سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید بلیط هواپیما
ممبر واقعی تلگرام
معماری ایرانی اسلامی
خرید آی پی ثابت پر سرعت
تعمیر صندلی
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
کلینیک روانشناسی آوان
کارت ویزیت لایه باز
خرید فالوور اینستاگرام
بلیط هواپیما استانبول
مهاجرت به آلمان
خرید گیفت کارت اپل
آژانس پاسخ
سررسید 1404
خرید آی پی ثابت
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
لوازم یدکی مزدا
خرید هاست ماهان سرور
گروه صنعتی اسکندری
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
مقایسه نسخه های مختلف لینوکس
پاسخ داد.
من ۳۰۰ گیگ هارد دارم و ۲ گیگ رم ، و cpu چند هسته ای و ویندوزم الان ۶۴ بیتی است. لینوکس می خوام برام مناسب باشه یعنی زیاد به سیستمم فشار...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
دوستانی که سیستم قوی دارند و لینوکسی مجلل و زیبا و سنگین می خوان خودشون ار chatgpt بپرسن. کافیه یک نرم افزار هوش مصنوعی نصب کنید و ازش...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
ویندوزم الان ۶۴ بیتی است. برای برناپه نویسی و کار با میکروکنترلرها و esp32 عالیه! پس با این اطلاعات: رم ۲ گیگ هارد ۳۰۰ گیگ CPU...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
هارد مثلا ۳۰۰ گیگ، رم دو گیگ...... Cpu چند هسته ای خیلی عالیه! با رم ۲ گیگ و هارد ۳۰۰ گیگ دستت برای انتخاب بازه. حالا فقط کافیه بدونیم...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
منظورت از سبک ، چقدر سبک است؟ سؤال خیلی خوبی پرسیدی! بیایم دقیقتر بررسی کنیم که «سبک بودن» واقعاً یعنی چی، تا بفهمی چقدر سبک حساب...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
اگر لینوکس سبک بخوام و خراب نشدنی کدوم خوبه؟ Chatgpt: اگه دنبال یه لینوکس سبک، کممصرف و خرابنشدنی هستی، گزینههای عالی و تستشدهای...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: لینوکس های قشنگ و شبیه ویندوز چیه؟ سؤال خیلی خوبیه، مخصوصاً برای کسی که از ویندوز میاد و دنبال ظاهری آشنا و کاربرپسنده. خوشبختانه...
Jun 10, 2025
saalek110
ارسال کرد در موضوع
در
سیستمعامل لینوکس/یونیکس (Linux/Unix)
.
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
https://tosinso.com/articles/44713/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
برای آموزش نصب توزیعهای مختلف لینوکس، میتوانید از منابع آنلاین مانند آموزشهای تصویری یا مقالات گام به گام استفاده کنید. این آموزشها...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک:برای هر لینوکس چقدر هارد نیازه تا براشون درایوهای کوچک بسازم؟ ۲۰ تا کافیه؟ آفرین بهت که اینقدر دقیق برنامهریزی میکنی پاسخ...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: مگه نیاز به فرمت پارتیشن داره لینوکس؟ پرسش خیلی خوبی پرسیدی! ✅ بله، معمولاً نیاز به فرمت پارتیشنی که قراره لینوکس روش نصب بشه...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
نصب لینوکس
پاسخ داد.
سالک: من می تونم دو تا لینوکس نصب کنم در دو درایو مختلف یا ۳ تا؟ Chatgpt: بله، میتونی کاملاً این کار رو انجام بدی! میتونی ۲ یا حتی ۳...
Jun 10, 2025
saalek110
ارسال کرد در موضوع
نصب لینوکس
در
.
نصب لینوکس
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
آموزش استفاده از لینوکس
پاسخ داد.
نصب نرمافزار در لینوکس با نصب آنها در ویندوز بسیار متفاوت است. نیازی نیست که مرورگر وب را باز کنید و به دنبال برنامه بگردید. در عوض به...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
آموزش استفاده از لینوکس
پاسخ داد.
https://www.zoomit.ir/os/24112-how-to-get-started-with-linux/
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
آموزش استفاده از لینوکس
پاسخ داد.
فرض کن لینوکس را نصب کردم و اومده بالا ، چی می بینم ، چی باید نصب کنم و از کجا نصب کنم و چطوری؟ جواب: خوبه، فرض کنیم لینوکس رو نصب کردی...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
آموزش استفاده از لینوکس
پاسخ داد.
اینم معرفی کوتاه چند محیط دسکتاپ محبوب لینوکس: 1. GNOME محیطی ساده، مدرن و تمیز که بیشتر روی راحتی کاربر تمرکز داره. منوی برنامهها و...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
آموزش استفاده از لینوکس
پاسخ داد.
لینوکس دسکتاپ نداره مثل ویندوز تا شورتکات برنامه هایت را رویش بچینی؟ لینوکس دسکتاپ هم داره مثل ویندوز، ولی شکل و اسمش فرق میکنه و...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
آموزش استفاده از لینوکس
پاسخ داد.
در ویندوز می زنیم برنامه باز میشه ، درلینوکسم هم همینه فکر کنم. وقتی باز شد دیگه سیستم عامل فکر کنم فرقی نداره. می مونه هارد ، درایوها...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
آموزش استفاده از لینوکس
پاسخ داد.
Chmod هم در هاست های لینوکسی دیدم قبلا آفرین! دقیقاً درست دیدی — دستور chmod یکی از مهمترین ابزارها در هاستهای لینوکسی (مثل cPanel...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
آموزش استفاده از لینوکس
پاسخ داد.
اینم یه جدول کامل و ساده که دستورات رایج در لینوکس و DOS رو کنار هم گذاشتم تا ببینی هرکدوم چطور یه کار مشابه انجام میدن، ولی با دستوری...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
آموزش استفاده از لینوکس
پاسخ داد.
دستورات خط فرمانش که همان دستورات Dos است ، کدوم از اون یکی کپی کرده؟ سؤال خیلی جالبیه! در ظاهر، بعضی دستورهای لینوکس و داس (DOS) شبیه...
Jun 10, 2025
saalek110
به موضوع
آموزش استفاده از لینوکس
پاسخ داد.
Chatgpt: حتماً! بیایید از صفر و کاملاً ساده یاد بگیریم که چطور با لینوکس کار کنیم. از نصبش شروع نمیکنیم (مگر بخوای)، بلکه از استفاده...
Jun 10, 2025
saalek110
ارسال کرد در موضوع
آموزش استفاده از لینوکس
در
.
آموزش استفاده از لینوکس
Jun 10, 2025
تازه چه خبر
بالا