سلام به همه دوستان...
اول باید در مورد مدیریت یه توضیح کوچولو بدم اونم اینکه اینجا الآن سه تا مدیر داره که در حقیقت الآن دو تا هستند... من مدتیه که بدلیل مشکلات مخابراتی بار مسوولیتم روی دوش علی و امین هست که از هر دوشون ممنونم که با صبوری دارن جور من رو هم میکشن...
همینجا از شون بازم تشکر میکنم و از همه بخاطر این غیبت عذر میخوام... خدا بخواد چند روز دیگه برمیگردم...
.
اما در مورد این تاپیک حس میکنم خوبه.. خوبه که بچه ها بدون تعارف با هم حرفاشون رو میزنن و دلیل و مدرکهای نسبتا خوب میارن... البته من دلایل روح ا... رو برای ایجاد این بخش قانع کننده نمیبینم... که البته فکر نمیکنم کسی هم قانع کننده بدونه...
ضمن اینکه روح ا... جان شما استعداد شگرفی در بی نظمی و مخصوصا جو سازی داری.. نمیدونم کارات شوخیه یا جدی ولی فکر میکنم ایجاد تاپیکهایی با این بی دقتی از یه عضو فعال با بیش از 1000 پست کمی بعیده... اگه قراره پیشنهادی داده بشه بهتره از راهش اینکار انجام بشه... اگه نمیخوای به مدیرها pm بزنی و دوست داری تاپیکی بزنی که همه نظرشونو بگن پس مداد قرمزت که فونت درشتی هم داره زمین بذار و بجای "اعتراض نمیشه کرد" بنویس یه پیشنهاد دارم...
.
مطمینن پس از تشکیل شدنش متوجه اضافه بودنش میشیم...
منم همین نظرو دارم حامد جان اما امیدوارم اینطور نشه...
به قول امین اگه نمونه کاری از این برنامه توی گالری میومد حتما لزوم وجودش احساس میشد...
بهر حال با امین و علی به نتیجه ای خواهیم رسید و حتما نظر بقیه دوستان رو هم جویا خواهیم شد تا کمکمون کنند...
. ضمنا در مورد مکس هم بگم که اصولا نرم افزار مظلومیه... کاری هم به کسی نداره... اغلب کسایی که کار سه بعدی رو شروع میکنن با مکس هست و بعد که سراغ نرم افزارهای دیگه میره میبینه مکس چیزی نبوده...! البته این قضیه در مورد احسان عزیز کمی متفاوته چون تجربش زیاده و حرف بی اندیشه هم نمیزنه... mamali (محمد سیاهپوش) هم با سوییچ از مکس به مایا همین نظرو داشت و دلایلش هم قانع کننده بود...
.
از همه بچه هایی که نظر دادن و خواستار پیشرفت هستند ممنونم...
.
ویرایش دوم:
همین حالا نظر ماندانا خانم رو خوندم که ظاهرا با هم ارسال کردیم... فکر میکنم پیشنهادشون خیلی خوبه... ازشون ممنونم...