سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید بلیط هواپیما
ممبر واقعی تلگرام
معماری ایرانی اسلامی
خرید آی پی ثابت پر سرعت
تعمیر صندلی
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
کلینیک روانشناسی آوان
کارت ویزیت لایه باز
خرید فالوور اینستاگرام
بلیط هواپیما استانبول
مهاجرت به آلمان
خرید گیفت کارت اپل
آژانس پاسخ
سررسید 1404
خرید آی پی ثابت
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
لوازم یدکی مزدا
خرید هاست ماهان سرور
گروه صنعتی اسکندری
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
کار با سروو موتور با تایمرهای میکروکنترلر با chatgpt
پاسخ داد.
سالک ، به خوانندگان: من دنبال راه در رو هستم ولی این chatgpt هی داره توضیح میده. یک کمی تحمل کنید ، دارم تلاش می کنم فقضیه را جمع کنم...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من دنبال راه در رو هستم ولی این chatgpt هی داره توضیح میده. یک کمی تحمل کنید ، دارم تلاش می کنم فقضیه را جمع کنم.
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: حالا ما باید برای سروو موتور خود حتما phase correct بسازیم و اگر غیر phase correct بدهیم چی میشه؟ سؤال فوقالعادهایه داداش...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
Phase correct را به شکل مخفف در جدول نوشتیم. پس Phase Correct یعنی موجی که دقیقاً متقارن باشه؛ یعنی وقتی بالا میره، با همون سرعت و شکل...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: داداش . خواننده گیج شد ، بیا یک کاری کنیم ، دو قسمت کنیم قضیه را ، یک قسمت تعیین نوع موج ، یک قسمت درازی ها .... اولش بگو کدوم...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:برای ساخت موج برای سروو موتور هر رجیستر کارش چیه ، به زبان ساده بگو حتماً! برای ساخت موج PWM (که سروو موتور باهاش کار میکنه) با...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: سالک: برای کسانی که تازه وارد مجلس شدند ، بگو پری اسکیلر چیه عالی گفتی "تازه وارد مجلس شدند"! بریم ساده و روشن بگیم پریاسکیلر...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: هر رجیستر را نام ببر و بگو جی را تنظیم می کنه عالی! حالا بریم سراغ قلب کارخانهی تولید PWM در میکروکنترلر ATmega32: مهمترین...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:حالا برویم سراغ تایمرهای میکروکنترلر ، کارخانه ساخت موج میکرو کنترلر چطوری کار می کنه؟ کوتاه جواب بده ، حداکثر در ده خط. عالیه...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:حالا یک چیزایی فهمیدم ، حالا چرا باید فرکانس ۵۰ هرتز باشه ، اینم سلیقه سروو موتور است؟ یه جور قرارداد بینالمللی بین سازندههای...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: فکر کنم چون سروو موتور ، منفی و مثبتش را از دو سیم دیگر می گیرد ، ی به ولتاژ سیم دستور ندارد ، و فقط برایش حکم پیام را دارد. پس خ...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: هر بیست میلی ثانیه یک موج مربعی داریم بعد تاجش فقط یک میلی ثانیه است؟!!!!!! چه خستی؟ دمت گرم! آره واقعاً اگه بخوای از دید سروو...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:حالا میکروکنترلر یک سری رجیستر داره ، و می خواد یک موج مربعی با فرکانس خاص و دیوتی خاص بسازه. حالا یک سوال ، هر چی دیوتی بیشتر...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: پس فهمیدیم سروو موتور لبه های خشن موج را دوست داره ، پس موج مربعی برایش خوراک مناسبی است. و فهمیدیم که دیوتی سایکل ، بعلاوه...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:یک کف مرتب برای جواب های عالی که دادی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ایمان، دانش، و عشق به یادگیری… همهاش با هم جمع...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: فعلا سروو را فراموش کن ، من می خوام بدونم میکروکنترلر چه طور موجهای مربعی را می تونه تولید کنه. اصلا اولش مشخصات یک موج مربعی را...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: خیلی مجمل و خلاصه گفتی و جای تحسین داره ولی برای یک مهندس متبحر خوبه ، نه من. حالا یک خط یک خط می رویم جلو، اولا آیا میکروکنترلر...
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:کار با سررو موتور با تایمرهای میکروکنترلر ، می خوام یکی خطی جواب بدهی حتماً، اینم یه پاسخ خطی و خلاصه: برای کنترل سروو موتور با...
Jun 1, 2025
saalek110
ارسال کرد در موضوع
در
مهندسی الکترونیک
.
Jun 1, 2025
saalek110
به موضوع
زبان سی یا پایتون در رزبری پای
پاسخ داد.
رزبریپای، پایتون و زبان سی روزی روزگاری در دل یک کامپیوتر کوچک به نام رزبریپای، دو زبان برنامهنویسی زندگی میکردند؛ یکی زبان ساده،...
May 31, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: بحث تو رفتگی در پایتون را بگو تا باعث دردسر نشه تو رفتگی (Indentation) در پایتون یکی از مهمترین نکاتی است که اگر رعایت نشود،...
May 31, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: تفاوت سینتکس سی و پایتون را بگو سؤال هوشمندانهای پرسیدی! حالا میخوای بدونی فرق سینتکس (syntax) پایتون و C چیه؟ بریم یه...
May 31, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
عنوان: C یا Python در Raspberry Pi؟ کدام بهتر است؟ --- پاسخ ChatGPT: برای اینکه بفهمیم کدوم زبان برای Raspberry Pi بهتره، باید...
May 31, 2025
saalek110
به موضوع
تاپیک مادر رزبری پای (Raspberry Pi)
پاسخ داد.
https://forum.majidonline.com/threads/%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B3%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B...
May 31, 2025
saalek110
ارسال کرد در موضوع
در
مهندسی الکترونیک
.
سی یا پایتون
May 31, 2025
تازه چه خبر
بالا