zmapper

maxscript

Well-Known Member
با سلام:

می خواستم ببینم کسی لینک دانلود پلاگین zmapper برای زیبراش 4 را داره اگر دارید ممنون می شم قرار بدید.

یا علی

khoushechin

Well-Known Member
نه داداش نه میدونم چیه نه لینکشو دارم

گوگل به این خوبی سرچ کن!

Mandana

Active Member
نه داداش نه میدونم چیه نه لینکشو دارم

گوگل به این خوبی سرچ کن!

C2 - اگر در مبحث سوال یا درخواستی مطرح شده که پاسخ اش را نمی دانید، در آن مبحث مطلبی ارسال نکنید.

دوست عزیز لطفن قوانین انجمنها رو مطالعه کنین...
/
پلاگین زی مپر به طور کل برداشته شده دوست جان و امکانش نیست به صورت جدا هم بتونین دانلود کنین.چوناینجور که گفتن با توجه به تنظیمات دیفالت خود زی براش برای گرفتن نرمال مپ و همینطور GOz که به زی براش اضافه شده دلیلی باسه بودنه زی مپر نیست دیگه:sad:

Mandana

Active Member
هم می تونین از GOZ استفاده کنین هم از نرمال مپ معمولی زی براش که خودش بهترین خروجی رو بهتون میده
البته می خودم ازنرم افزار ایکس نرمال استفاده می کنم و باهاش هم راحتم.جایی اذیتم نکرده تابحال:rose:

CG Behzad

Member
آخه نرمال مپی که تو zbrush 4 هست با نرمال مپ zmapper فرق میکنه تو zbrush 4 پس زمینش هم بنفش میشه ما تو zmapper فقط مدل بنفش میشه و پس زمینه سفید یا فرقی نمیکنه؟؟؟

hosienmax100

3D Artist
نه هیچ ایرادی نداره / مهم محدوده ی uv هست که شما به ابجکت نسبت میدید نرم افزار کاری به غیر اون محدوده نداره ..

موفق باشی /

هم می تونین از GOZ استفاده کنین هم از نرمال مپ معمولی زی براش که خودش بهترین خروجی رو بهتون میده
البته می خودم ازنرم افزار ایکس نرمال استفاده می کنم و باهاش هم راحتم.جایی اذیتم نکرده تابحال:rose:

سلام استاد
:?:
میشه یه آموزش کوچولو از نکته های مپ گرفتن با ایکس نرمال بفرمایین. قبلا هم ازتون خواسته بودم تو تاپیک قالیچه و اسد ... اگه زحمتی نیست خلاصه هم باشه متشکر میشم. چند بار سعی کردم اما مثل اینکه قلق داشت ...
میخواستم با دو مش high و low که سبکه یووی داره کتر کنم اما نمیدونم هر دفعه خراب میشد یا ارور میزد.
:?:
یه سوال دیگه هم که ناشیانه تره اما برام وجود داره؟ با نرمال و دیسپلیس مپ چقدر میشه به همون جزئیات تو رندر برسیم. آیا اگه مشکل سنگینی نباشه همون highpoly بهتر نیست یا سبک تر از lowpoly با چندیدن دیواید...

ممنون
یا علی

Mandana

Active Member
چش برهانی مهربون یه آموزش فعلن دارم باسه مرتضی درست می کنم توی نوبته:green:روی چشمم مهربون
به شخصه وقتی کار خاصی نباشه همون های پولی خروجی میگیرم منتها دسیمیت می کنم و خوب چون سینما 4 دی قدرت عقلش از مکس و اینا بیشتره راحت رندر میگیره.ولی یه موقع ها هم آدم مجبورم بهر حال لاو پولی خروجی بگیره...
اگر بیس درست باشه و نرمال و دیسپ خوبی بگیرین به نظرم تا 100 درصد هم می تونه شبیه های پولی بشه.منتها دیگه دیتیل کامل بخواین باید نرمال و دیسپ رو بزرگتر بگیرین دیگه.و خوب طبیعتن ایکس نرمال باید بیشتر زحمت بکشه:green:حتمن همین هفته آموزششو میذارم هر چند خودتون که استادین
موفق بباشین حاجاقا:rose:

بسیار محبت میفرمایین.
عجله ای نیست.
اگه زحمت بود هم من راضی نیستم.
تشکر ویژه
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا