water

HB2544

Member
چطور میتونم مقداری آب داخل یک لیوان یا بطری پر کنم یا داخل یک ظرف؟ یعنی حجم آب طوری ایجاد بشه که نیمی ار لیوان شیشه ای رو پر کنه بطوریکه فضای پر و خالی رو بشه تشخیص داد منظورم اینه که فقط سطح آب نمی خوام بلکه حجم آب رو می خوام.
البته تنها راهی که تونستم انجام بدم این بود که حجم کوچکتر از ظرف رو ساختم و داخل ظرف اصلی قرار دادم اما بدلیل اینکه ظرف دارای منحنی های نامنظم و غیر متقارن بود تمام تورفتگی ها و قوسها با هم مچ نشدند و در بعضی از نقاط فاصله بین شیشه و حجم داخلی بسیار مشخص بود.
در حقیقت میخوام داخل اون ظرف طوری آب بریزم که هیچ فضای خالی ای در کناره های شیشه آب وجود نداشته باشه.

pythoN

Active Member
اگر میخوای یه ظرف رو بزاری توی یه کی دیگه و از متریال اب استفاده کنی بهترین راه وسریع ترین راه استفاده از boolean هستش .
من یه جا یه توتریال از طرض کار boolean نوشتم که توی این لینک میتونی پیداش کنی . همچیز رو تغریبا تا جای که تونستم توضیح دادم .----------- >>> اموزش boolean <<<<----------
امیدوارم که تونسته باشم کمکت کنم . اگه در مورد متریال اب هم مشکلی داشتی . بگو . یا در مورد ابی که از شیر میریزه . مشتاقانه کمکت میکنم .
موفق باشی.

آخرین ویرایش:

HB2544

Member
دوستان با تشکر از تمامی راهنماییاتون. اما باید بگم چیزی که من میخوام اینه که وضعیتی بوجود بیاد مانند زمانیکه مقداری آب رو داخل یک ظرف شیشه ای در واقعیت می ریزیم ظرف من هم همانطور بشه یعنی مقداری آب داخلش بریزم که تمام فضای داخلی ظرف رو بپوشونه که بتونم اون آب رو کم و زیاد کنم یا داخل ظرف جابجا بشه دقیقا مانند یک ظرفی که در واقعیت داخلش آب هست
البته خیلی خیلی از همگی عذر خواهی می کنم که اینقدر مشکلم عجیب و غریبه

دوست عزیز اگر کارت خیلی گیره یه آموزش تصویری برات درست کنم شاید مشکلت حل بشه
اگر خواستی یه پیغام خصوصی یا یه ایمیل بزن تا برات ردیف کنم
mail:[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا