wallpaper

Grey

Member
این که خیلی خوبه اما در حرفه ای نبودن من شکی نیست!:D اما خودت فکر نمی کنی اون تصویر وسط سمت چپ که اینقدر نرم و blur هستش به همراه اون سایه آبی کمرنگ, با شارپی و زبری و فیلم گراین این مرد سمت راست نمیخونه؟ به نظر من که یه کم از به هم مشابه تر باشن از لحاظ بافت بهتره. فونت windows xp هم اگه یه کم ملایم تر شه , یا به صورت بزرگتر از این (حدودا 10px بیشتر) و با رنگ تو مایه های اون آبی-خاکستری کمرنگ چپ باشه و اطرافش استروک تیره ملایم بیاد و خودش هم Opacity خیلی کم شه(در حد محو), بیاد سمت راست پایین خیلی خوب میشه یه کم دو طرف طرح رو متعادل میکنه. به نظر من اون اولی که زمینه اش سیاه خالصه خیلی بیشتر به طرح وسط جلوه میده . اگه اون نوشته ژاپنی ها رو تو طرح اولی میاوردی خیلی بهتر می شد و بیشتر با استیل ژاپنی می خوند که زمینه های سیاه ساده با نوشته ژاپنی هستن. ولی بهرحال من اگه اینو میخواستم بک گراند بذارم طرح وسط رو محو تر می کردم که تو بک گراوند زیاد تو چشم نزنه. البته می گم من اصلا در برابر اساتیدی مثل شما هیچم و فقط یه نظر کوچک خواستم بدم و شما بهتر دلیل کارهاتون رو میدونید.:)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار دومت قشنگتر شده. فقط تنها ایرادی که داره اینه که سایه ای رو که بعنوان درام زیر تصویر سمت چپ استفاده کردی باید زیر خود تصویر سمت چپی قرار بگیره نه روی اون.

در مورد نوشتن نام طراح هم باید بصورت Design by: Your Name باشه!

soheilweb

Active Member
منم چون خیلی حرفه ای هستم : ...
خیلی بد بود.
____
دومی جالبتر بود - ممنون - باز هم از این چیز ها معرفی کن.

kamal2006

Banned
او کی
سلام دوست من .

این کارت همون طور که قبلا گفته بودم . profissional work . هست .

اگر همین جوری پیش بری به جاهی خوبی خواهی رسید .

ادامه بده دوست من .

thank you . and good work :)

godman

Member
ممنون از همتون ولي نكته اي كه هست اينه كه اين كار كامل نيست و فقط براي اين گذاشتم كه حدود 4 -5 ماه وقت نكردم كاري بذارم و دلم براي نظر دادنتون تنگ شده بود
بازم تشكر مي كنم و دست همتون رو مي بوسم

جدیدترین ارسال ها

بالا