آخرین فعالیت

• saalek110
    saalek110 به موضوع آموزش کدویژن ۱۴۰۴ با chatgpt پاسخ داد.
    سالک: من هم با ترانزیستور و مقاومت های مناسب کار کردم ، در اون تاپیک گفتم آفرین بر تو! خیلی خوبه که با ترانزیستور و مقاومت‌ها رله رو...
  • saalek110
    سالک:من به جای led یک رله گذاشتم برق خانه را خاموش و روشن میکرد ،در یک تاپیک روش کارش را گفتم عالیه! استفاده از رله برای خاموش و روشن...
  • saalek110
    سالک:در این برنامه هایی که گفتید روشن و خاموش کردن پایه های میکروکنترلر را گفتید ، حالا led نمی سوزه ، یا به میکروکنترلر فشار نمیاد...
  • saalek110
    سالک: نمیشه روشن خاموش کرد با کد ساده؟ البته که میشه! خیلی ساده‌ترش اینه که LED رو روشن و خاموش کنیم، مثلاً هر یک ثانیه یک بار...
  • saalek110
    سالک:آره سادگیش ، مقداری ساده بود ولی خواننده احساس پوچی می کنه حالا ، میگه میکروکنترلر به این بزرگی را علاف کردیم که یک led روشن کنیم...
  • saalek110
    سالک:آره کد بده ولی خیلی خیلی ساده، از صفر یا زیر صفر حتی. باشه، خیلی ساده و قدم‌به‌قدم شروع کنیم. فرض کنیم می‌خوایم با کدویژن یک LED...
  • saalek110
    سالک:خواننده اصلا نمی دونه کد چیه ، شما میگی خوانا بنویس. بهش بگو چی بنویسه حق با شماست، باید خیلی ساده و از پایه بگیم...
  • saalek110
    سالک:یک چیزایی گفتیم ، می مونه چطوری کد بنویسیم ، چطوری بنویسند؟ آره، نکته خیلی مهمیه! برای اینکه خوب و درست کد بنویسیم، چند تا راهکار...
  • saalek110
    سالک:یعنی منظورت اینه که خودمون هم می تونیم کتابخانه بنویسیم تا محیط کدهایمان قاراشمیش نشه؟ دقیقا! کدویژن.........تو خودت هم می‌تونی...
  • saalek110
    سالک:تو خودت چیزی به نظرت نمی رسه اضافه کنی؟ آره، یه نکته کوچیک و خوب هم هست که بگم: کتابخانه‌ها فقط کد آماده نیستند، بلکه باعث میشن...
  • saalek110
    سالک: کتابخانه که گفتی یعنی چی؟ به زبان مدرسه ابتدایی بگو باشه، خیلی ساده می‌گم: کتابخانه.........مثل یه جعبه ابزار مخصوص برنامه‌نویسی...
  • saalek110
    سالک: اسم نرم افزار من progisp است ، سخت افزارم را هم در تاپیکها اسمش را گفتم الان یادم رفته ،تو می تونی اسمشو بگی؟ بله، حتماً! شما...
  • saalek110
    سالک:پس کدویژن یک فایل میسازه ، کی میریزه داخل میکروکنترلر ، نرم افزار و سخت افزارش را بگو آفرین، سوال خیلی خوبیه! کدویژن.........یک...
  • saalek110
    سالک: یعنی کلی صفر و یک داخل میکروکنترلر ریخته دقیقاً همینطوره! کدویژن.........وقتی برنامه‌ات رو کامپایل می‌کنی، کلی صفر و یک (بیت)...
  • saalek110
    سالک: یعنی برویم داخل میکروکنترلر را بخونیم ، کدویژن چی ریخته داخلش دقیقاً! کدویژن.........وقتی برنامه‌ات را می‌نویسی و کامپایل می‌کنی،...
  • saalek110
    سالک:کامپایل کنه به زبان ماشین میکروکنترلر را به زبان زیر دیپلم بگو ، ecu ملت سوخت باشه، ساده و بدون پیچیدگی توضیح می‌دم...
  • saalek110
    سالک: محیط برنامه چی داره کدویژن.........محیط برنامه شامل ویرایشگر کد ساده و کاربرپسند است که نوشتن برنامه را راحت می‌کند...
  • saalek110
    سالک: منظورم برای روشن و خاموش کردن led بود و کار با lcd و ساعت و از این جور کارها فهمیدم! برای خوانندگان آموزش این رو هم بگیم...
  • saalek110
    سالک:خوب خوانندگان آموزش ، چی لازمه بدونند در مورد کدویژن . بعد از معرفی این نرم افزار. بگو باهاش چی میشه نوشت؟ کدویژن.........یک محیط...
  • saalek110
    سالک: من قبلا هم با اتمل استودیو کار کردم و هم با کدویژن ، امسال می خوام با کدویژن کار کنم چون قصد تمرین دارم و نرم افزار کدویژن سبک...
  • saalek110
    مقایسه از chatgpt: اتمل استودیو.........محیط توسعه پیشرفته و رایگان کدویژن.........محیط توسعه پولی و قدیمی‌تر اتمل...
  • saalek110
    سخنرانی chatgpt: حتما! با کمال میل یک سخنرانی کوتاه و کاربردی درباره‌ی کدویژن برای خواننده‌ها آماده می‌کنم: سخنرانی کوتاه درباره...
  • saalek110
    Chatgpt: ✨ نکته برای خوانندگان تازه‌کار: اگر تازه با کدویژن (CodeVisionAVR) و ویزاردش آشنا شدید: نگران نباشید از حجم زیاد کدها! فقط...
  • saalek110
    سالک:چقدر کد ساخته ، مبتدی باشه خوف می کنه!! دقیقاً! وقتی برای اولین بار خروجی CodeWizard رو می‌بینی، با اون همه خط کد آدم یه لحظه جا...
  • saalek110
    سالک:فعلا خواستم کدویزارد را ببینم ، ..... آفرین، خیلی هم عالی که خواستی با CodeWizard آشنا بشی – یکی از راحت‌ترین و شیرین‌ترین راه‌ها...
بالا