مزیت FlashFXP نسبت به WS_FTP اینه که وقتی بخوای مثلا 20 تا پوشه رو آپلود کنی، پوشه اول و فایلهاش، پوشه دوم و فایلهاش و .... به ترتیب آپلود میشن... یعنی اول فرمان ایجاد شاخه بعد هم آپلود فایلها....
اما در WS_FTP اگر 20 تا پوشه برای آپلود داری، اول برنامه میره 20 تا پوشه رو میسازه ، بعد میره سراغ محتویاتشون و شروع کردن به آپلود فایلها...
وقتی در این حین dc بشی، در اصل هیچ کاری انجام نشده جز ایجاد چندین پوشه بدون فایل... تازه بیشتر مواقع وارد شدن به این پوشه ها هم غیرممکن هست.
پس میبینی که برتری FlashFXP نسبت به WS_FTP چیه... تازه در حالت کلی FlashFXP خیلی stable تر از اون هست. چون من مدت زیادی از WS_FTP استفاده می کردم اما از وقتی با FlashFXP آشنا شدم دیگه اصلا سراغش نرفتم... WS_FTP برای ورود به FTP خیلی مشکل ایجاد میکنه.... این روزها هم دیگه عملا کاربران حرفه ای برای آپلودهای با حجم بالا ازش استفاده نمی کنند (نرم افزارهای ساخت آلمان زیاد مرغوب نیست)....
اما در مورد بالا یا پایین بودن سرعت آپلود این توضیح رو بدم که شرکت هایی که send مخابرات و receive ماهواره دارند، سرعت آپلودشون پایینه... این وسط مرتب delay (وقفه) ایجاد میشه و به مرور زمان سرعت آپلود میاد پایین.... تازه اگه وب سرور اون شرکت linux باشه که دیگه بدتر... چون این شرکتها برای استفاده از سرویس های ماهواره خودشون مجبور هستند خیلی از پورت ها رو ببندند. چرا؟ چون ip اونها جهانی هست و برای حمله های کامپیوتری خیلی زود در معرض خطر قرار دارند و واقعا هم این طوره... شاید باورتون نشه من شرکت هایی رو سراغ دارم که حتی کسی نمی تونه از خارج بهشون ping کنه! چون اصلا نمی خوان کسی براشون package ارسال کنه... داستان proxy و ...... هم مزید علت...!
اما در مقابل شرکتهایی که از سرویس های مخابرات استفاده می کنند عموما خیلی stable هستند... یا اینترنت دارند یا ندارد! دیگه کم و زیاد نمیشه... و درست به همین دلیل هم هست که سرعت آپلود با این شرکتها خیلی بالاتر هست .... 4 کیلوبایت در ثانیه به بالا...
امیدوارم با استفاده از FlashFXP رضایت شما جلب بشه.
موفق باشید.
ایران اکسپلورر