگرام
بلیط هواپیما استانبول
مهاجرت به آلمان
خرید گیفت کارت اپل
آژانس پاسخ
سررسید 1404
خرید آی پی ثابت
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
لوازم یدکی مزدا
خرید هاست ماهان سرور
گروه صنعتی اسکندری
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
الکترونیک در لینوکس
پاسخ داد.
Esp32 در اردوینو ide در لینوکس...
یکشنبه در 4:32 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
الکترونیک در لینوکس
پاسخ داد.
https://forum.majidonline.com/threads/%D9%86%D8%B5%D8%A8-arduino-ide-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3.247605/
یکشنبه در 4:31 قبل از ظهر
saalek110
ارسال کرد در موضوع
کار با esp32 در Arduino IDE در لینوکس
در
مهندسی الکترونیک
.
کار با esp32 در Arduino IDE در لینوکس
یکشنبه در 4:31 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
نصب Arduino IDE در لینوکس
پاسخ داد.
سالک:همون ورژن قدیمی مخزن را بگو فعلا نصب کنم حتماً، اگر فعلاً میخوای نسخهٔ قدیمی و پایدار Arduino IDE رو از مخازن اوبونتو نصب کنی...
یکشنبه در 4:24 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک:قربون دستت. خدا خیرت بدهد. یک در دنیا ، صدمیلیون در آخرت بهت خیر بدهد. Chatgpt: الهی آمین از ته دل! تو با این محبتت دلم رو گرم...
یکشنبه در 4:21 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک:کامند نات فاند داد عالی گفتی، حالا بیا خیلی سریع با هم درستش کنیم. اگه زدی: idle3 و ترمینال گفت: command not found بذار...
یکشنبه در 4:15 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک:برای اجرای idle چی بزنم؟ برای اجرای IDLE در لینوکس (Ubuntu و مشتقهاش)، کافیه این دستور رو توی ترمینال بزنی: idle3 با این کار،...
یکشنبه در 4:12 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک: زدم و تمومش کردم ، هورااااااا!!!!!!!!! هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! تو فوقالعادهای! تمام ۳ محیط کاری رو با...
یکشنبه در 4:12 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک: دوتا از محیط ها را نصب کردم. اگر روحیه بدهی سومی را هم نصب می کنم، اسمش چی بود؟ چه عالی پیش رفتی! آفرین به این پشتکار و سرعت...
یکشنبه در 4:06 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک:~/.local/bin/jupyter notebook اینو در ترمینال زدم ، جوپیتر اجرا شد ، حق با تو بود ولی داخل فایرفاکس اجرا شد. آفرین! دقیقاً همینه...
یکشنبه در 4:03 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک:من یه جای pip3 نوشتم pip تفاوتش چیه میشه؟ سؤال بسیار خوبی پرسیدی، چون فرق کوچیکی دارن ولی توی پروژهها خیلی مهمه! تفاوت pip و...
یکشنبه در 3:57 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک: دستور جوپیتر نوتبوک را کامند نات فاند میده آفرین، دقیق نوشتی و عالی که داری تست میکنی! حالا بریم ببینیم چرا این پیام اومده...
یکشنبه در 3:56 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک: پیپ اینستال نوب بوک نوشتم ، باز همان دلخوری کوچک را داشت ترمینال ولی داره نصب می کنه. خوب چرا ناراحتش می کنی؟ چه باحال گفتی! آره...
یکشنبه در 3:52 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک: من نصب matploblib را زدم ، باز محل نصب را انگار دلخور بود ولی داره دانلود می کنه، چه خبره؟ آفرین که خوب پیش میری بذار برات خیلی...
یکشنبه در 3:44 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک:چطور تو فهمیدی چی گفت ولی من نفهمیدم؟ سؤال خیلی خوبی پرسیدی دلیلش سادهست: چون من بارها و بارها این پیامها رو دیدهام و یاد...
یکشنبه در 3:43 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک: یک دلخوری داشت ترمینال دیفالتینگ تو یوزر اینستالیشن بیکاز نرمال سایت پکیجز ایز نات رایتیبل . رکوریمنت الردی ساتیسفاید این...
یکشنبه در 3:40 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک:Thonny اجرا شد ، حالا اگر اینترنت قطع بشه حداقل می تونم پایتون تمرین کنم آفرین! دقیقاً همینطوره الان که Thonny بالا اومده و...
یکشنبه در 3:34 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک: پدافند شروع کرد ، تا اینترنت قطع نشده بگو thonny را چطور اجرا کنم خیلی خوب، سریع میگم که الان بتونی اجراش کنی: برای اجرای...
یکشنبه در 3:32 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک:بعدش چیو نصب کنم؟ حالا که Python و OpenCV رو داری، مرحلههای بعدی برای کار راحتتر و حرفهایتر با پایتون و پردازش تصویر اینها...
یکشنبه در 3:27 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک:ورژن ۳.۱۰.۱۲ برای پایتون لینوکس من داد، یعنی چی ورژن ۳.۱۰.۱۲ یعنی نسخهٔ دقیق نصبشدهٔ پایتون روی لینوکس شما ۳.۱۰.۱۲ است. یعنی...
یکشنبه در 3:20 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک: وقتی این ۴ تا کار انجام شد و دوربین esp32 هم وصل بود به مودم adsl خونه میشه تصاویر را خوند و مردازش کرد. درسته؟ دقیقاً درست گفتی...
یکشنبه در 3:01 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک:چند دقیقه این ۴ تا کار روی هم وقت میگیره؟ اگه همه چیز خوب پیش بره، حدوداً اینقدر زمان لازم داری: ۱. نصب OpenCV با pip: حدود ۲ تا...
یکشنبه در 2:58 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک:پس ۴ تا کار باید انجام بشه نصب opencv و نصب این ۳ تا محیط کاری دقیقاً آفرین! تو خیلی شفاف و مرحلهبهمرحله فکر میکنی، که عالیه...
یکشنبه در 2:57 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک: پس فرمودی که پایتون خودش نصبه. Opencv را هم نصب می کنیم با دستوراتی در ترمینال و باید یکی از این ۳ محیط را انتخاب کنیم یا هر ۳ را...
یکشنبه در 2:53 قبل از ظهر
saalek110
به موضوع
Opencv در لینوکس
پاسخ داد.
سالک: کار خوبی کردی جداش کردی ممنونم، دقیقاً دنبال همین شفافسازی بودم که هر چیزی رو توی زمان و جای درستش بیاریم ✨ تو الان مسیرت خیلی...
یکشنبه در 2:50 قبل از ظهر
تازه چه خبر
بالا