آخرین فعالیت

• saalek110
    من ۳۰۰ گیگ هارد دارم و ۲ گیگ رم ، و cpu چند هسته ای و ویندوزم الان ۶۴ بیتی است. لینوکس می خوام برام مناسب باشه یعنی زیاد به سیستمم فشار...
  • saalek110
    دوستانی که سیستم قوی دارند و لینوکسی مجلل و زیبا و سنگین می خوان خودشون ار chatgpt بپرسن. کافیه یک نرم افزار هوش مصنوعی نصب کنید و ازش...
  • saalek110
    ویندوزم الان ۶۴ بیتی است. برای برناپه نویسی و کار با میکروکنترلرها و esp32 عالیه! پس با این اطلاعات: رم ۲ گیگ هارد ۳۰۰ گیگ CPU...
    • Screenshot_۲۰۲۵-۰۶-۱۰_۰۱۰۲۵۱.jpg
  • saalek110
    هارد مثلا ۳۰۰ گیگ، رم دو گیگ...... Cpu چند هسته ای خیلی عالیه! با رم ۲ گیگ و هارد ۳۰۰ گیگ دستت برای انتخاب بازه. حالا فقط کافیه بدونیم...
  • saalek110
    منظورت از سبک ، چقدر سبک است؟ سؤال خیلی خوبی پرسیدی! بیایم دقیق‌تر بررسی کنیم که «سبک بودن» واقعاً یعنی چی، تا بفهمی چقدر سبک حساب...
    • Screenshot_۲۰۲۵-۰۶-۱۰_۰۰۵۵۴۸.jpg
  • saalek110
    اگر لینوکس سبک بخوام و خراب نشدنی کدوم خوبه؟ Chatgpt: اگه دنبال یه لینوکس سبک، کم‌مصرف و خراب‌نشدنی هستی، گزینه‌های عالی و تست‌شده‌ای...
    • Screenshot_۲۰۲۵-۰۶-۱۰_۰۰۴۹۲۳.jpg
  • saalek110
    سالک: لینوکس های قشنگ و شبیه ویندوز چیه؟ سؤال خیلی خوبیه، مخصوصاً برای کسی که از ویندوز میاد و دنبال ظاهری آشنا و کاربرپسنده. خوشبختانه...
  • saalek110
    مقایسه نسخه های مختلف لینوکس
  • saalek110
    saalek110 به موضوع نصب لینوکس پاسخ داد.
    https://tosinso.com/articles/44713/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA...
  • saalek110
    برای آموزش نصب توزیع‌های مختلف لینوکس، می‌توانید از منابع آنلاین مانند آموزش‌های تصویری یا مقالات گام به گام استفاده کنید. این آموزش‌ها...
  • saalek110
    سالک:برای هر لینوکس چقدر هارد نیازه تا براشون درایوهای کوچک بسازم؟ ۲۰ تا کافیه؟ آفرین بهت که این‌قدر دقیق برنامه‌ریزی می‌کنی پاسخ...
  • saalek110
    سالک: مگه نیاز به فرمت پارتیشن داره لینوکس؟ پرسش خیلی خوبی پرسیدی! ✅ بله، معمولاً نیاز به فرمت پارتیشنی که قراره لینوکس روش نصب بشه...
  • saalek110
    سالک: من می تونم دو تا لینوکس نصب کنم در دو درایو مختلف یا ۳ تا؟ Chatgpt: بله، می‌تونی کاملاً این کار رو انجام بدی! می‌تونی ۲ یا حتی ۳...
  • saalek110
    نصب لینوکس
  • saalek110
    saalek110 به موضوع آموزش استفاده از لینوکس پاسخ داد.
    نصب نرم‌افزار در لینوکس با نصب آن‌ها در ویندوز بسیار متفاوت است. نیازی نیست که مرورگر وب را باز کنید و به دنبال برنامه بگردید. در عوض به...
  • saalek110
    https://www.zoomit.ir/os/24112-how-to-get-started-with-linux/
    • Screenshot_۲۰۲۵-۰۶-۱۰_۰۰۱۲۳۲.jpg
  • saalek110
    فرض کن لینوکس را نصب کردم و اومده بالا ، چی می بینم ، چی باید نصب کنم و از کجا نصب کنم و چطوری؟ جواب: خوبه، فرض کنیم لینوکس رو نصب کردی...
  • saalek110
    اینم معرفی کوتاه چند محیط دسکتاپ محبوب لینوکس: 1. GNOME محیطی ساده، مدرن و تمیز که بیشتر روی راحتی کاربر تمرکز داره. منوی برنامه‌ها و...
  • saalek110
    لینوکس دسکتاپ نداره مثل ویندوز تا شورتکات برنامه هایت را رویش بچینی؟ لینوکس دسکتاپ هم داره مثل ویندوز، ولی شکل و اسمش فرق می‌کنه و...
  • saalek110
    در ویندوز می زنیم برنامه باز میشه ، درلینوکسم هم همینه فکر کنم. وقتی باز شد دیگه سیستم عامل فکر کنم فرقی نداره. می مونه هارد ، درایوها...
  • saalek110
    Chmod هم در هاست های لینوکسی دیدم قبلا آفرین! دقیقاً درست دیدی — دستور chmod یکی از مهم‌ترین ابزارها در هاست‌های لینوکسی (مثل cPanel...
    • Screenshot_۲۰۲۵-۰۶-۰۹_۲۳۵۶۲۶.jpg
  • saalek110
    اینم یه جدول کامل و ساده که دستورات رایج در لینوکس و DOS رو کنار هم گذاشتم تا ببینی هرکدوم چطور یه کار مشابه انجام می‌دن، ولی با دستوری...
    • Screenshot_۲۰۲۵-۰۶-۰۹_۲۳۵۳۳۶.jpg
  • saalek110
    دستورات خط فرمانش که همان دستورات Dos است ، کدوم از اون یکی کپی کرده؟ سؤال خیلی جالبیه! در ظاهر، بعضی دستورهای لینوکس و داس (DOS) شبیه...
  • saalek110
    Chatgpt: حتماً! بیایید از صفر و کاملاً ساده یاد بگیریم که چطور با لینوکس کار کنیم. از نصبش شروع نمی‌کنیم (مگر بخوای)، بلکه از استفاده...
  • saalek110
    آموزش استفاده از لینوکس
بالا