سلام
امیدوارم شما که دارین راجب پلاگینهای ZB میپرسین اول به خود برنامه مسلط شده باشین...! و یا فتوشاپ رو فول باشید.
باید بگم تقریبا درست گفتید.ولی همش این نیست.ZApp برای polypainting و texturing در محیط PS هست،
به این صورت که شما از آبجکتتون چندتا شیت (جداکثر 8 جهت،جلو،عقب،چپ،راست،بالا،پایین و دوتا انتخابی خودتون) به برنامه معرفی میکنید
و در نهایت از همشون یک شیت میسازید و پلاگین شما رو به محیط ps کانکت میکنه و شما میتونید polypainting و texturing رو انجام بدید...
همچنین میتونید برای جابجایی سریع آبجکتتون از کلیدهای front,back,right,left,... استفاده کنید تا کارتون سرعت داشته باشه.
من اکثرا این استفاده رو از حرفه ای ها دیدم.
مخصوصا با اومدن زیبراش 4 و اضافه شدن spotlight تا حد زیادی از فتوشاپ بی نیاز شده و در اکثر مواقع فقط یه Import texture نیاز داریم.
باید امکانات خود زیبراش رو در نظر بگیری تا متوجه شی کجاها به چه برنامه های جانبی نیاز داره.بخاطر همین اولش گفتم امیدوارم
زیبراشو خوب بلد باشی.
در کل الان پیکسولوژیک بیشتر بخاطر عادت کاربرای قدیمیشه که هنوز بعضی ازین پلاگینها رو میزنه تا کاربراش کم نشن!
ولی از حق نگذریم ZApp پلاگینه کاربردی هست وشما میتونید کلی از آموزشاشو با سرچ ساده مخصوصا توی یوتیوب پیدا کنید.
سعی کردم مختصرو مفید بگم.
موفق باشید.