web2 چیه؟

masima

Member
سلام

یه سوال دارم که نمیدونم به اینجا مربوط میشه یا نه ؟ ولی اگه میدونید لطفا پاسخ بدید!

web 2 چیه؟ اصلا بالاترش هم هست مثل web3 و ... ؟ یا پایین ترش ؟

من یه کم با این چیزا نا آشنام !!!

میشه یه توضیح کوتاه ولی کامل برام ارائه بدین .

با سپاس از همکاریتون:rose:

Masoud1365

مدیر انجمن
اینجا لازم میدونم که چند نکته رو یاد آور بشم !
1- جدیدا مد شده توی انجمن که اگر جواب یه نفر دیر بشه یا میگن دوستان نظری ندارند یا چرا جوابمو نمیدید ! ( هم اسپم میکنن هم انگار طلب کار هستند ! )
2- چرا شما سرچ نمیکنید ! چطور شما حاضر نیستید 5 دقیقه وقتتون رو برای سرچ کردن بزارید و انتظار دارید که یک نفر بیاد کلی وقت بشینه واستون بنویسه که web 2.0 چی هست !؟
3- حالا این web 2.0 چه ربطی به این بخش داشت !؟
این جا رو ببینید صفحه اول هر لینکی رو باز کنید توضیح داده ! http://www.google.com/search?hl=en&source=hp&biw=&bih=&q=web+2.0+چیست+؟&btnG=Google+Search
و در آخر مهمترین نکته رو اینجا بگم هم برای شما هم برای بقیه دوستان !
لطفا زمانی که سوالی رو پرسیدید و جوابی نگرفتید بی خودی تاپیک رو بالا نیارید و از جملاتی مثل چرا جواب منو نمیدید یا لطفا نظر بدید یا ... استفاده نکنید !
در صورت مشاهده مجدد با کاربری که این کارو کرده باشه اخطار میدیم !

به خدا سرچ کردن کاری نداره ! همش 5 دقیقه هست !

masima

Member
چرا شما سرچ نمیکنید ! چطور شما حاضر نیستید 5 دقیقه وقتتون رو برای سرچ کردن بزارید و انتظار دارید که یک نفر بیاد کلی وقت بشینه واستون بنویسه که web 2.0 چی هست !؟

برای اطلاع جنابعالی و بقیه مدیران باید بگم چون خودم برای جواب دادن به پرسش های دیگران وقت میذارم!
اگه هم سوال کردم و نرفتم سراغ سرچ به خاطر اینه که توی این فروم افرادی هستند که اطلاعاتشون خیلی از کسانی که همینجوری توی وبسایت هاشون مطلب میذارن بیشتره! البته اگه بخوان جواب بدن!

جدیدا مد شده توی انجمن که اگر جواب یه نفر دیر بشه یا میگن دوستان نظری ندارند یا چرا جوابمو نمیدید ! ( هم اسپم میکنن هم انگار طلب کار هستند ! )
من طلبکار نیستم!
اگه شما اعصابت از جای دیگه ای خورده به من ارتباطی نداره که سر من داد و فریاد میکنید!
ناراحت شدم دیگه هم دوست ندارم بیام به این زودی ها!!
میدونم که این پیام رو حذف میکنید ولی حداقل به یه بار خوندنش می ارزه!

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
برای اطلاع جنابعالی و بقیه مدیران باید بگم چون خودم برای جواب دادن به پرسش های دیگران وقت میذارم!
اگه هم سوال کردم و نرفتم سراغ سرچ به خاطر اینه که توی این فروم افرادی هستند که اطلاعاتشون خیلی از کسانی که همینجوری توی وبسایت هاشون مطلب میذارن بیشتره! البته اگه بخوان جواب بدن!

من طلبکار نیستم!
اگه شما اعصابت از جای دیگه ای خورده به من ارتباطی نداره که سر من داد و فریاد میکنید!
ناراحت شدم دیگه هم دوست ندارم بیام به این زودی ها!!
میدونم که این پیام رو حذف میکنید ولی حداقل به یه بار خوندنش می ارزه!
اینی که مسعود جان گفتن سرچ کنید به نظرم اصلا منظور بدی نداشتن!
بعضی از موضوعات هست که مقالات و بحث های زیادی راجع بهش شده و واقعا نمیشه اونهارو در چند سطر توضیح داد
اگر سوال شما یه سوال خاص بود، بله! حتما باید برای پاسخش وقت میذاشتیم ولی وقتی سوال جنرال هست شما باید ابتدا جستجو کنید و اگر چیزی رو نفهمدید یا نیاز به توضیح بیشتر داشتید بعد تاپیک بزنید.
مثل اینکه یکی بیاد تاپیک بزنه "php چیه؟!" !!
خب به نظرتو جواب این سوالو چجوری باید داد؟!

بهتره یکم منطقی باشیم

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا