سایت مجیدآنلاین
انجمنهای مجیدآنلاین
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
مقالات آموزشی
تبلیغات متنی / بک لینک
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
خرید بلیط هواپیما
ممبر واقعی تلگرام
معماری ایرانی اسلامی
خرید آی پی ثابت پر سرعت
تعمیر صندلی
خرید آی پی ثابت
ایزی وی پی اس ezivps.com
کلینیک روانشناسی آوان
کارت ویزیت لایه باز
خرید فالوور اینستاگرام
بلیط هواپیما استانبول
مهاجرت به آلمان
خرید گیفت کارت اپل
آژانس پاسخ
سررسید 1404
خرید آی پی ثابت
پلتفرم رپورتاژ تسمینو
ارسال پیام انبوه واتساپ
تجهیزات هوشمند سازی گیلسا
لوازم یدکی مزدا
خرید هاست ماهان سرور
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
saalek110
به موضوع
مکالمه ایتالیایی با ترجمه فارسی
پاسخ داد.
**La mia famiglia è molto importante per me.** خانواده برای من خیلی مهم است. **Siamo in quattro: mio padre, mia madre, mia sorella...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
البته! **Oggi incontro i miei amici al bar.** امروز با دوستانم در کافه قرار گذاشتم. **Sono in ritardo di dieci minuti.** ده...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
**Mi sveglio alle sette del mattino.** من ساعت هفت صبح بیدار میشم. **Bevo una tazza di caffè e mangio un cornetto.** یک فنجان...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
**Domani parto per Firenze.** فردا برای رفتن به فلورانس سفر میکنم. **Prendo il treno alle dieci del mattino.** قطارم ساعت ۱۰...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
**Ciao, mi chiamo Marta.** سلام، من اسمم مارتاست. **Ho venticinque anni e vivo a Milano.** ۲۵ سالمه و در میلانو زندگی میکنم...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
**Buongiorno, vorrei un caffè, per favore.** صبح بخیر، لطفا یک قهوه میخواستم. **Va bene, lo vuole normale o macchiato?** خوبه،...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
**Oggi è una bella giornata.** امروز روزی زیبا است. **Il sole splende e non c’è vento.** خورشید میدرخشد و بادی نیست. **Voglio...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
البته! در زیر یک متن ساده به زبان ایتالیایی قرار دادم که شامل ترجمهی فارسی آن نیز هسته. --- ### متن ایتالیایی: **Ciao, mi chiamo...
May 25, 2025
Mitra6990
ارسال کرد در موضوع
معرفی بهترین برند اسباب بازی خارجی برای کودکان و نوجوانان
در
نیازمندیهای عمومی
.
معرفی بهترین برند اسباب بازی خارجی برای کودکان و نوجوانان انتخاب اسباب بازی مناسب برای کودکان نه تنها باعث سرگرمی آنها میشود، بلکه...
May 25, 2025
P
panaham
ارسال کرد در موضوع
انواع بادبند ساختمان
در
نیازمندیهای عمومی
.
مقاومت مهاربندها (بادبندها) در برابر نیروهای زلزله از طریق افزایش یا کاهش طول اعضای مهاربندی تأمین میشود. این تغییر طول موجب انتقال...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
تقویت صدا با آی سی lm386
پاسخ داد.
https://jamtronic.com/product/lm386-volume-amplifier-module ماژول آمپلی فایر LM386 ولوم دار
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
لیست فروم های الکترونیک
پاسخ داد.
حتما! در اینجا تعدادی از کانالهای تلگرام فارسی مرتبط با الکترونیک، آردوینو و پروژههای DIY را معرفی میکنم که میتوانند برای یادگیری و...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
لیست فروم های الکترونیک
پاسخ داد.
بازم فارسی: حتما! اینها چندتا فروم و سایت فارسی خوب برای الکترونیک و میکروکنترلرها و رباتیک هستند: 1. پارسفیدار سایت تخصصی...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
لیست فروم های الکترونیک
پاسخ داد.
فروم های فارسی را هم بگو حتما! اینها چند تا فروم و سایت فارسی خوب درباره الکترونیک و برنامهنویسی سختافزاری هستند: 1. دانشجوکیت...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
لیست فروم های الکترونیک
پاسخ داد.
سالک: من شاید وقت نکنم این سایتها را چک کنم ، اینها را chatgpt لیست کرده ، خودتان باید بررسی کنید.
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
لیست فروم های الکترونیک
پاسخ داد.
فروم های انگلیسی: اینجا چند تا فروم و سایت خوب و معروف برای الکترونیک که میتونی توش تجربیات، پروژهها و سوالاتت رو ببینی یا بپرسی...
May 25, 2025
saalek110
ارسال کرد در موضوع
لیست فروم های الکترونیک
در
مهندسی الکترونیک
.
لیست فروم های الکترونیک
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
بحث بوردهای فیک آردوینو و بردهای اوریجینال
پاسخ داد.
سایتهای خارجی هم هست میشه با واسطه ها خرید کرد. ولی گرون تر درمیاد.
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:من ترجیح می دهم ارجینال بگیرم تا وسایلم نسوزه Chatgpt: تصمیمت خیلی درسته. برد آردوینوی اصل: پایداری برق بهتری داره (تنظیمکننده...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک:بوردهای آردوینوی ارجینال کافه ربات را دیدم ، واقعا اریجیناله؟ Chatgpt: آره، بردهایی که کافهربات با عنوان "آردوینو اورجینال"...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
پاسخ داد.
سالک: من یک برد آردوینو خریدم و هارد تبلتم سوخت و شاید به کامپیوترم هم آسیب وارد شد ، ماوس و کیبورد درست دیگه کار نمی کرد....... بزای...
May 25, 2025
saalek110
ارسال کرد در موضوع
در
مهندسی الکترونیک
.
بحث
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
انتخاب بین آردوینو و میکرو کنترلر
پاسخ داد.
Chatgpt: مقایسه آردوینو و میکروکنترلر، مفصلتر میگویم: میکروکنترلر چیست؟ یک چیپ الکترونیکی کوچک است که شامل پردازنده، حافظه، و...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
انتخاب بین آردوینو و میکرو کنترلر
پاسخ داد.
سالک: آردوینو از میکروکنترلر بهتره؟ Chatgpt: آردوینو خودش یک پلتفرم است که میکروکنترلرها را راحتتر و سریعتر برنامهریزی و استفاده...
May 25, 2025
saalek110
به موضوع
آموزش الکترونیک پایه
پاسخ داد.
https://forum.majidonline.com/threads/%DA%86%D8%B7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%81%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%DA%A9-%D9%8...
May 25, 2025
تازه چه خبر
بالا