!/Yellow Background !/ هر کی غذا نخورده نبینه !!!

moejeze2007

Member
با سلام یه بک گراند زدم واسه آواتارم اینقدر خوشمزه شد که می خواستم بخورمش گفتم بذارم اگه کسی کم اشتتهاست ببینه شاید اشتهاش باز بشه!! البته خود آواتار که هنوز کار داره اما فعلا اینو داشته باشید نظرم یادتون نره

پیوست ها

• Majidonline-8.jpg
    Majidonline-8.jpg
    33.6 کیلوبایت · بازدیدها: 26

MEGA WAVE

Active Member
خیلی خوب شده.

ببین قشنگی طرحت به فرم مستطیلش هست ، ولی وقتی میاد تو آواتور فرم اصلیشو از دست میده . یکاریش بکن .

من یه پیشنهاد که دارم همین آواتورتو یه کادر بهش بده. ( یه کادر گرافیکی نه ساده)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
طرحت قشنگ شده ولی استفاده از فونتت مناسب نبوده.

گمون میکنم باید از فونت Nokia استفاده کرده باشی. این فونت فقط حروف بزرگ رو داره و بخاطر همین بین حروفت اختلاف وجود داره.

دلیل دیگه ی اینکه استفاده از فونتت خوب نبوده حرف g هست که رفلکتش درست نیست و انعکاس حرف رفته زیر کلمه و این درست نیست.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
بک گراند قشنگ شده، واقعاً خوشمزس! اما طرح نهایی همونطور که سارا هم گفت بخاطر فونت نامناسب، جالب از کار در نیومده.

موفق باشی دوست من.

moejeze2007

Member
طرحت قشنگ شده ولی استفاده از فونتت مناسب نبوده.

گمون میکنم باید از فونت nokia استفاده کرده باشی. این فونت فقط حروف بزرگ رو داره و بخاطر همین بین حروفت اختلاف وجود داره.

دلیل دیگه ی اینکه استفاده از فونتت خوب نبوده حرف g هست که رفلکتش درست نیست و انعکاس حرف رفته زیر کلمه و این درست نیست.

با سلام و تشکر از همه دوستان که نظر میدن همیشه خیلی گل هستید در مورد فونت که سارا خانم گفتند و حق هم دارند چون آخر وقت درستش کردم ( منظورم 3 نصفه شبه ) فونتشو همینجوری گذاشتم اما حتما عوض میشه بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا