بی بی کد vray tutorial competition

hamed max

کاربر فعال
سلام به همه..................اینا رندرهای من برای یه مسابقه ی کوچیک تو فیسبوک برای گروه vray tutorial هست.......................مسابقه ی رندره و تازه تمومش کردم........................یه رندر داخلی و یه خارجی...............امیدوارم خوشتون بیاد........................................................................................:)....................................3dsmax................vray.......................PS&AE

پیوست ها

• 480979_10200298539919498_285784637_n.jpg
    480979_10200298539919498_285784637_n.jpg
    37.5 کیلوبایت · بازدیدها: 86
  • exterior 3.jpg
    exterior 3.jpg
    1.8 مگایابت · بازدیدها: 130
  • interior.jpg
    interior.jpg
    642.1 کیلوبایت · بازدیدها: 116

mzmz1

Member
سلام .
خسته نباشی . لذت بردم .
یه پیشنهاد خیلی ساده اما کارا برات دارم .(اینو حتما میدونی ولی کارای خوب از دیگران هم دیدم که فراموش کردن این کارو بکنن)
وقتی از یه تکسچر به صورت متناوب میخوای استفاده کنی uvw که بهش دادی برو توی gizmo و با move نکسچرتو جابجا کن یا بچرخونش اینطوری تکسچرت تکراری به نظر نمیاد .(منظورم نمای داخلی دیوار سمت راست هست که تکرار چوب توی ذوق میزنه )

hamed max

کاربر فعال
mzmz1 : ممنون دوست عزیز.....................................اما عزیز جان من این کارو کردم.................دقت کن میبینی......................................:wink:

hamed max

کاربر فعال
ممنون فرشید جان............................آره اون تیک ها رو زدم چطور؟؟؟؟............................بعد صحنه با یه hdri روشن شده...........اگه منظورت اون کوهه است ( اون یه پلانه که وی ری لایت متریال بش دادم با opacity که خودم درست کردم) همون روش سنتی بکگراند دیگه......................................................................:paint:

mzmz1

Member
سلامی دوباره

بله همونطور که گفتین و من بیشتر دقت کردم تکستچراتون رو تغییر دادین ولی من احساس کردم میشد اختلافاشون یه خورده بیشتر میشد.
همونطور که آقای فرشید گفتن به نظر من هم نمای داخلیت خیلی عالیه و بیرونیت خوبه .اما دونکته
1.نمای بیرونی اون کوه رو که مات در آوردی خیلی عمق داده به کار و طبیعی شده در واقع کاملا مشخصه که کوه و اجزای روی اون از محیط اصلی دور هستند
2.در نمای داخلی منظره پشت پنجره بنظرم یه خورده از کارت جداست درواقع من دقیق متوجه نشدم که چرا منظره ات رو مات کردی؟ آیا میخواستی دور بودن منظره رو نشون بدی (که در اینصورت بنظرم لازم بود سایز درخت های پشت پنجره مثل مورد اول کوچک تر بود تا فضا طبیعی تر به نظر میومد) یا قصد دیگه ای داشتی؟

*یه نکته متفرقه (امیدوارم این تصور واست ایجاد نشه که دارم الکی ایراد میگیرم در واقع این سوالات واسه خودمه چون بنظرم از کارای خوبی مثل کارهای شما میشه چیزای زیادی یاد گرفت و من هم دنبال اون نکاتم:?:)

ممنون:rose:

hamed max

کاربر فعال
mzmz1 : دوست من من اون منظره ی پشت رو واسه این شفاف و واضح نکردم که نگاه مخاطب سمت بیرون جلب نشه و بیرون صرفا یه بکگراند باشه ( یه کنتراست سرد و نور گرم داخل) همین............................خواستم حال و هوای رندر خارجیرو داشته باشه...................همین.................:wink:

*farshid*

کاربر VIP
ممنون فرشید جان............................آره اون تیک ها رو زدم چطور؟؟؟؟............................بعد صحنه با یه hdri روشن شده...........اگه منظورت اون کوهه است ( اون یه پلانه که وی ری لایت متریال بش دادم با opacity که خودم درست کردم) همون روش سنتی بکگراند دیگه......................................................................:paint:
اون تیک ها رو نزن حامد ... همین
peterguthrie:
Even if you aren’t trying to get this particular lens effect, I still recommend rendering unclamped for trees (and many other situations), it just looks so much more realistic. When I get a chance

حالا اگه این تکنیک رو با عمق میدان ترکیب کنی نتیجه خیلی عالی میشه
پیوست:
A: clamp output on...dof on
B: clamp output off...dof on
C: clamp output on...dof off
D: clamp output off... dof off

پیوست ها

• clamp-comparison31.jpg
    clamp-comparison31.jpg
    310.6 کیلوبایت · بازدیدها: 44
  • clamp-comparison2.jpg
    clamp-comparison2.jpg
    156 کیلوبایت · بازدیدها: 48
آخرین ویرایش:

hamed max

کاربر فعال
آهان..................................چه جالب..............................:))))))))))))))))))))))))))).......................اما تو اینا به نظر با clamp output روشن نتیجه ها خیلی باحال میشن که................

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
جابجا نوشته بودم اصلاح کردم ...کلمپ رو خاموش کنی نتیجه بهتر میشه ... افکت bokeh هم بهتر جلوه میکنه

Mehran coyote

Well-Known Member
دوست عزیز کیانا جان برای کارهاتون یه تاپیک جداگانه باید بزنی
-------------------------------------------------------------------------
حامد کارت خیلی خوب شده
مخصوصا داخلیه
خسته نباشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.اولا ممنون از فرشید بابت آموزش خیلی خوبش.
راستش حامد جان تنها مشکل رندر خارجیت از نظر من اینه برگ درختها زیاد مناسب نشده.مطمئنم سابدیوایز رو کم ندادی .اما چون ریز هست انگار مثلا توش کیفیت نداره.
اما داخلی نمره کامل برای تاپ گالری رو میاره
پیشنهاد برای تاپ گالری

hamed max

کاربر فعال
عارف جان ممنون بخاطر نظرت........................آقا من همیشه مشکل آبجکت درخت داشتم که بعد انجام این کار حل شد..............................archmodel vol 106 رو دانلود کردم و توش درخت های خیلی با کیفیتی هس...................ایشالا کارای بعدی از اون ها استفاده کنم..........................یه سری مطالعات رو شرو کردم و توی داخلیه که میبینی خیلی خوب شده به کار گرفتم..........................فکر کنم از این به بعد رندرهای خیلی با کیفیتی رو بتونم شرو کنم.......................................ممنون از پیشنهادت عارف عزیز................:rose:

AREF

سلام.رفرنس این اطلاعات چیه؟منم علاقه دارن اصولی یاد بگیرم

hamed max

کاربر فعال
رفرنس من همون توتوریال های توی سایت های evermotion ,ronenbekerman,cgarchitect بود جالبه من بیشترشونو دیده بودم و حتی سیو هم داشتم..................اما با دقت که دیدم پر از مطالبی بود که گذرا ازش رد شده بودم.............................تازه بهترین و به نظر من عالی ترین آموزشهای آرکویز ..........the archviz training dvd اورموشن بود که وقتی دوباره با دقت نگاه کردمش دو برابر اطلاعاتی که ازش گرفته بودم رو دریافت کردم............................انصافا" این آموزشو و فایلهاشو با دقت دیدن خیلی تجربه ی جالبیه....................به همه توصیه میکنمش....................این روزا که یه ذره سرم خلوته فقط دارم آموزش میبینم و روی مدل سازی هم تمرین میکنم ( به نظرم یه خرده تنبل شده بودم تو مدلینگ)................................................................همین......................:rose:

AREF

سلام.یه سوال.میشه کاری کرد افکت بروکن بهتر خودشو نشون بده؟ فکر کنم فقط نقاط نورانی یا به اصلاح اوربرایت تاثیر داشته باشه.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
ای بابا چرا این سایت اینقد مسخره شده هی میام ده خط مینوسم یک عکس میزارم سفید میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کلی نوشته بودم اما دیگه حوصله ندارم !!! کوتاه میگم

اول = بســــــــــــــــــــــــــــــــــار کار عالی و تاپی شده و لیاقت تاپ گالری رو داره فقط مشکل اینه خیلی تکراریه اما این مشکلم نیست !!!!!! و واسه درخت ها خب ببین خودت استادی و لی مشکل درخت واسه PlaneFace بودن برگ هاست خوب واسه اینکار باید یک بار با متریال SSS رندر کنی بد با فتوشاپ و ... روش میکس کنی
واسه من که نتیجه ی خوبی داده ....

---------------

خب عارف جان ، اول سلام خوب هستی ؟
منظورت از بروکن چی بود ؟ Broken یا Bokeh
حالا اگه بوکه بود من بهت پلاگین Fututesoft Depth Of Field که واسه افتر افکتز هست رو پیشنهاد میکنم این پلاگین معرکست تنظیمات کاملا فیزیکال و اینکه هر جا رو بخوای میتونی دستی بزنی میتونی تمام افکت بوکه رو کنترل کامل کنی این پلاگین با کانال ZDepth کار میکنه این کاره اخیرمه میخواستم تو گالری بزارم بی خیال شدم یک موشن گرافیکه تمام DOF با همین پلاگینه سرعتشم خوبه و اینکه جالبه بدونی اول میتونی با ویری DOF بزنی و بعد فقط بهش بوکه اضافه کنی این کارمو میزارم ببین :

عکس ها Full HD هستن میتونید بزرگشون کنین .

2azr883ax4w1a1vcxm0.jpg
nl24j9nafm11s9f12vk.jpg

AREF

سلام.این پلاگین که گفتی برای فتوشاپ هست؟ من توی cgpeers سرچ زدم لینک دانلود نیافتم

جدیدترین ارسال ها

بالا