بی بی کد Wooden Villa

darklight

کاربر فعال
از حس و حال کار خیلی خوشم میاد (کلا از فضاهای رنگ چوب خیلی خوشم میاد)
ولی چند نکته کوچولو ...
اون قسمت های کرکره مانند که نمی دونم اسمش چیه تو معماری مپهاش به شدت تکراری هست و برای همین هم خیلی توی ذوق آدم میزنه.
مپ کف رو مقدار blur ـش رو کم کن خیلی جالب نشده.
صفحه تلویزیون به نظرم جالب نشده.
فرشها به نظرم زیادی خالیه و برای همین اون قسمتی که آفتاب افتاده انگار که زیر پرزهای فرش هم معلومه.
پارچه ای هم که روی زیرپایی افتاده به نظر چرمی میاد فکر کنم توی سیمولیت بهتر بود گزینه های دیگه رو هم امتحان میکردی.

از این که این همه ایراد گرفتم به کارت (اونم من تازه کار) عذر میخوام بیشتر برای یادگیری و بالابردن دقت خودمه.
درضمن اگه خواستی اشکالات رو برطرف کنی، روش کار رو هم بنویسی ممنون میشم که شاید منم یه چیزی یاد بگیرم.

SinaTR

Well-Known Member
نسبت تعداد مشاهده ها به تعداد پاسخا هرروز بيشتر می شه، شايد هم آمار مشاهده مشکل داره چون تاپيک های ديگه هم همينطوره با آمار مشاهده/پاسخ/روز ايجاد تاپيک عجيب!

کار خيلی خوبی شده می تونی واير کارتو هم بذاری؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام/کار خوبی شده.رنگ بندی کارو دوست دارم.چوب ها همنشینی خوبی کنار هم دارن
پارچه روی میز وسط بد شده :green:
اوربرایت رو یه مقداری تعدیل کن
سعی کن برای کارها از color mapping استاندارد یعنی Liner استفاده بکنی.خیلی سخته اما نتیجه عجیب واقعی میشه

N.Abedi

Well-Known Member
کار خیلی خوبیه آفرین :wink:
فقط چرا تکسچر کف کیفیت بقیه چوب های داخل صحنه رو نداره؟ انگار یه مقدار مات و محو شدگی داره به نظر می رسه UV کف نیاز به اصلاح داره یکم... چون کار خوبیه ارزششو داره بیشتر روش کار کنید :rose:
موفق باشی

mhsh0002

New Member
سلام دوست عزیز،
کارت خوب شده، یا شاید بهتر باشه بگم عالی
چند نکته:
1. تصویر بیرون بیشتر مچ بشه
2. زاویه دوربین رو بهتر انتخاب کن
3. آفتاب زمین رو زیاد سوزونده

HR3D

کاربر فعال
از تمام دوستان بخاطر نظراتتون متشکرم ، حتما تنظیمات و تغییرات رو اعمال میکنم و تا فردا رندر و وایر رو میگذارم
با تشکر بسیار :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا