انیمیشن Walk Cycles

agira3d

کاربر VIP
سلام خدمت همه دوستان :rose:
این هم تمرین جدید .
ممنون میشم ببینید و مشکلاتشو بگید.
مایا.
تمرین بعد با یه داستانه کوچیک و پیچیده تر میام.:green:

ممنون از همه:rose:

پیوست ها

• walck sycle.jpg
    walck sycle.jpg
    73 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • Walk Cycles.rar
    2.8 مگایابت · بازدیدها: 192
درود

کار شما قابل تحسینه اما سایه ای که روی پای سمت چپ کاراکتر افتاده یکم تو ذوق میزنه و شاید جای کار بیشتری داره

موفق باشید

agira3d

کاربر VIP
درود

کار شما قابل تحسینه اما سایه ای که روی پای سمت چپ کاراکتر افتاده یکم تو ذوق میزنه و شاید جای کار بیشتری داره

موفق باشید

سلام ممنون

دوست من فکر کنم عکس رو میگید این فقط واسه خالی نبودن تویه گالریه.
کار انیمیشن هستش.پائین عکس واسه دانلود.
ممنون:rose:

maxpin206

Well-Known Member
درود بر شما کار جالبی شده به خصوص موقع حرکت کردن به اون سمت نگاه می کنه!!!!
ولی جای کار زیاد داره
منتظر کارای سنگین ترتیم

arminAnim

کاربر متخصص
*****دوستان لطفا این مطلب رو بخونید*****

از اونجایی که ظاهرا گالری آثار برگزیده - بنا به دلایلی که بحث شد اما جوابی نگرفت - فعلا جایی برای کارهای متحرک سازی نداره، این ایده به ذهنم رسید که با حمایت دوستانی که در زمینه ی متحرک سازی فعال هستند یا علاقمند یادگیری هستند، درخواستی رو به مدیران ارشد سایت ببریم و از اونها بخوایم تا برای دوستان انیمیت کار تاپ گالری اختصاصی انیمیشن رو راه اندازی بکنن تا در اونجا کارهای متحرک سازی شده، فقط با معیارهای مخصوص انیمیشن ، توسط افراد باتجربه در این زمینه بررسی بشه ، چون در حال حاضر یک گالری بیشتر وجود نداره و اون هم مخصوص رندرینگ و مدلینگ هست که دارای معیارهای کاملا متفاوتی از انیمیشن هست ، از این رو هویت کارهای متحرک سازی دچار کاستی شده.
با تشکیل یک گالری تخصصی انیمیشن ، هم انگیزه ای برای فعالیت بیشتر ایجاد می شه و هم محل متمرکز تریه برای نقد، رفع ایراد و یادگیری بهتر.

لطفا حتی اگر در زمینه ی انیمیشن فعال نیستید، اگر موافق هستید از این طرح حمایت بکنید تا کمی شاهد استقلال هویت انیمیشن در این فضای مجازی باشیم به امید روزی که این استقلال در کارهای عملی مون هم دیده بشه

آخرین ویرایش:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
خسته نباشی
خوب کلکی زدی زاویه دوربین رو تغییر دادی که اگه پلیر رو گزاشتیم رو repeat نشه تشخیص داد .ای کلک:green:
بک گراندم سفید کردی که نشه دقیق نگاه کرد
این walk cycle که کار کردی مال یه گلاب به روت گلاب به روت "معتاده "چون تو یه انسان پاک وقتی مثلا پای راست به جلو میاد دیگه خم نیست کاملا صاف میشه در حالی که این تغریبا 90 درجس:cool:
خودت هم که گفتی به curve اعتقاد نداری پس هیچی
خدا قوت:rose:

reza_cg

Member
خسته نباشید
کار جالبی شده
فقط زانوهاش موقع راه رفتن تیک داره...
اگه برطرف بشه بهتر میشه

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی عالی بود. ولی من فکر می کنم دستاش یکم زیادی عقب و جلو میومد نه؟! شایدم من اشتباه می کنم. در هر صورت جالب بود

agira3d

کاربر VIP
خیلی قشنگ بود لذت بردم....... با مایا کار می کنی ؟
:rose:
سلام ممنون.
بله با مایاست.

درود بر شما کار جالبی شده به خصوص موقع حرکت کردن به اون سمت نگاه می کنه!!!!
ولی جای کار زیاد داره
منتظر کارای سنگین ترتیم

سلام ممنون.
حق با شماست.

خیلی خوب بود خسته نباشید

ایشالا کارهای سنگین تر

سلام ممنون.
چشم حتما.

سلام
خسته نباشی
خوب کلکی زدی زاویه دوربین رو تغییر دادی که اگه پلیر رو گزاشتیم رو repeat نشه تشخیص داد .ای کلک:green:
بک گراندم سفید کردی که نشه دقیق نگاه کرد
این walk cycle که کار کردی مال یه گلاب به روت گلاب به روت "معتاده "چون تو یه انسان پاک وقتی مثلا پای راست به جلو میاد دیگه خم نیست کاملا صاف میشه در حالی که این تغریبا 90 درجس:cool:
خودت هم که گفتی به curve اعتقاد نداری پس هیچی
خدا قوت:rose:

سلام برادر ممنون.
دیگه فایل کارموبهت نمیدم :lol::lol:
اینا هم کاملا اتفاقی بوده .اینجوری گذاشتم که تمام زاویه ها دیده شه.بک سفید هم sun and sky
مقصره:green:
مشکل اینه که این انسان نیست.تکذیب میکنم به curve اعتقاد کامل دارم.:neutral:
بازم ممنون.

خسته نباشید
کار جالبی شده
فقط زانوهاش موقع راه رفتن تیک داره...
اگه برطرف بشه بهتر میشه

سلام ممنون
بله باید رفعش کنم.

خیلی عالی بود. ولی من فکر می کنم دستاش یکم زیادی عقب و جلو میومد نه؟! شایدم من اشتباه می کنم. در هر صورت جالب بود

سلام ممنون.
کاراکتر fun هستش.بیشتر هم باشه مشکلی نداره.

جدیدترین ارسال ها

بالا