xsi 7 direct download link

ali3dtech

Member
راستی جماعات مدیریان انجمن، اعتراض نمیشه بکنیم؟
اعتراض هم میشه کرد اما برای کسایی که حداقل ببینن کجا و با چه نامی تاپیک میزنن و توش چه موضوعی رو انتخاب میکنن...!!!

در جواب سوال:
برای زیبراش انجمن مستقل هست، چطوری برای xsi نیست!!!
اگه قرار باشه برای این نرم افزارا که تعداد کاربراش انگشت شمارم شاید نباشن تاپیک زده بشه باید برای خیلی نرم افزارهای دیگه هم تاپیک ایجاد بشه... گرچه که قبلا بحث این اضافه کردن تاپیکها شده بود اما دوباره مطرحش کردین...

موفق باشی

roohollah

Banned
اگه قرار باشه برای این نرم افزارا که تعداد کاربراش انگشت شمارم شاید نباشن تاپیک زده بشه باید برای خیلی نرم افزارهای دیگه هم تاپیک ایجاد بشه... گرچه که قبلا بحث این اضافه کردن تاپیکها شده بود اما دوباره مطرحش کردین...

موفق باشی
علی جان، چیزی شده، عصبانیی ها، 2 جا نصف کردی مارو!:shock:
جواب: اگر اون انگشتایی که گفتی گروه آقا احسان باشن، نظر من اینه که بزنین! زد براش یک نرافزار کامل نیست، vue هم نیست، ولی هر دو انجمن دارن، چند نفر با vue کار میکنن، الان چند تا از بچه ها بلدن باهاش کار بزنن یا بهتر بگم کار میزنن؟
ایکس اس آی یک نرافزار کامله، نه یک نرافزار کمکی، دوتا انجمن زیبراش و Vue رو یکی کنید، ایکس اس آی رو بزارین جاش.
بچه ها اگر من یک دلیل برای کار با این نرمافزار داشته باشم، همین که همه گروه آقا احسان سویچ کردن روش، دلیل کافی و کاملیه!
علی جان، ما چاکریم ها....:rose:

roohollah

Banned
انجمن مکس، چون انجمن فعال خودمه، برای دوستانم گزاشتم! طبق قوانین سایت، مورد استفاده این دوستان هم هست!
لینک رو ببین، دقیقا همونیه که نوشتم، مگر غلط املایی باشه که این برخورد باهاش درست نیست!
توش چه موضوعی
موضوع مستقیم و موضوع مربوط.
نوشتی "کجا" به نظرت به همین دلیل نیست که اعتراض دادم! اگر انجمنش بود توش میزاشتم، ولی به صورت خنده داری نیست!!!
حرفات تناقض داره، یک دور دیگه بخونش! چاکرم!:-?

:Mohsen:

کاربر باتجربه
ایکس اس آی یک نرافزار کامله، نه یک نرافزار کمکی، دوتا انجمن زیبراش و vue رو یکی کنید، ایکس اس آی رو بزارین جاش.

سلام روح الله
علي جان بد فكري نيست ها، منم موافقم

ali3dtech

Member
اول از همه من اینو بگم: اینایی که گفتم چون خیلی خسته بودم و نتونستم از این شکلکا بدم به نظر اینطوری اومد وگرنه اونطوری که شاید برداشت کردی نبود روحی جان...:wink:
بگذریم

در جواب سوالها:
اینکه میگی اونا نرم افزار های کاملی نیستن دلیل درستی نیستا چون قرارم نیس هر نرم افزاری هر کاری رو بکنه اما نمیگمم حرفت کاملا غلطه تا حدی درسته اما گذشته از این برای نرم افزارهای گرافیکی دیگه مثل همین XSI ای که گفتی اگه مشخص شد که تعداد کاربر و طرفدار تا حدی داره که بخواییم یه انجمن دیگه هم بزنیم اینکارو میکنیم.

در مورد یکی کردن انجمنم شاید بد نباشه
اما در مورد اضافه کردن انجمن ها اینو بازم میگم بچه هایی که از نرم افزارای دیگه استفاده میکنن اطلاع بدن اگه دیدیم واقعا کاربر داره چرا اینکارو نکنیم؟
اما اون دلیلی هم که آخرش گفتی زیاد جالب نبود... اما خب نمیخوامم در موردش بحث کنم... (مگه اینکه توی چت با خودت حرف بزنم)

در مورد اونی هم که گفتم کجا و با چه نامی و... منظورم گذاشتن لینک دانلود بود توی انجمن اصلی مکس.... (که اینا مسائل حاشیه ایه و بیخیال ولی در کل روحی توی تاپیک زدن یه خورده بی دقتی برا همین بهت یه خورده گیر دادم...)

در کل
باز هم میگم دوستانی که احساس میکنن میخوان بعنوان مثال با این نرم افزار کار کنن بیان اعلام کنن. اگه دیدیم تعداد به حدی میرسه که لازمه براش یه انجمن جدا درست بشه حتما این کارو میکنیم.
اما نه اینکه بیاییم انجمن بزنیم اونم با دلایل تقریبا نامربوط...

کسی هم نظری داره میتونه مطرح کنه خوشحال میشیم
همگی موفق باشین

در آخر هم
علی جان، ما چاکریم ها....:rose:
ما هم ارادتمند داداش روحی و بقیه بچه های گل مجید هستیم :rose:

ehsan_3dmax

Active Member
منم نظرم با روحي يكيه.
احتياج به ايجاد فروم اين نرم افزار واسه يك سايت گرافيكي مثل اينجا واقعا حس ميشه.
در اين حد واستون بگم كه معتقدم اون تايمي رو كه واسه مكس گزاشتم واقعا عمرمو تلف كردم البته به غير از استفاده هاي معماري.
اگر امكانات اين نرم افزار رو بدونيد متوجه ميشيد چي ميگم.
از مديراي اينجا هم ميخوام بيشتر به فكر اينجا باشن!
موفق باشيد.

roohollah

Banned
باز هم میگم دوستانی که احساس میکنن میخوان بعنوان مثال با این نرم افزار کار کنن بیان اعلام کنن. اگه دیدیم تعداد به حدی میرسه که لازمه براش یه انجمن جدا درست بشه حتما این کارو میکنیم.
سلام علی جان؛
من یک پیشنهاد دارم؛ شما بگو چند نفر میخوای، بعد یک نظر سنجی عمومی میزنیم، ببینیم چقدر مردمان موافقا:d
منم نظرم با روحي يكيه.
احتياج به ايجاد فروم اين نرم افزار واسه يك سايت گرافيكي مثل اينجا واقعا حس ميشه.
در اين حد واستون بگم كه معتقدم اون تايمي رو كه واسه مكس گزاشتم واقعا عمرمو تلف كردم البته به غير از استفاده هاي معماري.
اگر امكانات اين نرم افزار رو بدونيد متوجه ميشيد چي ميگم.
از مديراي اينجا هم ميخوام بيشتر به فكر اينجا باشن!
موفق باشيد.
من آقا احسان رو کلا قبول دارم.:d

amin2001

Active Member
یه انجمن اضافه کردن که کاری نداره !

کارش 10 دقیقه هم نیس

احسان جان این که میگی بیشتر به فکر انجمن باشن مدیرا واقعا نی انصافیه . من تا ساعت 3 صبح و بعضی وقتا 4 بیدارم برا اینکه انجمن رو مرتب کنم . یکبارم نشد بیدار باشم ولی علی نباشه .
نمیدونم یعنی انجمن برا همه برنامه ها نداشتن یعنی کم فعالیتی ؟
بخش wip دیدیم فعال شد . برا همین یه انجمن جدید براش زدیم

اگه چند تا کار که با xsi ساخته شده توی گالری ببینم حتما انجمنش رو درس میکنیم

دیگه آخرش این بود که هر کی که احساس میکرد نیاز داره یه پیغام به من یا علی و یا ایمان جان میزد تا پیگیری کنیم

نه اینکه بیاد توی بخش گالری(!!!!) تاپیک بزنه که باعث میشه جو بهم بریزه

اگه حتی یه پیغام خصوصی به ما داده میشد در جا پیگیری میکردیم !!
هر روز توی یاهو مسنجر روحی رو میبینم و چت میکنیم . یه بار نشد که بگه انجمن اضافه کن !

ما هم نمیتونیم برا هر برنامه ای که هست یه انجمن بزنیم که این حرف ها پیش نیاد
هر برنامه ای که نیاز بهش باشه انجمنش ساخته میشه

بازم میگم یه انجمن ساختن 10 دقیقه هم نمیشه . کافیه یه خبر به ماندانا خانوم داده بشه

کمی منصفانه تر نگاه کنید به قضیه

موفق باشید

hamed1star

Member
باید خیلی بیشتر رو این قضیه فکر بشه ..... چون این نرم افزار اونقدر ها طرفدار نداره

و مطمینن پس از تشکیل شدنش متوجه اضافه بودنش میشیم

حالا که این قدر مکس کار و مایا کار داریم اونقدرا مطلب اموزشی تخصصی واسش اینجا پیدا نمیشه

بهتره به جای اینکه تا اسم یه برنامه جدید میاد سریع از رو حرفای اینو اون بگیم مکس بده یا خوبه ... به فکر این باشیم که تخصصمون رو بیشتر کنیم

میشه بگید این حرفتونو رو چه اساسی میگید ..... اخه اگه اینطوری میشه قضاوت کرد که خوب مایا هم برنامه خوبیه قدرتشم خوبه .....وی یو ی هم خیلی عالیه و مکس هم قدرت بعضی ار کارایی که اون میکنه رو نداره..... سینما فور دی هم عالیه برای کار ارشیتکت هم که اور موشن به زیبایی قابلیت هاشو نشون داد ... وو و و و و ...............

خوب پس با این همه نرم افزار خوب و حرفه ای بهتر ما هم بگیم وقتمونو تلف کردیم

اصلا مگه اقا احسان شما چقدر مکس رو میشناسید یا روحی جان شما چی که با این سرعت دارین بیخیال مکس میشین..... اقا احسان من که فقط کارای ارشیتکت شما رو دیدم ..... خب بقیه چیزای مکس رو چقدر نخصصی کار کردید

اصلا بقبه چیز ها رو بیخیال میشیم ... همون وی ری که میگید خوردمش خفن ترین کاری که باهاش زدید چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

همیشه بهتره رو حرفایی که میزنیم فکر کنیم و موجب خراب کردن ذهن افرادی که با علاقه دارن کار میکنن نشیم

شما اگه واقعا وقتت تلف شده میتونی دیگه ادامه ندی و گفتنش واسه بقیه فکر نکنم زیاد لازم باشه

در مورد مدیر ها هم فکر نمیکنم حواسشون پرت باشه ... تا حالا که واقعا خوب بودن .... البته اگه قرار نباشه هر کی هر چی میگه بگن باشه!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

roohollah

Banned
بخش گالری(!!!!)
وای! نکنه من این رو توی گالری زدم؟ بابا ببخشید اگر چنین سوتی دادم، هواسم نبوده، چون معمولا بیشتر از 10 تا تب باز دارم، اشتباه شده اگر چنین کاری کردم:shock:
کمی منصفانه تر نگاه کنید به قضی
بابا بی خیال:rose:
باید خیلی بیشتر رو این قضیه فکر بشه ..... چون این نرم افزار اونقدر ها طرفدار نداره

البته داره، ولی مهم نیست، میدونی چرا؟ چون دقیقا درست شدن انجمنش برای همینه که میخوایم زیاد بشن.

وی یو ی هم خیلی عالیه و مکس هم قدرت بعضی ار کارایی که اون میکنه رو نداره

:shock: منظورت Vue که نیست؟

خب بقیه چیزای مکس رو چقدر نخصصی کار کردید
قبلش از ما یک سوال بکن بهت میگم، فعلا کسی چیزی ندید:wink:
اصلا بقبه چیز ها رو بیخیال میشیم ... همون وی ری که میگید خوردمش خفن ترین کاری که باهاش زدید چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
حامد؟ مگر تو چند وقته توی سایت اومدی؟ کارای آقا احسان رو ندیدی؟یا با یکی دیگه اشتباهی گرفتی؟:-?
شما اگه واقعا وقتت تلف شده میتونی دیگه ادامه ندی و گفتنش واسه بقیه فکر نکنم زیاد لازم باشه

در مورد مدیر ها هم فکر نمیکنم حواسشون پرت باشه ... تا حالا که واقعا خوب بودن .... البته اگه قرار نباشه هر کی هر چی میگه بگن باشه!!!!!!!!!!!
حامد جان، مکس خیلی قدرت منده، ولی یک چیز رو از من بشنو، بدرد کار تمتم انیمیشن نمیخوره، من تجربم واقعا زیاده، ممکن خودم کار نزده باشم، ولی توی اجرای خیلی از پروژه ها حظور کامل داشتم.(درست ننوشتم،نه؟)
شما پلاگین های مکس رو که خود اتودسک تایید کرده رو نام ببر، من مشکلاتش رو بشمرم، سر درد میگیری!
همین دریم اسکیپ که خیلی هم دوستش دارم، کلا یک تختش کمه!!! یک رندر انیمیشن بگیر باهاش، خودت میفهمی!
اسپید تری که با 1000 جا قرارداد داره و لایسنسشون رو داره، برو تو سایتش هست لایسنسهاش، چقدر توی مکس مشکل داره!
مکس برای جلوه های ویژه و تک فریم خوبه. ولی برای کار بلند و فول انیمیشن واقعا آزار دهندست.
اون نوشته بالا رو هم که بیشتر به فکر باشن، اگر اشتباه نکنم منظور داشتن(به در، دیوار بشنو)، شماها نگرفتین(شاید هم اشتباه کنم):wink:
چاکریــــــــــــــم:rose:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
منم با حامد جان کاملا هم عقیده و موافقم
خدایشش راست میگه دیگه... ولی در مورد اینکه بگی طرفدار نداره و از این حرفها باید گفت که بهتر روش کار بشه و به این برنامه توجه بشه
اصلا یه کار دیگه... یه پیشنهاد
با این کار هم حرف هر دو طرف محترم شمرده میشه و هم نتیجه میده و یه انجمن جدید داریم
اینکه مدیران عزیز بیان این انجمن رو راه بندازن به مدت یک ماه .. اگه تز نظر خودشون قابل قبول بود و پیشرفت کرد نگهش دارن ولی اگر برعکسش اتفاق افتاد حذفش کنن...
چطوره؟؟
و
اما...
آقا احسان واقعا از شما بعید بود که فقط مکس رو با دید آرشیتکت بازی بهش نگاه کنی...
واقعا فکر میکنی به گفته خودت، مکس به درد کار آرشیتکت میخوره؟؟ ...
من که اینطور فکر نمیکنم

آخرین ویرایش:

hamed1star

Member
البته داره، ولی مهم نیست، میدونی چرا؟ چون دقیقا درست شدن انجمنش برای همینه که میخوایم زیاد بشن.

امید وارم همین طوری که میگی بشه!!!!!!!!!

منظورت Vue که نیست؟

اتفاقا منظورم همون وی یو ی هست نمیدونم چقدر میشناسیش ولی اگه واقعا از کارایی فوق العاده ای که داره بی خبری بگو تا توضیح بدم(pm بزن)

قبلش از ما یک سوال بکن بهت میگم، فعلا کسی چیزی ندید

اخه عزیز جان کاری که کسی ندیده به چه درد میخوره خوب من و بقیه خیلی خوشحال میشیم بدونیم وببینیم که چنین قدرتهایی رو داریم تو کار تری دی کشورمون

حامد؟ مگر تو چند وقته توی سایت اومدی؟ کارای آقا احسان رو ندیدی؟یا با یکی دیگه اشتباهی گرفتی؟

تصور میکنیم که من یه هفته اومدم ولی روحی جان خودت بهتر میدونی همیشه کارای اخر نتیجه ی پیشرفت هر کسی هست .... در ضمن کارای هر کسی رو میشه تو سایت های مختلف دید ..... در ضمن من نگفتم احسان کارش بده گفتم از کسی که به نظر خودش هیچ چیزی از وی ری نمونده که بلد نباشه کارای بهتر از این انتظار میره ..... خیلی ها هستن که با این که هنوز مطالبی از وی ری واسشون مونده تا یاد بگیرن ولی کارهایی ده ها و صد ها برابر بهتر از این میزنن

حامد جان، مکس خیلی قدرت منده، ولی یک چیز رو از من بشنو، بدرد کار تمتم انیمیشن نمیخوره، من تجربم واقعا زیاده، ممکن خودم کار نزده باشم، ولی توی اجرای خیلی از پروژه ها حظور کامل داشتم.(درست ننوشتم،نه؟)
شما پلاگین های مکس رو که خود اتودسک تایید کرده رو نام ببر، من مشکلاتش رو بشمرم، سر درد میگیری!
همین دریم اسکیپ که خیلی هم دوستش دارم، کلا یک تختش کمه!!! یک رندر انیمیشن بگیر باهاش، خودت میفهمی!
اسپید تری که با 1000 جا قرارداد داره و لایسنسشون رو داره، برو تو سایتش هست لایسنسهاش، چقدر توی مکس مشکل داره!
مکس برای جلوه های ویژه و تک فریم خوبه. ولی برای کار بلند و فول انیمیشن واقعا آزار دهندست.
اون نوشته بالا رو هم که بیشتر به فکر باشن، اگر اشتباه نکنم منظور داشتن(به در، دیوار بشنو)، شماها نگرفتین(شاید هم اشتباه کنم)

من نمیگم عین کنه بچسبیم به مکس و هر کی هر چی گفت بگیم نه فقط مکس .....

من میگم این طور حرف زدن واقعا غیر عادلانه که بگیم عمرم تلف شد که مکس کار کردم یا بهتر بگم این حرف ار زبون احسان واقعا عجیبه

درضمن هر موقغ لازم باشه که برم سراغ یه نرم افزار دیگه خوب میرم مثلا جدیدا دارم زی براش کار میکنم

ولی حتی اگه موقعی خواستم برم سراغ یه برنامه دیگه نمیرم بگم اون روز تا حالا وقتمو تلف کردم رفتم مکس یاد گرفتم بلکه مکس با هر نرم افزاری رو که قبلا کار کردم سر منشعی واسه پیشرفتم میدونم

امید وارم از حرف های من کسی ناراحت نشه چون واقعا قصدی ندارم

ali3dtech

Member
چه تاپیکی شد...!!! (همش زیر سره این روحیه)

شخصا فکر میکنم برداشت از حرفای دوستان یه مقدار زیادی بوده...

در کل منم خوشحال میشم با این نرم افزار و تواناییهاش آشنا بشم

این روحی هم یه مقدار جو گیره هرچند وقت یه بارم یهو میاد وسط یه چیزی میگه که البته منظوری نداره و بیشتر شوق زدس...
چاکر داش روحی :rose:

روحی جان میشه بگی شما چی رو پیشنهاد میکنی؟ البته اگه با دلیل و مدرک باشه خیلی بهتره چون اینطور قضاوت کردن یه مقدار دور از منطقه...!!!
یهو قضیه رو اونقدر گنده میکنی که انگار همه چی باید بره کنار و جاش یه نرم افزار به نام XSI بیاد.

در مشکل داشتن و باگهای این پلاگینا هم شکی نیس حتی خود نرم افزارا هم خیلی مشکلات دارن ولی بهتر نیس جای اینکه اینطوری گفته بشه، چند تا نمونه کار ازشون گذاشته بشه و کارهاشون با هم مقایسه بشه ؟

از آقا احسانم میخوام یه چندتا نمونه از این قضایا رو بزارن همگی ببینیم.
لطفا برداشت اشتباه نشه... نه میخوام با کسی کل کل کنم نه چیز دیگه ای...
فقط به نظرم لااقل بد نباشه ما تفاوتهای این نرم افزارها و قدرتهاشونو ببینیم...
چون انگار حرفها داره یه مقدار از حالت دوستانش خارج میشه که برمیگرده به برداشتهای اشتباه...

ممنونم هم از احسان جان هم روحی جان :rose:

Mandana

Active Member
یکی دیگه برنامه رو می نویسه یکی دیگه پولشو به جیب می زنه شماها سر اینکه کدوم بهتره بحث می کنین؟ :دی
می که همیشه گفتم، باز هم میگم.برنامه فقط ابزاره.یکی با پینت ئه ویندوز تصویر مونالیزا به اون زیبایی می کشه، یکی با فتوشاپ خودش رو می کشه آخر هم یک تصویر بی معنی میاد بیرون.تا هنرمند، هنر مند نباشه، هر چی می خواد برنامه عوض کنه کاری از پیش نمی بره
درسته خیلی برنامه ها راه های آسون تری در اختیار کاربر قرار میده، اما به نظر من که همه شون یک جور اند
هر چند اینو هم قبول دارم که هر کدوم برنامه ها برای یک موضوع مناسب اند، یکی برای مدلینگ کار رو راحت می کنه، یکی برای انیمیشن و غیره و غیره
از نظر من که مشکلی نیست.xsi برنامه ی قوی ای هستش و جدیدن هم واقعن هم خوب داره تبلیغ می کنه هم واقعن جالب شده
اما به نظر من اگه اجازه بدین، بجای اینکه یک بخش تنها برای xsi ایجاد بشه، یک بخش برای "سایر برنامه های سه بعدی" ایجاد بشه که تمام اینها رو در بر بگیره

چون درسته این برنامه واقعن قوی هستش، اما کم از mudbox نمیاره و خوب طرفدار آنچنانی هم نداره
توی بخش vue یا zbrush حداقل پستی زده میشه.اما xsi براش بخش جدا بزنیم معلوم نیست مخاطبش چقدر باشه.پس یک بخش جدید به اسم سایر برنامه های سه بعدی درست می کنیم که rhino و xsi و messiah و mudbox و سایر برنامه های مشابه رو در بر بگیره، بعد در صورتی که دیدیم واقعن مخاطبین xsi زیاد هستش روی چشمم، یک بخش جدا برای این برنامه درست می کنیم.فکر می کنم اینطوری بهتر هستش.البته اگر سایر دوست جانها هم موافق باشند:wink:
ببخشید خودم رو پای برهنه انداختم وسط بحث اما فکر می کنم اینطوری مساله به خیر و خوشی حل میشه ^.^

نه خوب بهر حال مدیرها نمی تونن بخشی اضافه کنن.اگر کوتاهی بوده از جانب من بوده که خوب معذرت می خوام ^.^ حالا روی همدیگه رو ماچ مالی کنین :rose:

موفق باشید همگی:)

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام به همه دوستان...
اول باید در مورد مدیریت یه توضیح کوچولو بدم اونم اینکه اینجا الآن سه تا مدیر داره که در حقیقت الآن دو تا هستند... من مدتیه که بدلیل مشکلات مخابراتی بار مسوولیتم روی دوش علی و امین هست که از هر دوشون ممنونم که با صبوری دارن جور من رو هم میکشن...
همینجا از شون بازم تشکر میکنم و از همه بخاطر این غیبت عذر میخوام... خدا بخواد چند روز دیگه برمیگردم...
.
اما در مورد این تاپیک حس میکنم خوبه.. خوبه که بچه ها بدون تعارف با هم حرفاشون رو میزنن و دلیل و مدرکهای نسبتا خوب میارن... البته من دلایل روح ا... رو برای ایجاد این بخش قانع کننده نمیبینم... که البته فکر نمیکنم کسی هم قانع کننده بدونه...
ضمن اینکه روح ا... جان شما استعداد شگرفی در بی نظمی و مخصوصا جو سازی داری.. نمیدونم کارات شوخیه یا جدی ولی فکر میکنم ایجاد تاپیکهایی با این بی دقتی از یه عضو فعال با بیش از 1000 پست کمی بعیده... اگه قراره پیشنهادی داده بشه بهتره از راهش اینکار انجام بشه... اگه نمیخوای به مدیرها pm بزنی و دوست داری تاپیکی بزنی که همه نظرشونو بگن پس مداد قرمزت که فونت درشتی هم داره زمین بذار و بجای "اعتراض نمیشه کرد" بنویس یه پیشنهاد دارم...
.
مطمینن پس از تشکیل شدنش متوجه اضافه بودنش میشیم...
منم همین نظرو دارم حامد جان اما امیدوارم اینطور نشه...
به قول امین اگه نمونه کاری از این برنامه توی گالری میومد حتما لزوم وجودش احساس میشد...
بهر حال با امین و علی به نتیجه ای خواهیم رسید و حتما نظر بقیه دوستان رو هم جویا خواهیم شد تا کمکمون کنند...

. ضمنا در مورد مکس هم بگم که اصولا نرم افزار مظلومیه... کاری هم به کسی نداره... اغلب کسایی که کار سه بعدی رو شروع میکنن با مکس هست و بعد که سراغ نرم افزارهای دیگه میره میبینه مکس چیزی نبوده...! البته این قضیه در مورد احسان عزیز کمی متفاوته چون تجربش زیاده و حرف بی اندیشه هم نمیزنه... mamali (محمد سیاهپوش) هم با سوییچ از مکس به مایا همین نظرو داشت و دلایلش هم قانع کننده بود...
.
از همه بچه هایی که نظر دادن و خواستار پیشرفت هستند ممنونم...:rose:

.
ویرایش دوم:
همین حالا نظر ماندانا خانم رو خوندم که ظاهرا با هم ارسال کردیم... فکر میکنم پیشنهادشون خیلی خوبه... ازشون ممنونم...:rose:

roohollah

Banned
یکی دیگه برنامه رو می نویسه یکی دیگه پولشو به جیب می زنه شماها سر اینکه کدوم بهتره بحث می کنین؟ :دی
:lol:

نه خوب بهر حال مدیرها نمی تونن بخشی اضافه کنن.اگر کوتاهی بوده از جانب من بوده که خوب معذرت می خوام ^.^ حالا روی همدیگه رو ماچ مالی کنین
بابا رایت کن، گریمون رو در آوردی، نکن دیگه:cry:

ضمن اینکه روح ا... جان شما استعداد شگرفی در بی نظمی و مخصوصا جو سازی داری
نه بابا، ایول، برم تو کار تبلیغات پس!:D

نمیدونم کارات شوخیه یا جدی ولی فکر میکنم ایجاد تاپیکهایی با این بی دقتی از یه عضو فعال با بیش از 1000 پست کمی بعیده
علی هم همین رو گفتش، منم بهش گفتم چرا نوشتم ها:cry:
. ضمنا در مورد مکس هم بگم که اصولا نرم افزار مظلومیه... کاری هم به کسی نداره... اغلب کسایی که کار سه بعدی رو شروع میکنن با مکس هست و بعد که سراغ نرم افزارهای دیگه میره میبینه مکس چیزی نبوده...! البته این قضیه در مورد احسان عزیز کمی متفاوته چون تجربش زیاده و حرف بی اندیشه هم نمیزنه... mamali (محمد سیاهپوش) هم با سوییچ از مکس به مایا همین نظرو داشت و دلایلش هم قانع کننده بود...
من دلایلم رو نگفتم، گفتم؟:-?
من خودم مکس کارم و میدونم مکس خسایسی داره که هیچ نرافزار دیگه ای نداره، و اگر قرار به دفاع کردن باشه،من که حسابی جا براش سراغ دارم. لاکن، شما یک چیز رو ببین، اعتماد به سه بعدی نیست، واقعا نیست، چرا؟
یکی از دلایلشاینه که یکی میاد یک کار میزنه، میگه این نمونه کار من، بعد با همون تکنیکها یک پروژه بهش بده، مشکل زمان پیدا میکنه! چرا، چون نرمافزار مسخره بازی در آورده!!! همه از این موارد دیدیم یا حد اقل خبر داریم. ولی یک مورد ساده، اگر نرافزار فقط مرض نریضه، گیر بیدلیل نده، بی دلیل(!) به جان تو یک بخش از مشکلات مربوط به کار ما برطرف میشه،
.
من الان جرات ندارم برم پروژه گنده بردارم با مکس، مگر یک کار ارچیتکتی که حالا سر جاش میگم چیه، ولی تا الان n تا پروژه به ما پیشنهاد شده، ولی راستش رو بگم، جرات نمیکنم، چون میدونم حتی اگر من آدم ها رو هم خوب هدایت کنم، این مشکل نرافزار پدرم رو درمیاره! شما شاید حس نکنی، ولی وقتی داری یک پروژه که آبروت پاشه رو انجام میدی، بعد مکس شروع میکنه،آخ ........ من مشکل ندارم، میتونم کار رو جمع کنم، ولی میدونم اگر همین کار رو با مایا کرده بودم یا ایکس اس آی، کیفیتش ممکن بود کمتر باشه، ولی حد اقل آبروم رو نمیبرد! برای همن هم، دارم تهقیقات میکنم تا یک جایگزین پیدا کنم و گروهم رو سوییچ بدم روی اون.
برای آرچی تکت من همچنان گروه مکس کارها رو خواهم داشت در کار، ولی اگر بگی سر کار سینمایی آبروم رو با مکس سر یک ریسک میزارم، نه به جان جفتیمون، نمیشه!
بعلاوه من مقصود بدی نداشتم، اگر بد گفتم، شما به بزرگتری خودتون ببخشید:rose::rose::rose:(برای سه تاییتون)
حامد جان، آقا احسان نظر شخصی خودشون رو واضح گفتن، من هم ردش نمیکنم. شما هم تحقیق کنی، ردش نخواهی کرد.
البته شما که آرچیتکت کاری، مکس برات خوبه، ولی توی کار انیمیشن بلند:-?
ماندانا خانوم، تشکر و عضز خواهی اگر حرف ناجوری زدم، ببخشید دیگه :oops:

Divine Love

Well-Known Member
آي من چه دير رسيدم. :-?
خوب XSI اين جور كه من از آقا احسان و روحي شنيده بودم خيلي نرم افزاري قويه. :shock:
قوي يعتي چي؟
طبق اطلاعاتي كه از دوستان دريافت كردم براي انيميشن شما نيازي به هيچ پلاگين اضافي ديگه اي ندارين. حتي براي كامپوزيت و جلوهاي ويژه. يك بسته تمام عيار براي توليد هر نوع انيميشن. براي همينه كه شركتهاي بزرگ انيميشن دنيا دارن به XSI سوئيچ مي كنن.
وقتي آقا احسان و روحي ميان يه چيزي ميگن حتما دليل داره. :mad: البته خودمونيم روحي يه خورده زود جو گير ميشه ولي باز هم تجربش از خيلي از ماها بيشتره. :paint:

تو ايران تعداد كاربران اين نرم افزار فكر نكنم از تعداد انگشتان دو دست تجاوز كنه و اگه فورمي هم ايجاد بشه فعاليت هاي آموزشي بايد محور اصليش باشه تا اين نرم افار رو بتونه بين كاربرا جا بندازه.
به اميد اصلاح

جدیدترین ارسال ها

بالا