zbrush for enviroment

maxscript

Well-Known Member
با سلام:

1- می خواستم ببینم اموزشی درباره ایجاد ترک و خرابهای در و دیوار و زمین برای زیبراش نیست برای دانلود ؟

2 - بهترین را برای ایجاد ناهنواری چیه ----> مثلا از روی تمسچر ناهنواری بوجود بیاد بهتره یا اینکه با ابزارها باید

ناهنواریها را ایجاد کرد؟

اگر میشه به این سوال من پاسخ بدید ممنون میشم .

با تشکر

یا علی

hamid_iranman

New Member
بهترین راه استفاده از عکس به صورت ماسک هست که نمیشه همین طوری گفت باید تاتوریال ببنینی ازش میاند معمولا عکس را با ماسک رو مدل که می خواد ترک و اینها برداره میندازند بعد از کم و زیاد کردن مقدار inflate مقداری را مه می خوای بره تو و بیرون را تنظیم کنی بعد ماسک را clear کنی که البته اون عکس باید سیاه و سفید باشه که قسمت های سیاه یه سمت تو میره سفید میزنه بیرون پس تو فتوشاپ باید رو مد image>mode>graysacle روش کار کرد و از طریق آلفا انداختش رو مدل البته در این مورد باید مدل محترم سایت Mandana بیاند نظر بدند

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام. در این مورد کمپانی eat 3d دو تا آموزش داره که خیلی خوبه.متاسفانه اسماشون یادم نمیاد.
روش کار هم ایجاد خرابی در زیبراش و اکسپورت نرمال بامپ و دیسپلیسمنت مپ هست.

Mandana

Active Member
یکی از بهترینهایی که باسه خرابی دیوار دیدم اینه:
the artist in action series:
environment modeling the fortress
with artist pete zoppi

احتمالن توی یو تیوب هم می تونین پیداش کنین و خیلی میتونه کمک کنه
به نظرم روشی که حمید هاین گفتن مناسبترین راهه.ضمن اینکه clay brush خعلی خوبه باسه ساخت خرابی و اینها
موفق بباشی:rose:

maxscript

Well-Known Member
یه سوال دیگه داشتم توی بازیهای امروزی که مثلا خانها یا ساختمانها را تخریب شده ساختن چطوری ساختن یعنی مدل بیس ساختمان را می سازن بعد می برن توی مادباکس یا زیبراش یا طوره دیگری می سازن مثل بازی Medal of honor 2010 یا call of duty
با تشکر

pclord

کاربر متخصص
سلام

اون خرابی ها که شما میگین :

تو مایا با استفاده از پلاگین dmm یا شاتر خود مایا تخریب میکنن و با استفاده از دینامیک و پارتیکال به صورت واقع گرایانه درستش میکنن.

تو تری دی مکس هم از ری فایر استفاده میشه که پلاگین خیلی قدرتمندی هست.

موفق باشید.

maxscript

Well-Known Member
سلام به شما:

می خواستم ببینم این پلاگین dmm که گفتید رو کجا می تونم گیر بیارم.

با تشکر از شما.

pclord

کاربر متخصص
فقط کافیه یه سرچ کنید تو گوگل، راه حل خیلی از مشکلات با یه سرچ پیدا میشه.

maxscript

Well-Known Member
این دارم دانلود می کنم از همین جا یعنی درباره همین مبحثه.

جدیدترین ارسال ها

بالا