vps و اصطلاحاتش؟

atenaa_1363

New Member
سلام و وقت به خیر.
از دوستان کسی میتونه مقداری در مورد اصطلاحات سرور و وی پی اس توضیح بده؟
مثلآ Burstable یعنی چی
یا وقتی میگن آنمنیج هست چه معنی میده.
چه جور شیر منابع خوبتره؟
من یه vps ویندوز میخوام که rar کردن زیاد و سنگین و گرفتن اسکرین شات از فایلهای ویدیویی توش راحت باشه و فایلا راحت اجرا بشن.هنگ نکنه.سرور رو اذیت نکنه صداش در بیاد.ریست نکنه.کلآ راحت کار کنه.فایلا رو خراب rar یا extract نکنه
باید چه مشخصاتی مد نظرم باشه؟چه چیزی مهمه؟مثلآ نوع منابع یا نوع مجازی سازی و ...

ParsPack

New Member
اگه بیشتر توضیح بدید که دقیقا برای چه کاری vps می خواهید می توانیم بهتر کمکتون کنیم ( البته حدس می زنیم که شما یه سایت دانلود مستقیم دارید )
برای اینکه یک vps داشته باشید با عملکرد مناسب و دلخواه شما، می بایست vps ای خریداری کنید که روی سروری هاست شده باشد که تعداد نسبتا محدودی vps را هاست کرده باشد، فکر می کنم حداقل یک گیگ رم هم لازم داشته باشید.

atenaa_1363

New Member
ممنون از جواب!
منتها بیشتر میخواستم با اصطلاحات آشنا بشم!مثلآ اکوال شیر برای سی پی یو یا hardware node چه معنی میده و چه تاثیری در کارایی داره!
من از یه بنده خدایی این ماه سرویس گرفتم که خیلی آزارم داد!
توی روز هم متوسط 40-50 گیگ rar اکسترکت دارم!میگفت هارد رو بیزی میکنی!
من دوستم یه وی پی اس با 512 رم داشت روزی تا 4 برابر من استفاده میکرد!

در واقع میخوام قبل اینکه سرویس جدید بگیرم اول با نوع کارکرد و انواعش آشنا بشم تا بعد به این دردسر نیفتم
باز هم ممنون.

ParsPack

New Member
CPU Equal Share یعنی اینکه CPU سرور به شکل برابر بین VPS ها به اشتراک گذاشته میشه.
به نظر میاد که شما بیش از اینکه با CPU کار داشته باشید با هارد کار می کنید، فکر کنم اگه یه سرور اختصاصی ارزون تهیه کنید بهتر باشه. ( تا هارد کاملا در اختیار خودتون باشه )

atenaa_1363

New Member
یعنی کارایی مثه رار کردن و اکسترکت و گرفتن اسکرین شات بیشتر از هارد استفاده میکنه؟
البته قیمت اختصاصی خیلی بالا در میاد و برای کارایی مثه این فکر میکنم با رم بیشتر مشکل حل باید بشه!
اما یه سوال اینکه آیا میشه یه سرور اختصاصی ویندوز گرفت و روش مثلآ سه تا وی پی اس نصب کرد به بقیه داد؟
فکر کنم اینطوری به صرفه تر بشه!
در مورد موارد دیگه هم اگر دوستان نظر بدن ممنون میشم!

ParsPack

New Member
صد البته که فشرده سازی هم به RAM و هم به Disk با هم احتیاج داره، اما مشکل اینه که در VPS میزان RAM را به صورت اختصاصی در اختیار مشتری قرار میدن ولی هارد اشتراکیه و همین باعث میشه که Rar کردن فایل های بزرگ برای بقیه VPS ها مشکل ایجاد کنه.
به راحتی می تونید یه سرور لینوکس بخرید و بعد روش VmWare نصب کنید و به دیگران VPS بفروشید، پارس پک VmWare را به صورت رایگان نصب می کند.

atenaa_1363

New Member
سلام
این سرور اختصاصی واقعآ ددیکت هست دیگه؟یعنی با مجازی سازی و این چیزا نیست؟مثه سیستم خودم مثلآ؟یه کامپیوتر مجزا با رم و هارد و سی پی یو کاملآ جدا و نه اختصاص داده شده؟
اونوقت این وارز چیه؟مثلا ویدیو آموزشی و ام پی3 و مثلآ برنامه وین رار کرک شده توش نمیشه ریخت؟

ParsPack

New Member
بله سرور ها کاملا اختصاصی هستند، منظور از Warez ارایه نرم افزار کرک شده بر روی سایت به دیگران بدون نیاز به Login است. ولی شما می تونید روی سرور برای استفاده خودتون از هر برنامه crack شده ای استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا