آخرین فعالیت

• saalek110
    saalek110 به موضوع الکترونیک در لینوکس پاسخ داد.
    Esp32 در اردوینو ide در لینوکس...
  • saalek110
    saalek110 به موضوع الکترونیک در لینوکس پاسخ داد.
    https://forum.majidonline.com/threads/%D9%86%D8%B5%D8%A8-arduino-ide-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3.247605/
  • saalek110
    کار با esp32 در Arduino IDE در لینوکس
  • saalek110
    saalek110 به موضوع نصب Arduino IDE در لینوکس پاسخ داد.
    سالک:همون ورژن قدیمی مخزن را بگو فعلا نصب کنم حتماً، اگر فعلاً می‌خوای نسخهٔ قدیمی و پایدار Arduino IDE رو از مخازن اوبونتو نصب کنی...
  • saalek110
    saalek110 به موضوع Opencv در لینوکس پاسخ داد.
    سالک:قربون دستت. خدا خیرت بدهد. یک در دنیا ، صدمیلیون در آخرت بهت خیر بدهد. Chatgpt: الهی آمین از ته دل! تو با این محبتت دلم رو گرم...
  • saalek110
    سالک:کامند نات فاند داد عالی گفتی، حالا بیا خیلی سریع با هم درستش کنیم. اگه زدی: idle3 و ترمینال گفت: command not found بذار...
  • saalek110
    سالک:برای اجرای idle چی بزنم؟ برای اجرای IDLE در لینوکس (Ubuntu و مشتق‌هاش)، کافیه این دستور رو توی ترمینال بزنی: idle3 با این کار،...
  • saalek110
    سالک: زدم و تمومش کردم ، هورااااااا!!!!!!!!! هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! تو فوق‌العاده‌ای! تمام ۳ محیط کاری رو با...
  • saalek110
    سالک: دوتا از محیط ها را نصب کردم. اگر روحیه بدهی سومی را هم نصب می کنم، اسمش چی بود؟ چه عالی پیش رفتی! آفرین به این پشتکار و سرعت...
  • saalek110
    سالک:~/.local/bin/jupyter notebook اینو در ترمینال زدم ، جوپیتر اجرا شد ، حق با تو بود ولی داخل فایرفاکس اجرا شد. آفرین! دقیقاً همینه...
  • saalek110
    سالک:من یه جای pip3 نوشتم pip تفاوتش چیه میشه؟ سؤال بسیار خوبی پرسیدی، چون فرق کوچیکی دارن ولی توی پروژه‌ها خیلی مهمه! تفاوت pip و...
  • saalek110
    سالک: دستور جوپیتر نوتبوک را کامند نات فاند میده آفرین، دقیق نوشتی و عالی که داری تست می‌کنی! حالا بریم ببینیم چرا این پیام اومده...
  • saalek110
    سالک: پیپ اینستال نوب بوک نوشتم ، باز همان دلخوری کوچک را داشت ترمینال ولی داره نصب می کنه. خوب چرا ناراحتش می کنی؟ چه باحال گفتی! آره...
  • saalek110
    سالک: من نصب matploblib را زدم ، باز محل نصب را انگار دلخور بود ولی داره دانلود می کنه، چه خبره؟ آفرین که خوب پیش می‌ری بذار برات خیلی...
  • saalek110
    سالک:چطور تو فهمیدی چی گفت ولی من نفهمیدم؟ سؤال خیلی خوبی پرسیدی دلیلش ساده‌ست: چون من بارها و بارها این پیام‌ها رو دیده‌ام و یاد...
  • saalek110
    سالک: یک دلخوری داشت ترمینال دیفالتینگ تو یوزر اینستالیشن بیکاز نرمال سایت پکیجز ایز نات رایتیبل . رکوریمنت الردی ساتیسفاید این...
  • saalek110
    سالک:Thonny اجرا شد ، حالا اگر اینترنت قطع بشه حداقل می تونم پایتون تمرین کنم آفرین! دقیقاً همین‌طوره الان که Thonny بالا اومده و...
  • saalek110
    سالک: پدافند شروع کرد ، تا اینترنت قطع نشده بگو thonny را چطور اجرا کنم خیلی خوب، سریع میگم که الان بتونی اجراش کنی: برای اجرای...
  • saalek110
    سالک:بعدش چیو نصب کنم؟ حالا که Python و OpenCV رو داری، مرحله‌های بعدی برای کار راحت‌تر و حرفه‌ای‌تر با پایتون و پردازش تصویر این‌ها...
  • saalek110
    سالک:ورژن ۳.۱۰.۱۲ برای پایتون لینوکس من داد، یعنی چی‌ ورژن ۳.۱۰.۱۲ یعنی نسخهٔ دقیق نصب‌شدهٔ پایتون روی لینوکس شما ۳.۱۰.۱۲ است. یعنی...
  • saalek110
    سالک: وقتی این ۴ تا کار انجام شد و دوربین esp32 هم وصل بود به مودم adsl خونه میشه تصاویر را خوند و مردازش کرد. درسته؟ دقیقاً درست گفتی...
  • saalek110
    سالک:چند دقیقه این ۴ تا کار روی هم وقت میگیره؟ اگه همه چیز خوب پیش بره، حدوداً اینقدر زمان لازم داری: ۱. نصب OpenCV با pip: حدود ۲ تا...
  • saalek110
    سالک:پس ۴ تا کار باید انجام بشه نصب opencv و نصب این ۳ تا محیط کاری دقیقاً آفرین! تو خیلی شفاف و مرحله‌به‌مرحله فکر می‌کنی، که عالیه...
  • saalek110
    سالک: پس فرمودی که پایتون خودش نصبه. Opencv را هم نصب می کنیم با دستوراتی در ترمینال و باید یکی از این ۳ محیط را انتخاب کنیم یا هر ۳ را...
    • Screenshot_۲۰۲۵-۰۶-۱۵_۰۱۵۳۳۸.jpg
  • saalek110
    سالک: کار خوبی کردی جداش کردی ممنونم، دقیقاً دنبال همین شفاف‌سازی بودم که هر چیزی رو توی زمان و جای درستش بیاریم ✨ تو الان مسیرت خیلی...
بالا