vray displace and corners

ali_tavanaie

Well-Known Member
سلام،
من داشتم یک متریال آجر با vray میساختم،به displace map ش یک tile نسبت دادم ، اما دیدم که در گوشه های دیوار،وقتی آجر برجسته میشه ، در کنج آجر یک جای خالی میمونه،دلیلش هم اینه که از دیواره 1 مثلا 5 سانت جلو میاد از 2 هم 5 سانت ، اما اون مربع 5در 5 وسط رو نمیسازه ، خواستم displace رو منفی کنم تا درست شه اما منفی که میکنم کلاً هیچ تغییر حاصل نمیشه در ارتفاع آجر ها ، کسی راه حلی برای حل این مشکل داره؟
تو منتال ری که با bump این کار رو میکردم چنین مشکلی پیش نمیومد.حتی bump منفی هم میشد داد.

H.S

Member
اگه میخوای Displace رو منفی کنی راهش این نیست که مقدار منفی بدی. از متریال ادیتور جایی که عکست رو به Map هه Displce دادی از سربرگ Output گزینه Invert رو تیک بزن اینطوری منفی میشه.

دوما شما برای این کار میتونی از VrayDisplacementMap استفاده کنی که جزء مادیفایر هاست. فقط کافیه یه عکس بهش بدی. اگه کمک بیشتری خواستی عکس بذار تا واست توضیح بدم.

ali_tavanaie

Well-Known Member
ببین آخه اگر invert کنم و باز هم همون مشکل پیش میاد (سر به کلاه کلاه به سر) مثل منفی در منفی ، عکس رو هم میزارم هر وقت تونستم. بعد هم vraydisplace فکر میکنم در حالت عادی داخل مکس رم رو اشغال کنه و سرعت سیستم پایین بیاد.در ثانی من یک متریال میخوام که همه جا استفاده بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا