Fa zoom در پلاگین xtmedia

behjati mohamma

کاربر VIP
1:امکان فول اسکرین وجود داره ولی من هرچه گشتم زوم کردن رو تو پلاگین xtmedia ندیدم
2 :آیا امکان داره با پلاگین xtmedia در حالتی که یک video در وضعیت فول اسکرین در حال نمایش است به جای دکمه های خود ویندوز در پایین / بالا یا هرجای دیگه از صفحه نمایش از دکمه های طرای شده خودمون استفاده کنیم در واقع میخوام بخش کنترول رو خودم ایجاد کنم

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
1:امکان فول اسکرین وجود داره ولی من هرچه گشتم زوم کردن رو تو پلاگین xtmedia ندیدم
اگه منظورتون Zoom کردن مثل Zoom رو عکس هست باید بگم نه ولی اگه FullScreen کردن فیلم هست بله این امکان رو داره یک نمونه رو براتون پیوست کردن که شامل تمام کارایی پلاگین هستش
2 :آیا امکان داره با پلاگین xtmedia در حالتی که یک video در وضعیت فول اسکرین در حال نمایش است به جای دکمه های خود ویندوز در پایین / بالا یا هرجای دیگه از صفحه نمایش از دکمه های طرای شده خودمون استفاده کنیم در واقع میخوام بخش کنترول رو خودم ایجاد کنم
چون وقتی Video در حالت FullScreen هست دیگه ما به فرم برنامه دسترسی نداریم و قابل مشاهده نیست که بخوایم اینکار رو انجام بدیم ولی میتونید از پلاگین SmallPlugin کمک بگیرین و براش تعریف کنید که اگه مثلا کاربر دکمه ALT + G رو زد Video رو از حالت FullScreen در بیاره

پیوست ها

• Demo.rar
    247 کیلوبایت · بازدیدها: 84

جدیدترین ارسال ها

بالا