--(web design(karo--

flashpro

کاربر فعال
این کار مربوط هست به یک فست فود که کارش تهیه مرغ سوخاری هست.
توی این کار سعی شده تا از ترکیب رنگ قرمز که رنگ رسمی سایت KFC که اولین تولید کننده مرغ سوخاری در جهان هست
استفاده بشه. و همچنین به دلیل استفاده صحیح در برشها سرعت لود سایت بسیار بالا هست که میتونید دموی سایت و نحوه بالا اومد سایت رو خودتون ببینید.
لینک سایت: http://www.karofriedchicken.com
در ضمن از نظرات مفید و سازنده دوستان خوبم Mandana عزیز و gilas عزیز هم کمال تشکر رو دارم که همیشه به من لطف دارن.:rose:
منتظر نظرات سازنده شما هستم.

پیوست ها

• karo.jpg
    karo.jpg
    816.5 کیلوبایت · بازدیدها: 42
آخرین ویرایش:

rezamasih

Member
سلام

دوست عزییز قشنگ بود ممنونم

ولی به نظر من خیلی فانتزی کار کرده بودی

زمانی که شما کارهایی را قببول می کنید که جز اولین های هستند طراحی شما هم می بایستی اولین باشه

انصافا طراحیت خوب بود چونکه قانون شکنی کرده بودی واین خیلی عالیه

و به نظره من شمایی که انقدر دل و جرات این را داری که قانون شکنی کنی حتما میتوانی موفق باشی

به نظر من خیلی فانتزی کار کرده بودی

ذهنیت قشنگ هست ولی نمی دانی چطوری پیاده سازی کنی

بیشتر روش کار کن ببینم چکار میکنی ها

خبرشو بده

باامتنان
رضا

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ناصر جان واقعا كار زيبايي شده
تبريك ميگم
تركيب رنگ و استايل كار هم اشتها آور هست
آورين استاد

موفق باشيد :rose:

L-B

Well-Known Member
ساده و خوب طراحی شده .. اول فکر کردم فلشه :دی
تنها نکته ای که میتونم بگم " مرغ سخاری کارو " نوشتش با فونت بهتری بود زیبا تر شاید جلوه میکرد !

پ.ن : تو سایت اگه همون : "Design by : Naser Ashrafi" میموند با رنگ طوسیش قشنگه :) :wink:

MOSTAFA

کاربر فعال
کار زیبایی شده، رنگ بندی و فضای مناسب و خوبی هم داره
موفقیتـ:rose:

alionline1366

Active Member
دیزاین کار و رنگ بندی دقیقاً به موضوع میخوره و خلاقانه هست ایول در مورد کدنویسی قالب فقط 1-2 نکته سریع دیدم بهت بگم که رعایت بشه کار حرفه ای تر میشه
1- از تگ <center> به هیچ وجه استفاده نکن تو کدنویسی هات تگ منسوخ شده ای هست
2- وقتی قرار کل ساختار قالب tableless باشه دیگه نباید حتی یک المان table هم تو کار باشه که الان هست

flashpro

کاربر فعال
دیزاین کار و رنگ بندی دقیقاً به موضوع میخوره و خلاقانه هست ایول در مورد کدنویسی قالب فقط 1-2 نکته سریع دیدم بهت بگم که رعایت بشه کار حرفه ای تر میشه
1- از تگ <center> به هیچ وجه استفاده نکن تو کدنویسی هات تگ منسوخ شده ای هست
2- وقتی قرار کل ساختار قالب tableless باشه دیگه نباید حتی یک المان table هم تو کار باشه که الان هست
lمرسی علی جون لطف داری. بابات کد نویسی هم باید بگم که من فقط قالب رو زدم و کد نویسیش کار من نیست گلم:rose:.

جدیدترین ارسال ها

بالا