war ship

با سلام خدمت بر بچ ...
اینم یه مت دیگه ...
چطوره ... ؟؟؟
با فتوشاپ کشیدم ... هر چی توی ریفرنس میبینید عکسه ... بقیه رو کاملا کشیدم ...
warship.jpg

warship_refrence.jpg

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چطوری اقا احسان چه عجب از این ورا

کارات قشنگ شده. راستی اینارو با vue کار میکنی؟ خوب vue که اینا رو اکثرا بصورت اماده داره! میشه بیشترتوضیح بدی که کدوماشو خودت طراحی میکنی؟

نه بابا Vue چیه ... کشدمش ... تو فتوشاپ ... اون ریفرنس رو که میبینی ... من از اون به عنوان بیس کارم استفاده کردم ... بقیه هر چی که میبینی نقاشی شده ... حتی یه سری رفلکت کوه رو آب افتاده ... اونا هم نقاشیه ... با براش فتوشاپ ...

بابا خدایی این دانشگاه هم شد مایه دردسر ... هی میخوایم بپیچونیم نمیشه ...
ولی میخوام بیشتر کار کنم ... بیخیال دانشگاه ...

mashreghi

Member
خیلی عالی و جفت وجور . البته جان من دانشگاه رو جدی بگیر شیطون تو پوستت نره . ولی هر وقت که وقت داشتی مختصر آموزشی هم بده تا ما هم از این دنیای ریش وسبیل گذاشتن برای عکس ها که اوج غرور طراحیمون با فتوشاپه یه نمه بزنیم بالا .

ای بابا ... تنها چیزی که تو این دانشگاه ها نیس همین علم و دانشه ... سعی خودمو میکنم نپیچونم :d ولی عمرا واسه کارشناسی نمیخونم که دوباره این عمر گرانبها رو تلف کنم و با بعضیا سرو کله بزنم ... :d
آموزشی هم ببینم چه میشه ... سرم شلوغ شده هزار تا

arashonline

Well-Known Member
احسان جان سلام !
والا ميشه بيشتر توضيح بدي كدومو خودت طراحي كردي من كه گيج ميزنم !!

54.gif

سلام ...
ببین عکسه رو که میبینی ... اون پایینیه ... اون عکسی هستش که من اون بالاییه رو از روش درست کردم ... هرچی تو پاینیه هست و تو بالاییه نیست رو کشیدم ... دیگه چجوری بگم ...
54.gif

کوهها ... رفلکت کوه روی آب ... درختها ... کشتی ... گوله آتیش ... نور آتیش ... فک کنم دیگه این آخر توضیح بود ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
احسان جان در مورد پست اولی که دادم شرمنده منم تازه الان متوجه شدم که قضیه از چه قراره! کارت واقعا عالیه. مخصوصا ان گلوله اتیش و رفلکتش تو اب. راستی اون آموزش خاصی داره؟

خدا رو شکر ... :oops:

اون آتیشه رو تو افتر افکت زدم ... میتونه انیمیشن بشه و وقتی برخورد میکنه منفجر بشه و لاشه های شی منفجر شده به اطراف پرت بشه و بعد یه خرابه بمونه ... میشه این کارارو بکنم ... اگه وقت کنم حتما میزنم

P.A.Y.T.O.N

Active Member
راستی احسان این عکسهایی که انتخاب می کنی همین اندازس یا با کیفیته؟؟
معمولا کارات تو چه اندازه ایه؟
به Cm بگو...

جدیدترین ارسال ها

بالا