World TV

سلام
خواستم بدونم چند نفر از شما برنامه world tv رو داريد و باهاش كار كرديد؟

mossi

Member
Tyros گفت:
ميشه بگيد اين نرم افزار چيه؟
باهاش ميشه حدود 600 كانال تلويزيوني را تو اينترنت
ديد .

البته هركي ورژن كامل آنرا دارد ، ميتونه همه اين كانال ها را دريافت كند.

حالا كي داره؟

Tyros

Member
اونوقت ميشه با سرعت در پيتي ايران از هم چين برنامه اي استفاده كرد!؟؟ :wink:

MrMohi

Active Member
من هم دارم . ولی با سرعت لگنی که اینترنت ایران داره جونش بالا میاد تا دو تا فریم تصویر نشون بده . بهتره تا وقتی که سرعت اتصالتون به مگابایت نرسیده نرید سراغش!

Tyros

Member
MrMohi گفت:
من هم دارم . ولی با سرعت لگنی که اینترنت ایران داره جونش بالا میاد تا دو تا فریم تصویر نشون بده . بهتره تا وقتی که سرعت اتصالتون به مگابایت نرسیده نرید سراغش!

موافقم :)

mossi

Member
جناب ياماها

اين اصطلاح در پيتي را ازكجا ياد گرفتي؟

يك نفر انرا زياد به كار ميبرد آنهم غلام رضا موسوي فيلمساز بود. البته انوقت ها كه ما باهم تو يه جاي فرهنگي خوب ( زباله داني فعلي) كار ميكرديم.

در ضمن اين پروگرام tv با اين سرعت هاي اينجا هم چنگي به دل نميزنه .

راستي ميخواستم بدانم تو كه اراكي هستي ، از اين محمود اشرفي اراكي كه كتاب سكوت بره ها را ترجمه كرد خبر داري؟ هنوزهم چيزي ترجمه ميكنه ؟

ok ok خواستم بگم كه ديگه كار نميكنه
version جديد اين برنامه اومده و version قبليش باطل هست
اخرين نسخه ي اين برنامه كه اومده بايد پول بدي تا برنامه رو برات به mailbox ت بفرستن البته يه نسخه ي trial هم داره ولي تمام كانال ها رو نميگيره حجمش هم 176 كيلو بايته
اينجا نميشه اين برنامه رو گذاشت چون پسوندش EXE هست

Tyros

Member
mossi گفت:
جناب ياماها

اين اصطلاح در پيتي را ازكجا ياد گرفتي؟

يك نفر انرا زياد به كار ميبرد آنهم غلام رضا موسوي فيلمساز بود. البته انوقت ها كه ما باهم تو يه جاي فرهنگي خوب ( زباله داني فعلي) كار ميكرديم.

در ضمن اين پروگرام tv با اين سرعت هاي اينجا هم چنگي به دل نميزنه .

راستي ميخواستم بدانم تو كه اراكي هستي ، از اين محمود اشرفي اراكي كه كتاب سكوت بره ها را ترجمه كرد خبر داري؟ هنوزهم چيزي ترجمه ميكنه ؟

:lol:
نه خبري ندارم! اصلا نميدونم اين بابا كيه!!!!!1 :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا