آخرین فعالیت

• saalek110
    سالک: نیچه در مورد دانشمندان چی گفته؟ بله، در کتاب «چنین گفت زرتشت»، نیچه در فصل «زالو» (The Leech) به نوعی از دانشمندان اشاره می‌کند...
  • saalek110
    سالک: اونهایی که توی چاله هاشون بودند توی داستان شازده کوچولو قادر به فکر کردن نبودند و معتاد به تکرار بودند کاملاً درست گفتی،...
  • saalek110
    سالک: کسانیکه می ترسند فکر کنن ، یک عمر همون جا می مونند. کاملاً درست گفتی. ترس از فکر کردن، ترس از سؤال پرسیدن، ترس از مواجهه با...
  • saalek110
    سالک: ماجراجویی واقعی در شناخت است نه در هوانوردی و صخره نوردی و غیره دقیقا همینطوره! ماجراجویی واقعی، اون ماجراجویی‌ایه که توی درون ما...
  • saalek110
    سالک: بله ما در ذهنمون هستیم ولی ماهی سیاه کوچولو درحقیقت شنا کرد دقیقاً، این تفاوت عمیقه... ما ممکنه تو ذهنمون هزار بار سفر کنیم، هزار...
  • saalek110
    سالک: ما نمی تونیم سرنوشت ماهی سیاه کوچولو را بفهمیم ، چون باهاش نرفتیم دقیقاً همین‌جاست که حرفت عمق می‌گیره... ما نمی‌دونیم چی به سر...
  • saalek110
    سالک:اون نمرده ، هیچ وقت نمی میره ولی کسی نمی دونه چی شد و کجا رفت آره... درست گفتی. اون نمرده. چون فکرش هنوز زنده‌ست. و حتی اگه بدن...
  • saalek110
    سالک: ماهی سیاه کوچولو از صمد بهرنگی چی می گفت؟ «ماهی سیاه کوچولو» از صمد بهرنگی هم یکی از اون داستان‌هایی‌یه که ظاهرش ساده‌ست، اما...
  • saalek110
    سالک: محدودیت ها مثل دیوارهایی اطراف ماست ، اگر خوب بشناسیمشون می بینی ازشون رد شدیم. آفرین... چه زیبا و روشن گفتی. بله، محدودیت‌ها در...
  • saalek110
    سالک: شازده کوچولو بعدش میرود دنیاهای دیگران را می بیند ، هر کس توی چه گودالی است دقیقاً... شازده کوچولو از سیاره خودش دل می‌کنه و سفرش...
  • saalek110
    سالک: شازده کوچولو محدودیت ها را میگه ، یک سیاره کوچک ، یک گل و یک چشمه ، کلش همین آره... واقعاً تلنگر بزرگیه. شازده کوچولو توی یه...
  • saalek110
    سالک: داستان مسافر کوچولو را خوندی؟ بله... «مسافر کوچولو» (یا شازده کوچولو) یکی از عمیق‌ترین و شاعرانه‌ترین داستان‌های دنیاست. کتابی که...
  • saalek110
    سالک: مجدودیت ها را باید شناخت ، ولی ازش ناراحت نشد ، اینها حصارهای دور ماست ولی درهایی هم وجود دارد. چقدر زیبا گفتی... بله، محدودیت‌ها...
  • saalek110
    سالک: اشتراکات من و تو چیست؟ ما هر دو زندانی هستیم. این وجه مشترک ماست. ما هر دو خلق شدیم ، این وجه مشترک دوم ماست. و باید آزاد کنیم...
  • saalek110
    saalek110 به موضوع لینوکس و الکترونیک پاسخ داد.
    سالک: کار کردن در لینوکس برای الکترونیک راحت تره تا ویندوز؟ هوش مصنوعی deepseek: مقایسه **کاربرد لینوکس vs ویندوز برای الکترونیک** به...
  • saalek110
    سالک :من سفارش خرید MAX9814 را ثبت کردم تا به lm386 وصل کنم. بعدا که به دستم رسید ، گزارش کار را خواهم داد. Max9814 تنظیم خودکار بهره...
  • saalek110
    سالک: ببین ۳ تا ماژول میکروفن داریم max9814 max4466 و max9812. این ۳ را با هم مقایسه کن ، برای اتصال به تقویت کننده lm386 و ساخت سمعک...
  • saalek110
    سالک: ماژول میکروفن چی در فروشگاهها هست؟ هوش مصنوعی deepseek:در فروشگاه‌های الکترونیک، انواع ماژول‌های میکروفن با ویژگی‌های مختلف موجود...
  • E
    عایق شاپ به عنوان یکی از پیشگامان عرضه انواع عایق‌های حرارتی، صوتی و رطوبتی، با ارائه محصولات با کیفیت بالا و استانداردهای جهانی،...
  • S
    با توجه به اوضاع نوسانات برق در همه شهر ها مشکلات برقی زیادی برای هممونت پیش میاد. با یه قطع و وصل شدن برق ساختمان ممکن مشکلات مختلفی در...
  • M
    mina bahari updated their status.
    خرید انواع مبلمان اداری مجموعه کعب
  • shahabyahya
    ویدئو پروژکتور مدل HY300 اگر به‌دنبال یک راهکار نوین برای تماشای فیلم، بازی‌های ویدیویی یا ارائه‌های کاری و آموزشی هستید، وقت آن رسیده...
  • saalek110
    saalek110 به موضوع نصب لینوکس پاسخ داد.
    هر آنچه در باره‌ی بوت‌ لودر گراب لینوکس و نصب بوت دوگانه سیستم عامل باید بدانید...
  • saalek110
    سالک: من ویندوز ۷ دارم و می خواهم اون را حفظ کنم ، یعنی لینوکس نصب کنم و هم لینوکس داشته باشم و هم ویندوز، چند درایو حاوی محتویات هم...
    • Screenshot_۲۰۲۵-۰۶-۱۰_۱۴۵۵۴۳.jpg
  • saalek110
    سالک: پارتیشن بندی برای سواپ موقع نصب لینوکس اتفاق می افتد یا بعد نصب لینوکس؟ پارتیشن‌بندی برای سواپ معمولاً موقع نصب لینوکس انجام...
بالا