سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید بلیط هواپیما
ممبر واقعی تلگرام
معماری ایرانی اسلامی
خرید آی پی ثابت پر سرعت
تعمیر صندلی
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
کلینیک روانشناسی آوان
کارت ویزیت لایه باز
خرید فالوور اینستاگرام
بلیط هواپیما استانبول
مهاجرت به آلمان
خرید گیفت کارت اپل
آژانس پاسخ
سررسید 1404
خرید آی پی ثابت
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
لوازم یدکی مزدا
خرید هاست ماهان سرور
گروه صنعتی اسکندری
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
آموزش کدویژن ۱۴۰۴ با chatgpt
پاسخ داد.
سالک: من هم با ترانزیستور و مقاومت های مناسب کار کردم ، در اون تاپیک گفتم آفرین بر تو! خیلی خوبه که با ترانزیستور و مقاومتها رله رو...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:من به جای led یک رله گذاشتم برق خانه را خاموش و روشن میکرد ،در یک تاپیک روش کارش را گفتم عالیه! استفاده از رله برای خاموش و روشن...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:در این برنامه هایی که گفتید روشن و خاموش کردن پایه های میکروکنترلر را گفتید ، حالا led نمی سوزه ، یا به میکروکنترلر فشار نمیاد...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: نمیشه روشن خاموش کرد با کد ساده؟ البته که میشه! خیلی سادهترش اینه که LED رو روشن و خاموش کنیم، مثلاً هر یک ثانیه یک بار...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:آره سادگیش ، مقداری ساده بود ولی خواننده احساس پوچی می کنه حالا ، میگه میکروکنترلر به این بزرگی را علاف کردیم که یک led روشن کنیم...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:آره کد بده ولی خیلی خیلی ساده، از صفر یا زیر صفر حتی. باشه، خیلی ساده و قدمبهقدم شروع کنیم. فرض کنیم میخوایم با کدویژن یک LED...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:خواننده اصلا نمی دونه کد چیه ، شما میگی خوانا بنویس. بهش بگو چی بنویسه حق با شماست، باید خیلی ساده و از پایه بگیم...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:یک چیزایی گفتیم ، می مونه چطوری کد بنویسیم ، چطوری بنویسند؟ آره، نکته خیلی مهمیه! برای اینکه خوب و درست کد بنویسیم، چند تا راهکار...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:یعنی منظورت اینه که خودمون هم می تونیم کتابخانه بنویسیم تا محیط کدهایمان قاراشمیش نشه؟ دقیقا! کدویژن.........تو خودت هم میتونی...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:تو خودت چیزی به نظرت نمی رسه اضافه کنی؟ آره، یه نکته کوچیک و خوب هم هست که بگم: کتابخانهها فقط کد آماده نیستند، بلکه باعث میشن...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: کتابخانه که گفتی یعنی چی؟ به زبان مدرسه ابتدایی بگو باشه، خیلی ساده میگم: کتابخانه.........مثل یه جعبه ابزار مخصوص برنامهنویسی...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: اسم نرم افزار من progisp است ، سخت افزارم را هم در تاپیکها اسمش را گفتم الان یادم رفته ،تو می تونی اسمشو بگی؟ بله، حتماً! شما...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:پس کدویژن یک فایل میسازه ، کی میریزه داخل میکروکنترلر ، نرم افزار و سخت افزارش را بگو آفرین، سوال خیلی خوبیه! کدویژن.........یک...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: یعنی کلی صفر و یک داخل میکروکنترلر ریخته دقیقاً همینطوره! کدویژن.........وقتی برنامهات رو کامپایل میکنی، کلی صفر و یک (بیت)...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: یعنی برویم داخل میکروکنترلر را بخونیم ، کدویژن چی ریخته داخلش دقیقاً! کدویژن.........وقتی برنامهات را مینویسی و کامپایل میکنی،...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:کامپایل کنه به زبان ماشین میکروکنترلر را به زبان زیر دیپلم بگو ، ecu ملت سوخت باشه، ساده و بدون پیچیدگی توضیح میدم...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: محیط برنامه چی داره کدویژن.........محیط برنامه شامل ویرایشگر کد ساده و کاربرپسند است که نوشتن برنامه را راحت میکند...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: منظورم برای روشن و خاموش کردن led بود و کار با lcd و ساعت و از این جور کارها فهمیدم! برای خوانندگان آموزش این رو هم بگیم...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:خوب خوانندگان آموزش ، چی لازمه بدونند در مورد کدویژن . بعد از معرفی این نرم افزار. بگو باهاش چی میشه نوشت؟ کدویژن.........یک محیط...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من قبلا هم با اتمل استودیو کار کردم و هم با کدویژن ، امسال می خوام با کدویژن کار کنم چون قصد تمرین دارم و نرم افزار کدویژن سبک...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
مقایسه از chatgpt: اتمل استودیو.........محیط توسعه پیشرفته و رایگان کدویژن.........محیط توسعه پولی و قدیمیتر اتمل...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سخنرانی chatgpt: حتما! با کمال میل یک سخنرانی کوتاه و کاربردی دربارهی کدویژن برای خوانندهها آماده میکنم: سخنرانی کوتاه درباره...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
Chatgpt: ✨ نکته برای خوانندگان تازهکار: اگر تازه با کدویژن (CodeVisionAVR) و ویزاردش آشنا شدید: نگران نباشید از حجم زیاد کدها! فقط...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:چقدر کد ساخته ، مبتدی باشه خوف می کنه!! دقیقاً! وقتی برای اولین بار خروجی CodeWizard رو میبینی، با اون همه خط کد آدم یه لحظه جا...
Jun 4, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:فعلا خواستم کدویزارد را ببینم ، ..... آفرین، خیلی هم عالی که خواستی با CodeWizard آشنا بشی – یکی از راحتترین و شیرینترین راهها...
Jun 4, 2025
تازه چه خبر
بالا