سلام این با Max زمانه رنده :D هم تقریبا شب تا صبح
M mr_max Member Dec 7, 2008 #2 ایول خیلی قشنگ شده - تبریک میگم خوشمان آمد :d این کلا سیاه سفیده یا با شوتوفاپ سیاه سفید شده؟ آب هم با Glu بوده یا real flow؟ موفق باشی
ایول خیلی قشنگ شده - تبریک میگم خوشمان آمد :d این کلا سیاه سفیده یا با شوتوفاپ سیاه سفید شده؟ آب هم با Glu بوده یا real flow؟ موفق باشی
DIMO Active Member Dec 7, 2008 #3 Sawper جان خیلی کارت درست شده،خیلی قشنگ شده منو یاد بارون انداخت فقط کاشکی یه بک درست و حسابی میذاشتی که جالبتر میشد در کل با این اوصاف خیلی زیبا شده ..... شاد و پیروز باشی
Sawper جان خیلی کارت درست شده،خیلی قشنگ شده منو یاد بارون انداخت فقط کاشکی یه بک درست و حسابی میذاشتی که جالبتر میشد در کل با این اوصاف خیلی زیبا شده ..... شاد و پیروز باشی
leili1 Active Member Dec 7, 2008 #4 من که از تری دی ایناا چیزیم حالیم نیست ولی دیدم کارت قشنگ شده گفتم به نظرم به عنوان یه ببینده با دیمو موافقم اگه یه بک خوب کار میکردی دیگه حرف نداشت
من که از تری دی ایناا چیزیم حالیم نیست ولی دیدم کارت قشنگ شده گفتم به نظرم به عنوان یه ببینده با دیمو موافقم اگه یه بک خوب کار میکردی دیگه حرف نداشت
H H.S Member Dec 7, 2008 #5 قبلا یه آموزش در رابطه با Splash در Real Flow دیده بودم منو یاده اون انداختو خیلی زیبا شده. فقط اگه بکت یه کوچه ی تاریک بود محشر میشد.
قبلا یه آموزش در رابطه با Splash در Real Flow دیده بودم منو یاده اون انداختو خیلی زیبا شده. فقط اگه بکت یه کوچه ی تاریک بود محشر میشد.
Farrokh Active Member Dec 7, 2008 #6 با عادل موافقم اگه بک گراندت حساب شده تر بود خیلی خفن می شد راستی برای من حال و هوای قطرات آب رو ندارند اینا شبیه بادوم زمینی یا باکتری نشدن به نظرت؟ بهشون جاذبه اختصاص دادی؟
با عادل موافقم اگه بک گراندت حساب شده تر بود خیلی خفن می شد راستی برای من حال و هوای قطرات آب رو ندارند اینا شبیه بادوم زمینی یا باکتری نشدن به نظرت؟ بهشون جاذبه اختصاص دادی؟
AVGHH Member Dec 8, 2008 #7 بادوم زمینی؟! :دی خیلی قشنگه، به نظر من بکش همین سیاه قشنگش کرده پلاگین و موتور رندرت چی بوده؟ آخرین ویرایش: Dec 8, 2008