YAHOO MESSENGER ROBOT

sirvan

Member
سلام

دوست دارین که دیگه به پیغام های ارسالی به ID شما به صورت اتوماتیک جواب داده بشه؟
پساینجارو کلیک کنید تا برنامه ای که برای اینکار لازم دارید رو بگیرید.
البته بگم که من خودم هنوز نگرفتمش:wink: ولی کسی که علاقه داره بره دنبالش و منو بیخبر نزاره.
اینم نمونه ایرانیشه مثل اینکه!
این لینک رو بزنید تا هم لیست تعدادی از روبوت های یاهو مسنجر روببینید و هم لینک برنامه ای که اینکار رو انجام میده!

خودش میگه " RoYa (Robot Yahoo) ، کار کسانی که میخواهند در Yahoo Messenger روبات طراحی کنند را آسان میکند ، از RoYa میتوانید برای کنترل از راه دور ، ساختن روباتهای هوشمند ، ساختن سرویس های عمومی و تفریحی ، ساختن سرویسهای ویژه (برای SMS و ISP ها) و غیره استفاده کرد . کار با RoYa بسیار آسان است و تنها با نوشتن Script و یا Plugin قادر خواهید بود امکانات مختلفی به روبات اضافه کنید. و قدرت RoYa در "قابل برنامه ریزی" بودن آن است و به برنامه نویس این امکان را میدهد که بدون توجه به جزئیات اتصال به Yahoo ایده های خود را پیاده سازی کنند.
RoYa به صورت Shareware میباشد یعنی تا وقتی Register نشده باشد ، به صورت آزمایشی (Trial) عمل میکند و نمی توان از آن به صورت دائمی و حرفه ای استفاده کرد و در آن محدودیتهای در نظر گرفته شده و در اول برنامه پنجره بمنظور اینکه نشان دهد این برنامه Register نشده باز میشود.
"[

sirvan

Member
بابا خیلی توپه!!!!!
دومی رو حتما بگیرید کار میکنه(با کمال تعجب!)
خیلی باحاله ،میتونی به هش یاد بدی که چطوری جواب بده!!
اگه خواستین تستش کنید منو ADD کنید بعد کارش رو ببینید.
البته اگه Online بودم.
[email protected]

اینجوریه:
[align=left:a2abd96621]
کد:
/learn "Q" "A"
[/align:a2abd96621]

bagher2

Member
آقاخيلي وقته كه كركش رومن گرفتم!
البته من خودبرنامه روهم چندماه پيش ازسايتش گرفتم ولي بااين حال دست شمادردنكنه!

راستي اگه كركش روهم لازم داشتين بگين تابراتون آپلودش كنم يالينكش روبراتون پيداكنم!

موفق باشيد

siavash-tanha

Well-Known Member
bagher2 گفت:
آقاخيلي وقته كه كركش رومن گرفتم!
البته من خودبرنامه روهم چندماه پيش ازسايتش گرفتم ولي بااين حال دست شمادردنكنه!

راستي اگه كركش روهم لازم داشتين بگين تابراتون آپلودش كنم يالينكش روبراتون پيداكنم!

موفق باشيد

سلام باقر جان
اگه ميشه هم نرم افزار و هم كركشو لينك بدين

مخلصم

ابوذر

جدیدترین ارسال ها

بالا