این اولین نقاشی دیجیتال منه توی فتوشاپ...البته تکسچر اینا رنگ کردم...ولی نقاشی نکشیدم...
S skulll_monster Member Jul 13, 2007 #1 این اولین نقاشی دیجیتال منه توی فتوشاپ...البته تکسچر اینا رنگ کردم...ولی نقاشی نکشیدم...
Mandana Active Member Jul 13, 2007 #2 ایول مجید با زی براش ئه؟ چونه اش و چشم راستش خیلی قشنگ شده موفق باشی
S skulll_monster Member Jul 13, 2007 #3 mandana_ns ممنون...از اول تا آخرش توی فتوشاپ...فقط با براش معمولی...آخه اولین نقاشیم توی فتوشاپه و براش خاصی ذخیره نکردم تا حالا... اینم همون که قرینش کردم و یه ذره دندوناشو مرتب کردم شد...
mandana_ns ممنون...از اول تا آخرش توی فتوشاپ...فقط با براش معمولی...آخه اولین نقاشیم توی فتوشاپه و براش خاصی ذخیره نکردم تا حالا... اینم همون که قرینش کردم و یه ذره دندوناشو مرتب کردم شد...
sepi90 Member Jul 13, 2007 #4 سلام باحال بيد ، فقط چشماش يه جورايي بيد ، من ميگم يه قرنيه هم براش بزار ولي خيلي کمرنگ ، يه سوراخم تو سرش بد نيست .
سلام باحال بيد ، فقط چشماش يه جورايي بيد ، من ميگم يه قرنيه هم براش بزار ولي خيلي کمرنگ ، يه سوراخم تو سرش بد نيست .
AMiR Active Member Jul 13, 2007 #5 بسيار زيباست! فقط روي گردنش بيشتر كار كني بهتره ،بيشتر چندش آور ميشه آخرین ویرایش: Jul 13, 2007
h.khafan Active Member Jul 13, 2007 #6 خیلی توپه. کفیدم. اولی که جالبتره که. فخط چشم راستشم سفیت کن. موفق باشی