Wolverine اینم یه کار دیگه که همین الآن تمومش کردم....:cool: WOLVERINE
OM3D Member Jul 29, 2009 #1 Wolverine اینم یه کار دیگه که همین الآن تمومش کردم.... WOLVERINE آخرین ویرایش: Jul 29, 2009
Amin 4D مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Jul 30, 2009 #3 کارت خیلی زیبا و عالیهو روی تکسچر هم کار کنی یه طرح عالی تر می شه. یه سوال: چرا سرش اینجوری مکعبی شکل شده، طرح این جوریه یا ...؟
کارت خیلی زیبا و عالیهو روی تکسچر هم کار کنی یه طرح عالی تر می شه. یه سوال: چرا سرش اینجوری مکعبی شکل شده، طرح این جوریه یا ...؟
OM3D Member Jul 30, 2009 #4 amin4d گفت: کارت خیلی زیبا و عالیهو روی تکسچر هم کار کنی یه طرح عالی تر می شه. یه سوال: چرا سرش اینجوری مکعبی شکل شده، طرح این جوریه یا ...؟ کلیک کنید تا باز شود... ممنون... درباره ی سوال هم باید بگم که خود مدل اینطوریه ... من فکر میکردم همه این مدل رو میشناسن... این همون نقش اول X-MAN هستش که البته به شکلهای مختلف توی فیلم ها دیده میشه ، اینم یکی از شکلاشه...
amin4d گفت: کارت خیلی زیبا و عالیهو روی تکسچر هم کار کنی یه طرح عالی تر می شه. یه سوال: چرا سرش اینجوری مکعبی شکل شده، طرح این جوریه یا ...؟ کلیک کنید تا باز شود... ممنون... درباره ی سوال هم باید بگم که خود مدل اینطوریه ... من فکر میکردم همه این مدل رو میشناسن... این همون نقش اول X-MAN هستش که البته به شکلهای مختلف توی فیلم ها دیده میشه ، اینم یکی از شکلاشه...