We NEED a Black WORLD...Siahpoosh.Net

mamali132002

Active Member
بازم سلام دوباره به همه
امروز انقدر درس خوندم مغزم از کار افتاد و بعد از 1 هفته بیکاری تصمیم گرفتم یه دستی به photoshop بزنم.
اول میخواستم با رنگ هایی که همه استفاده میکنن و خیلی رایج هست کار کنم. اما با خودم فکر کردم و گفتم هنر اینه که با رنگ هایی که اسمشون بد در رفته کار قشنگ درست کرد. کار ما که اصلا قشنگ نشده ولی امیدوارم بچه های اینجا حداقل شروع به کار با رنگ های متنوع بکنن.

اینم wallpaper جدید ما :

زمان ساخت 1 ساعت.

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
تو کارای شما برخلاف اسم سایت و همینطور اسمی که برای کاراتون انتخاب میکنین یه جورایی شادابی و امید هست.

این کار هم مثل کارای قبلیتون خیلی خوب شده. موفق باشی

راستی یه سوال که بیشتر اوقات تو کارای شما برای من پیش اومده اینکه که مثلا یه چیزایی مثل اون دایره وسط تصویر تو همین کار رو شما با چه فیلتری به این صورت درمیاری که حالت فلزی قشنگی پیدا میکنه؟ از فیلتر chrome استفاده میکنی؟

mamali132002

Active Member
بچه ها بازم از لطفتون ممنونم.

سارا خانوم اگر اجازه بدید من این و بقیه ی چیزهایی بچه ها در موردشون آموزش میخواستن رو توی سایت خودمون آموزش میزارم. به هر حال سایت ما هم باید یه چیزی داشته باشه که بازدید کننده جذب کنه.
ولی یه تیکش از chorme استفاده شده ولی نه کامل.

آخرین ویرایش:

GFX Master

ممنون. حتما به سایتت سر میزنم و آموزشش رو هم همونجا میبینم. بابت آموزش هم دستت درد نکنه.

موفق باشی

mostafa_az

Well-Known Member
واقعا قشنگه محمدرضا .
اميدوارم تو سايتت آموزش اون نرم افزار باحاله ( همون عشق من ) رو هم داشته باشي :lol: .

مخلصيم
مصطفي

GFX Master

آقای محمدرضا سایت شما هنوز راه نیفتاده درسته؟! چون من هر چی اسم سایتتون رو تایپ میکنم خبری نیست و ارور میده!!

mamali132002

Active Member
sara_is_nice_girl گفت:
آقای محمدرضا سایت شما هنوز راه نیفتاده درسته؟! چون من هر چی اسم سایتتون رو تایپ میکنم خبری نیست و ارور میده!!

بزودی راه میفته. شاید به ماه نکشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا