پشتیبانی Wooden My Car

madmaster_3d

Well-Known Member
تشکر از همه دوستان. حمید جون راز کار رو نباید لو داد ولی اون جزوه بکگرانده. خیلی ها دیگه هم مثل شما این فکر رو کردن :). مرسی

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام بر علی جونه خودم . این رو اون زمان که ساختم واقعا تازه کار بودم و چون این کامل نگفته آموزشش واسه خودم خیلی حال کردم باهاش. از نظرت هم ممنونم. همینطور بقیه که دیدن کردن. اینم لینکش موفق باشی

cg.tutsplus.com/tutorials/autodesk-3d-studio-max/3d_cg_vfx_autodesk_3dsmax_modeling_rendering_toy_car_wooden_vray/

سلام بر علی جونه خودم . این رو اون زمان که ساختم واقعا تازه کار بودم و چون این کامل نگفته آموزشش واسه خودم خیلی حال کردم باهاش. از نظرت هم ممنونم. همینطور بقیه که دیدن کردن. اینم لینکش موفق باشی

cg.tutsplus.com/tutorials/autodesk-3d-studio-max/3d_cg_vfx_autodesk_3dsmax_modeling_rendering_toy_car_wooden_vray/
مرسی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. کار خوبی شده.به نظرم بدنه چوب شیدرش زیاد جذاب نشده که به نظرم به خاطر فقدان رفلکت توی شیدرش هست.
استدیو جالب نشده چون تناقص پرسپکتیو وجود داره
موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
آرف جون . مرسی. اخه این یکی از کار های قدیمیمه. منظورت از بدنه و شیدر رو متوجه نشدم . ؟! توضیح بده مرسی

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
سال نو رو به همه تبریک میگم :rose:
این کارتونو خیلی دوست دارم, همونطور که AREF اشاره کردند باز جای کار داره, اما قابل قبول هست...
موفق باشید :rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی violet جون. اتفاقا خودم هم خیلی دوستش دارم. این جزوه اولین کارامه. یعنی زمانی که تازه آموزش جامع مکس رو دیده بودم :). مخصوصا نگهش داشتم که حرفه ای شدم بدونم کی بودم کی شدم تا خودم رو مثل بعضی ها ( تو این پست نیستش ) گم نکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا