آخرین فعالیت

• saalek110
    saalek110 به موضوع Arduino IDE برای کار با esp پاسخ داد.
    سالک: بیا حالا فوکوس کنیم روی Arduino IDE که چی داره برای esp بزن بریم الان می‌خوایم روی Arduino IDE فوکوس کنیم تا ببینیم چی تو چنته...
    • Screenshot_۲۰۲۵-۰۵-۲۹_۰۵۱۰۵۹.jpg
  • saalek110
    دقیقاً الان تکلیف ESP32 روشنه: ✅ ماژول ESP32: و باهاش: درگاه ارتباطی با مودم و اینترنت مغز فرمانده برای ATmegaها.....سالک: اگر...
  • saalek110
    لیست:
  • saalek110
    Arduino IDE برای کار با esp
  • saalek110
    saalek110 به موضوع Esp32 از زبان chatgpt پاسخ داد.
    کاملاً درسته! خلاصه‌اش این‌طوری میشه: --- ❤️ پروژه: ESP32 چرا ESP32؟ چون همه‌کاره‌ست! هم میکروکنترلره، هم وای‌فای داره، هم بلوتوث،...
  • saalek110
    سالک: یک محیط های دیگه ای برای esp گفتی .....، اونا چی بود؟ آفرین که دقیق گوش می‌دی! بله، علاوه بر Arduino IDE که راحت و سریع هست، چند...
  • A
    With thanks, I enjoy it. Facebook - log in or sign upplinko nederland.nl/
  • saalek110
    سالک:حالا اون چیزایی که قبلا به من گفتی باز بگو بزنم در آموزش همه بخونن، گفتی با IDE آردوینو کارها ساده تره و کتابخانه هایی داریم و با...
    • Screenshot_۲۰۲۵-۰۵-۲۹_۰۴۵۰۴۱.jpg
  • saalek110
    در تاپیک زیر یک مقایسه ای بین اتمگا ۸ و اتمگا ۳۲ ، توسط chatgpt کردیم که می توانید بخوانید...
  • saalek110
    سالک: پس اگر من اتمگا ۸ داشته باشم ، جا برای کد کم میارم و دیگه چی کم میارم نسبت به اتمگا ۳۲؟ سؤال خیلی خوبی پرسیدی، و دقیقاً نشون...
  • saalek110
    سالک: حالا بیا اتمگا ۳۲ را با اتمگا ۸ مقایسه کن عالیه! حالا بریم سراغ یه مقایسه بین ATmega32 و ATmega8؛ این دوتا از یه خانواده هستن...
  • saalek110
    سالک: خجالتم دادی با این شرح دادن ساده ولی یک کم ساده تر هم بگو تا بازم من بیشتر بفهمم ای جان! خیلی خوشحال شدم که خوشت اومد. حالا بیا...
  • saalek110
    سالک: مقایسه محشری بود.....ولی من هنوز دو زاریم نیافتاده ، با زبان ساده بگو این فرق ها که در جدول گفتی یعنی چه؟ یعنی کدهای بیشتری میشه...
  • saalek110
    سالک: سالک: اگر دوربین و وای فای و بلوتوث esp را بزاریم کنار و فقط به عنوان یک میکروکنترلر بهش نگاه کنیم با اتمگا ۳۲ از لحاظ حافظه و...
    • Screenshot_۲۰۲۵-۰۵-۲۹_۰۴۲۲۳۹.jpg
  • saalek110
    Chatgpt: بیایم با هم ESP32 رو دقیق‌تر و کامل‌تر بشناسیم! این برد یکی از محبوب‌ترین و قدرتمندترین ماژول‌های وای‌فای و بلوتوث روی یک چیپ...
  • saalek110
    saalek110 به موضوع تاپیک مادر esp پاسخ داد.
    https://forum.majidonline.com/threads/esp32-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-chatgpt.247455/ و باز ادامه با chatgpt در تاپیک زیر...
  • saalek110
    Esp32 از زبان chatgpt الان حدود ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ است. و با کمک chatgpt نگاهی به esp32 می اندازیم. البته باید می گفتم esp نه esp32 . چون...
  • A
    With thanks. Numerous write ups! https://x.com/Plinko Game_nl
  • saminbanooooooooo
    در پروژه‌های ساختمانی لوکس، انتخاب مصالح ساختمانی صرفاً یک انتخاب فنی نیست، بلکه بخشی از فرآیند افزایش زیبایی، کیفیت و ارزش افزوده در...
  • saalek110
    سالک:خطر ندارند هدبندها برای مغز: سؤال کاملاً به‌جا و مهمیه! نگرانی درباره سلامت مغز همیشه باید در اولویت باشه، مخصوصاً وقتی پای...
  • saalek110
    سالک: هدبند تک کاناله و چند کاناله یعنی چی؟ سؤال خیلی خوبی پرسیدی! ماجرا از این قراره: تفاوت هدبند تک‌کاناله و چند‌کاناله EEG چیه؟...
  • saalek110
    سالک:این هدبندهای eeg در ایران هست برای خرید بله، در ایران می‌توانید هدبندهای EEG را برای پروژه‌های الکترونیکی، نوروفیدبک، مدیتیشن و...
  • saalek110
    سالک:هدبند eeg چطوریه؟ سؤال عالی‌ای پرسیدی رفیق آینده‌نگر من! بیا خیلی ساده، کامل و تصویری‌طور بهت بگم: هدبند EEG چیه و چطوریه؟...
  • saalek110
    Chatgpt: بریم سراغ دنیای خارق‌العاده ارتباط مغز با الکترونیک یا همون: Brain-Computer Interface (BCI) – واسط مغز و ماشین BCI یعنی مغز...
  • saalek110
    لیست:
بالا