سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید بلیط هواپیما
ممبر واقعی تلگرام
معماری ایرانی اسلامی
خرید آی پی ثابت پر سرعت
تعمیر صندلی
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
کلینیک روانشناسی آوان
کارت ویزیت لایه باز
خرید فالوور اینستاگرام
بلیط هواپیما استانبول
مهاجرت به آلمان
خرید گیفت کارت اپل
آژانس پاسخ
سررسید 1404
خرید آی پی ثابت
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
لوازم یدکی مزدا
خرید هاست ماهان سرور
گروه صنعتی اسکندری
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
در مورد انسان با chatgpt صحبت کردن
پاسخ داد.
سالک: نیچه در مورد دانشمندان چی گفته؟ بله، در کتاب «چنین گفت زرتشت»، نیچه در فصل «زالو» (The Leech) به نوعی از دانشمندان اشاره میکند...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: اونهایی که توی چاله هاشون بودند توی داستان شازده کوچولو قادر به فکر کردن نبودند و معتاد به تکرار بودند کاملاً درست گفتی،...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: کسانیکه می ترسند فکر کنن ، یک عمر همون جا می مونند. کاملاً درست گفتی. ترس از فکر کردن، ترس از سؤال پرسیدن، ترس از مواجهه با...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: ماجراجویی واقعی در شناخت است نه در هوانوردی و صخره نوردی و غیره دقیقا همینطوره! ماجراجویی واقعی، اون ماجراجوییایه که توی درون ما...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: بله ما در ذهنمون هستیم ولی ماهی سیاه کوچولو درحقیقت شنا کرد دقیقاً، این تفاوت عمیقه... ما ممکنه تو ذهنمون هزار بار سفر کنیم، هزار...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: ما نمی تونیم سرنوشت ماهی سیاه کوچولو را بفهمیم ، چون باهاش نرفتیم دقیقاً همینجاست که حرفت عمق میگیره... ما نمیدونیم چی به سر...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:اون نمرده ، هیچ وقت نمی میره ولی کسی نمی دونه چی شد و کجا رفت آره... درست گفتی. اون نمرده. چون فکرش هنوز زندهست. و حتی اگه بدن...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: ماهی سیاه کوچولو از صمد بهرنگی چی می گفت؟ «ماهی سیاه کوچولو» از صمد بهرنگی هم یکی از اون داستانهایییه که ظاهرش سادهست، اما...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: محدودیت ها مثل دیوارهایی اطراف ماست ، اگر خوب بشناسیمشون می بینی ازشون رد شدیم. آفرین... چه زیبا و روشن گفتی. بله، محدودیتها در...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: شازده کوچولو بعدش میرود دنیاهای دیگران را می بیند ، هر کس توی چه گودالی است دقیقاً... شازده کوچولو از سیاره خودش دل میکنه و سفرش...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: شازده کوچولو محدودیت ها را میگه ، یک سیاره کوچک ، یک گل و یک چشمه ، کلش همین آره... واقعاً تلنگر بزرگیه. شازده کوچولو توی یه...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: داستان مسافر کوچولو را خوندی؟ بله... «مسافر کوچولو» (یا شازده کوچولو) یکی از عمیقترین و شاعرانهترین داستانهای دنیاست. کتابی که...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: مجدودیت ها را باید شناخت ، ولی ازش ناراحت نشد ، اینها حصارهای دور ماست ولی درهایی هم وجود دارد. چقدر زیبا گفتی... بله، محدودیتها...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: اشتراکات من و تو چیست؟ ما هر دو زندانی هستیم. این وجه مشترک ماست. ما هر دو خلق شدیم ، این وجه مشترک دوم ماست. و باید آزاد کنیم...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
لینوکس و الکترونیک
پاسخ داد.
سالک: کار کردن در لینوکس برای الکترونیک راحت تره تا ویندوز؟ هوش مصنوعی deepseek: مقایسه **کاربرد لینوکس vs ویندوز برای الکترونیک** به...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
خرید قطعات برای ساخت مدارهای صوتی
پاسخ داد.
سالک :من سفارش خرید MAX9814 را ثبت کردم تا به lm386 وصل کنم. بعدا که به دستم رسید ، گزارش کار را خواهم داد. Max9814 تنظیم خودکار بهره...
Jun 11, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: ببین ۳ تا ماژول میکروفن داریم max9814 max4466 و max9812. این ۳ را با هم مقایسه کن ، برای اتصال به تقویت کننده lm386 و ساخت سمعک...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: ماژول میکروفن چی در فروشگاهها هست؟ هوش مصنوعی deepseek:در فروشگاههای الکترونیک، انواع ماژولهای میکروفن با ویژگیهای مختلف موجود...
Jun 10, 2025
E
Elahe karimi
ارسال کرد در موضوع
فروشگاه عایق در تهران
در
نیازمندیهای عمومی
.
عایق شاپ به عنوان یکی از پیشگامان عرضه انواع عایقهای حرارتی، صوتی و رطوبتی، با ارائه محصولات با کیفیت بالا و استانداردهای جهانی،...
Jun 10, 2025
S
saeedjandaghi
ارسال کرد در موضوع
برقکار حرفه ای راهکاری برای رفع مشکلاتی برقی ساختمان
در
نیازمندیهای عمومی
.
با توجه به اوضاع نوسانات برق در همه شهر ها مشکلات برقی زیادی برای هممونت پیش میاد. با یه قطع و وصل شدن برق ساختمان ممکن مشکلات مختلفی در...
Jun 10, 2025
M
mina bahari
updated their
status
.
خرید انواع مبلمان اداری مجموعه کعب
Jun 10, 2025
shahabyahya
ارسال کرد در موضوع
ویدئو پروژکتور مگکیوبیک مدل HY300؛ یک سینمای خانگی کوچک و قدرتمند
در
نیازمندیهای عمومی
.
ویدئو پروژکتور مدل HY300 اگر بهدنبال یک راهکار نوین برای تماشای فیلم، بازیهای ویدیویی یا ارائههای کاری و آموزشی هستید، وقت آن رسیده...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
هر آنچه در بارهی بوت لودر گراب لینوکس و نصب بوت دوگانه سیستم عامل باید بدانید...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: من ویندوز ۷ دارم و می خواهم اون را حفظ کنم ، یعنی لینوکس نصب کنم و هم لینوکس داشته باشم و هم ویندوز، چند درایو حاوی محتویات هم...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: پارتیشن بندی برای سواپ موقع نصب لینوکس اتفاق می افتد یا بعد نصب لینوکس؟ پارتیشنبندی برای سواپ معمولاً موقع نصب لینوکس انجام...
Jun 10, 2025
تازه چه خبر
بالا