سلام دوست عزیز
اولا که کارتون تمیزه و اینکه کسی چیزی نمیگه شاید بخاطر عدم وقت باشه
من که این مشکل رو دارم این روزا هم کارای شرکت هم کارای پایان نامه بدجوری درگیرم کرده در هر صورت می خوام به چند نکته اشاره کنم شاید بدردت بخوره البته عکس هارم ضمیمه می کنم شاید بهتر متوجه بشی:
تصویر روز:
عمده مشکلت رو تکسچره تکسچر سقف سمت راستی بیش از حد کشیده شده شاید بهتر بود اونو یه آبجکت جدا می کردی و یه uv جدا اعمال می کردی تکسچیر سنگچین پایین دیوار دو بعدیه! بهتر بود یه بامپ مپ از عکس تهیه می کردی و بصورت displace بهش اعمل می کردی.
شیشه چراغ ها شیشه بودنشو اصلا نشون نمی ده
سمت راست تصویر وقتی خونه تموم شده یه چیزه عجیب دیدم! بهتر نبود اونجارم با پرچین پر می کردی یا یه خونه جا می دادی؟
کفپوش پیاده روت خیلی یکدسته حداقل واسه زیبایی هم که شده چند تا سنگ ریزه رو پیاده رو می ریختی ویا چند تا برگ یا حتی محل تماس چراغ با پیاده رو رو شکسته می کردی! نمی دونم همش نظر شخصیه بسته به نظر تو داره
تصویر شب:
آفرین کارت قشنگ شده فقط من بودم نور شبمو یکم زیادتر می کردم یعنی یه نور محیطی با رنگ آبی نفتی و ضریب 0.2 یا 0.3
یکیم جنس خیابونو عوض می کردی بهتر می شد چون جسمت خیلی سیاه شده و همه ی نور و جذب کرده و باعث شده اونجارو خلا نشون بده
راستی خسته نباشی من که خودم حوصله نکردم این آموزشو بازسازیش کنم و فقط به مطالعش بسنده کردم