vrayآموزش

rrss

Active Member
راستش بنده دنبال آموزش وی ری بودم که قبلا یه سری آموزش ویدیویی از وی ری از مجید آنلاین دانلود کرده بودم که آموزشهای فارسی خوبی بود ولی الان هر چی میگردم نیست یه استادی بود که تو کلاس درس آموزش میداد نمیدونم چرا الان هر چی گشتم پیدا نکردم تو خود مجید آنلاین بود ولی الان هرچی میگردم نیست
لطفا اگه کسی میدونه لینکهاش کجاس بذاره ممنونم:rose:

rrss

Active Member
با سلام خدومت دوستان
دوست گرامی massoudn لینکهایی که گذاشتین بسیار خوب بود و از این بابت بسیار ممنونم ولی آموزشهای وی ری مورد نظر بنده در صفحه اش به زبان فارسی آموزشهایی رو به صورت فیلم برا دانلود گذاشته بود و یه مطلبی رو به طنز نوشته بود که برای شادی روح وی ری صلوات ، حالا در انجمنها هرچی دنبال آموزشهای فارسی وی ری به صورت فیلم که برا دانلود گذاشته بود میگردم رو پیدا نمیکنم نمیدونم چی شده ، آموزشها انگار سر کلاس ضبط شده بودن ولی به زبان ساده خوب توضیح میدادن
از دوستان اگه کسی لینک رو داره محبت کنه تا بقیه هم استفاده ببرن
خیلی ممنون سپاسگذارم

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان گلم
از اینکه به اینجا سر زدین خیلی ازتون ممنون و سپاسگذارم
راستش میخواستم به عرضتون برسونم که مشکل بنده حل شد و تونستم این انجمن رو که دنبالش بودم پیدا کنم و از همه شما دوستان گلم بخصوص اونائی که به اینجا سر زدند و علاالخصوص اونائی که با نظرات راهگشاشون بنده رو مورد لطفشون قرار دادند نهایت تشکر و قدر دانی را دارم :rose::rose::rose:
ارادتمند rrss

جدیدترین ارسال ها

بالا