Yeti & jcfeather

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام به کسانی که با مایا زیاد کار کردن و همه چیز رو حداقل یه بار تست کردن و اطلاعات زیادی در مورد خیلی چیزا دارن (( اوووووه چقدر شد)).

میخواستم بودنم کسی با این plugin کار کرده؟ همین yeti منظورمه.
میخواستم ببینم کسی کار کرده و نقاط قوت و ضعفش رو میدونه؟
چیزی که من دیدم خیلی جالبه، من که باهاش حال کردن.
در مورد jcfeather چی؟ کسی در مورد این میدونه؟ اینو هنوز نگرفتم.
کلا دنبال چیزیم که بتونه بهترین حالت پر رو بهم بده. حالا با خود fur یا hair مایا باشه یا shave & hair cut باشه یا یکی از اینها.
ممنونم میشم اگه تجربیات یا مطالبی دارین من رو راه نمایید کنید.
البت به نظرم yeti خیلی قوی تر از jcfeather هستش ولی باز ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین با من درمیون بذارین.

تصویر اول دوم برای yeti ـه ؛ سوم و چهار و پنجم هم برای jcfeather

پیوست ها

• tsarim_yeti_arnold_01.jpg
    tsarim_yeti_arnold_01.jpg
    192.9 کیلوبایت · بازدیدها: 37
  • swiss_seagull_01.jpg
    swiss_seagull_01.jpg
    291.1 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • dystill.jpg
    dystill.jpg
    142.9 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • r.jpg
    r.jpg
    131.4 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • 01.jpg
    01.jpg
    140.5 کیلوبایت · بازدیدها: 27

maxscript

Well-Known Member
ما که از این پلاگینها بی خبرین لطفا یه اطلاعات بدین ببینیم چیه موضوع :)

davoodice

Well-Known Member
سلام من jc رو نصب کردن باهاش حال نکردم yeti هم چون لازم نداشتم و سایتش هم خیلی خنک بود بی خیال شدم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
davoodice جان اگه به مقدار با yeti سر و کله بزنی میبنی خیلی چیز توپیه.
کلا که کار با Node ـه، Curve رو باهاش میتونی brush کنی.
اگه خواستی و مشتاق بودی بگو یه سری User guides ابتدایی داره برات بفرستم که البت تو خود فایلش بود. اگه مشتاق بودی.
اگه مثل من خوره data داری یه سری بهش بزن چون فکر کنم جدا از سایتش که میگی خنک بود خود plugin ـش جذبت کنه.

maxscript چیز خاصی نیست من هنوز خودم باهاش اونجوری کار نکردم واسه ساخت مو و پر هستش. البت من دنبال ساخت پر هستم.
حالا میخواستم ببینم این plugin ـها میتونن واسه ساخت پر جواب کار رو بدن یا همون hair یا shave & hair هم چنین کاری و با این کیفیت به آدم میدن.
ولی تا به هفته دیگه طه و توش رو در میارم الان سرم شلوغه اگه طالبه بودی که چی و چی کار میکنه تو همین پست میگم عزیز اگه ازش سر در اوردم.

maya_22

Well-Known Member
البته طبق تجربیات کم و بیش من من هیر و فر مایا البته به اندازه کافی قوی هست و هم سبک .اما روش خاص خودش را داره
در مورد یتی کار باهاش خوب و لذت بخش ولی ایراد مهمش اینه که با منتل ری نمیتونی رندر بگیری باید رندر من یا تریدی لایت نصب باشه که چون کرکش نیست کاربردش را از دست میده.
به نظرم همون فر وهیر ارزش بیشتری داره وقت و انرژی روش گزاشت
جی سی فیچر را تست نکردم نمیدونم

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ممنون عزیز ولی yeti با vray هم کار میکنه.
خود shave و hair هم هستن ولی خواستم ببینم کسی سر و کله زده یا نه ابت حرکتن عجولانه بود چون من خودم عادت دارم تا آخرین لحظه ای که میتونم و گزینه ای برای تست هست از احدی سوال نکنم چون خیلی تو پیشرفت کمک میکنه ولی الان چون سرم واسه یه کار بد شلوغه فکرمم تو این بود از شما عزیزان سوال کردم.
حتما بعدا نتیجه آزمایش هام رو همینجا بهتون میگم.

rainbmaya

Active Member
بابا حداقل لینک سایتاشونم میذاشتید بریم ببینیم چه خبره؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا