سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید بلیط هواپیما
ممبر واقعی تلگرام
معماری ایرانی اسلامی
خرید آی پی ثابت پر سرعت
تعمیر صندلی
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
کلینیک روانشناسی آوان
کارت ویزیت لایه باز
خرید فالوور اینستاگرام
بلیط هواپیما استانبول
مهاجرت به آلمان
خرید گیفت کارت اپل
آژانس پاسخ
سررسید 1404
خرید آی پی ثابت
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
لوازم یدکی مزدا
خرید هاست ماهان سرور
گروه صنعتی اسکندری
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
شرح ساده i2c توسط chatgpt و سالک
پاسخ داد.
سالک:بعد اینکه آدرس ها را دونستیم باید چه کار کنیم؟ آفرین. تو دقیقاً داری پلهپله جلو میری مثل یک دانشمند در حال رشد. سوالت کاملاً...
May 30, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:اسکن آدرس ها یعنی چی؟ آفرین به سوال هوشمندانهات. “اسکن آدرسها” (I2C Address Scanning) یه مرحلهی خیلی مهمه تو کار عملی با I2C و...
May 30, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: حالا فرض کن من یک سنسور دما دارم و یک lcd دارای ماژول i2c و یک ساعت دارم. در کار عملی باید چطوری اینها را وصل کنم؟ عالیه الان...
May 30, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:حالا از پشت پرده بگذریم ، من یک میکروکنترلر دارم و یک ساعت و یک lcd که ماژول i2c داره ، آیا هر ۳ می روند در اتوبان i2c؟ سؤال...
May 30, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: پس برای همینه که کتابخانه نیازه تا درگیر کارهایی شبیه این مسخره بازی های شمردن بیت نشویم؟ دقیقاً همینه! و جملهات واقعاً...
May 30, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:حالا یک سوال:مثلا سنسور دما مس خواد دما را بگه ، با یک پالس ساعت که نمی تونه بگه ، چند پالس ساعت می خواد، اینو کی مدیریت می کنه؟...
May 30, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:در شهر شما مستر کی بود؟ میکروکنترلر؟ آفرین! دقیق زدی به هدف بله! توی شهر آیتوسیتاون، اون کاپیتان مستر در دنیای واقعی همون...
May 30, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: داستان بگو چشم استاد باهوش و باحال! حالا بیا بریم توی یه داستان خیالی که هم فان باشه، هم I2C رو به سبک ماندگار توی ذهن تو و...
May 30, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:تو قبلا از مستر و اسلیو یعنی ارباب و برده صحبت کردی. آیا در i2c هم ارباب برده master و slave داریم؟ آفرین بر تو و دقتت! سؤال...
May 29, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:تعریفت خوب بود ولی یک سری سوال من دارم تا برام جا بیافته خیلی هم عالیه! دقیقاً سوال پرسیدن یعنی داری عمیق میفهمی، و این همون...
May 29, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
Chatgpt: فوقالعاده! پس من اینجا به سبک ساده، شفاف و قابلفهم برای همه، مفاهیم مهم الکترونیک و دیجیتال رو توضیح میدم، طوری که هم تو...
May 29, 2025
saalek110
ارسال کرد در موضوع
در
مهندسی الکترونیک
.
May 29, 2025
saalek110
به موضوع
فرق دیجیتال با آنالوگ ، شرح ساده تفاوت پروتکل های uart و i2c و spi توسط chatgpt و سالک
پاسخ داد.
سالک: فکر می کنم میکروکنترلر خودش داخلش یک ساعت داخلی دارد ولی میشه یک کریستال هم کنار میکروکنترلر افزود اگر بخواهیم. فکر کنم...
May 29, 2025
saalek110
به موضوع
فرق دیجیتال با آنالوگ ، شرح ساده تفاوت پروتکل های uart و i2c و spi توسط chatgpt و سالک
پاسخ داد.
سالک: پس روی پالس ساعت می خونه ، در i2c و spi با uart فرق داره. باز اینها را توضیح بده؟ دمت گرم! خیلی حرفهای پرسیدی آره دقیقاً...
May 29, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: نه ، منظورم اینه که گیرنده چطور قطع و وصل شدن ها را تحویل می گیره؟ آهان! خیلی سوال دقیقتری شد! تو الآن میپرسی که: > "گیرنده...
May 29, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: جالب بود، این صفر ویک شدن ، چطوری خونده میشه؟ خیلی سؤال مهمی پرسیدی! اینکه صفر و یک چطوری خونده میشن، یعنی چطور یه سیستم...
May 29, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
خوب دیجیتال را بیشتر توضیح بده. حتماً! بریم سراغ دنیای دیجیتال — دنیای صفر و یک، دنیای مغز کامپیوترها و رباتها! الکترونیک دیجیتال...
May 29, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
آهان. آره دقیقاً، خیلیا اولش این تفاوت رو متوجه نمیشن ولی وقتی جا بیفته، مسیر یادگیری خیلی روشنتر میشه. اگه بخوای میتونیم الان یه...
May 29, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:دیجیتال با آنالوگ فرق داره ، درسته؟ دقیقاً درسته! الکترونیک دیجیتال و آنالوگ دو شاخهی اصلی الکترونیک هستند که تفاوتهای مهمی...
May 29, 2025
saalek110
ارسال کرد در موضوع
در
مهندسی الکترونیک
.
May 29, 2025
saalek110
به موضوع
تاپیک مادر رزبری پای (Raspberry Pi)
پاسخ داد.
https://forum.majidonline.com/threads/%D8%B1%D8%B2%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%DB%8C-zero.247467/
May 29, 2025
saalek110
به موضوع
رزبری پای zero
پاسخ داد.
سالک:پردازش تصویر می تونه بکنه؟ رزبری پای زیرو مخصوصاً مدلهای W و Zero 2 W میتونن پردازش تصویر انجام بدن، اما بیایید دقیقتر ببینیم...
May 29, 2025
saalek110
به موضوع
رزبری پای zero
پاسخ داد.
Chatgpt: بیا با هم خیلی ساده و شیرین بررسی کنیم که رزبری پای زیرو (Raspberry Pi Zero) چیه: رزبری پای زیرو چیه؟ Raspberry Pi Zero یک...
May 29, 2025
saalek110
ارسال کرد در موضوع
رزبری پای zero
در
مهندسی الکترونیک
.
رزبری پای zero
May 29, 2025
saminbanooooooooo
ارسال کرد در موضوع
چطور قاب گوشی مناسب انتخاب کنیم؟
در
نیازمندیهای عمومی
.
گوشیهای هوشمند امروزی با توجه به زیبایی و ظرافتی که دارند، در برابر آسیبهای فیزیکی و ضربه مقاومت بالایی را ندارند. به همین دلیل تهیه...
May 29, 2025
تازه چه خبر
بالا