Vps براي سايت پربازديد مي خوام

erroring

Member
مدت يه ماه و نيمه كه به استفاده از VPS روي آوردم كه تجربه خيلي بدي بود . مشكلات عديده اي كه تو اين مدت پيش اومد و بالاخره منجر به اين شد كه تصميم بگيرم از شركت ديگه اي VPS بگيرم.

VPS با اين مشخصات مي خوام :
Linux
Ram : 2 G
Storage : 40 Gig
پهناي باند بالاي 700
هاردديسك RAID

درمورد پانل اگر CPanel هست توضيح بديد كه تحريم ميشه يا خير و اگر تحريم ميشه آيا پانل ديگه اي نصب ميكنيد (از ابتدا) ؟
آيا VPS شما منيج شدست يا اينكه هزينه مجزا براي Manage ميگيريد.
با چي VPS رو سرور ساخته شده (منظورم VMware ، xen و يا هرچيز ديگست) من مزيت هاشون رو نميدونم لطفا مزايا و معايت هركدوم رو بگيد(ممنون)
آيا تضمين ميكنيد كه VPS شما هر روز يه بار يا هر هفته يه بار (بعد منيج شدن) هنگ نميكنه؟‌(با CMS هاي بروز شده و معروف (مثل جوملا smf و ...)) اخه الان VPS ام اينطوريه!!!
اگر مي خواهيد شركت خودتون رو به عنوان پيشنهاد معرفي كنيد عاجزانه خواهش ميكنم (جوون عزيزتون) اگر تازه كار هستيد و يا تجربه كار با سايت هاي پربازديد رو نداريد از اين پيشنهاد صرف نظر كنيد. (اين يه ماه و نيم بسم بود هرچي كشيدم :shock: )

باز هم عاجزانه درخواست ميكنم اگر تازه وارد اين حرفه (فروش VPS) شديد شركت معتبر ديگه اي كه در اين زمينه تجربه بيشتري داره رو معرفي كنيد.

در صورتي كه روي هر سرور تعداد بيشتر از حد انصاف! VPS راه اندازي ميكنيد بازهم عاجزانه درخواست دارم از پيشنهاد خدماتتون خودداري كنيد.
ممنون ميشم قيمت رو هم همينجا اعلام كنيد.
در پايان به خاطر لحن بدم از تمام دوستان عذرخواهي ميكنم. بذاريد به حساب مارگزيدگي!!!

سلام خوب یه سرور اختصاصی بگیر خیلی کم پیدا میشن وی پی اس با 2 گیگ رم بدن اگه هم بدن قیمت.....

سرور اختصاصی هم خیالت راحته هم دیگه مشکل ندارید

قیمت سرور اختصاصی که می تونم بهتون بدم

Pentium D 3.2Gh
2GB DDR RAM
160GB SATA HDD
1500GB Transfer
5 Ip
ماهانه 80 تومن
---------------------
Core 2 Duo E6420
2GB DDR2 RAM
160GB HDD
1500GB Transfer
5 Ip
ماهانه90 تومن
----------

سرور های دیگه هم داریم جهت اطلا عات بیشتر تماس بگیرید

erroring

Member
سلام خوب یه سرور اختصاصی بگیر خیلی کم پیدا میشن وی پی اس با 2 گیگ رم بدن اگه هم بدن قیمت.....

سرور اختصاصی هم خیالت راحته هم دیگه مشکل ندارید

قیمت سرور اختصاصی که می تونم بهتون بدم

Pentium D 3.2Gh
2GB DDR RAM
160GB SATA HDD
1500GB Transfer
5 Ip
ماهانه 80 تومن
---------------------
Core 2 Duo E6420
2GB DDR2 RAM
160GB HDD
1500GB Transfer
5 Ip
ماهانه90 تومن
----------

سرور های دیگه هم داریم جهت اطلا عات بیشتر تماس بگیرید

با اين قيمتي كه فرموديد آيا سرورتون مينج شدست؟ گزينه هايي مثل Firewall ، Anti DDos يا مثلا Suphp و چيزاي ديگه كه نيازه و من ازش سررشته ندارم رو شما نصب ميكنيد؟
آيا قيمت خريد براي يه سال شامل دو ماه تخفيف ميشه؟

erroring

Member
Uplink Speed چقدر است ؟10 mbit يا 100 mbit
چه پانلي بر روي سرورتون نصب ميكنيد؟ اگر CPanel آيا با لاگين لايسنس آن باطل نمي شود؟ (به خاطر تحريم ايران)

nimafire

find / -name Support > u
سلام. ما منیج کامل بهتون تحویل میدیم و هزینه ای هم نمیگیریم و پشتیبانی کامل
ماهانه تنها 80 هزارتومان
البته ما بهتون سرور اختصاصی میدیم.
cpanel م اگه بخواهید نصب میکنیم.
lxadmin و direct admin هم هست که اینا دیگه اصلا مشکل تحریم ندارن

uplink 100 هست ما برای سی پنل هیچ تضمینی نمیدیم بله امکان باطل شدنش هست
اما directadmin براتون نصب میکنیم و هیچ مشکلی هم نداره
برای تخفیف هم 1 ماه میتونم تخفیف بدم
نصب directadmin و antiddos , Firewall و ..... براتون پی ام کردم

NikanHost

Member
سلام

گروه نیکان به عنوان نماینده برتر دیتا سنتر کارو Caro ( جهت اطلاعات کامل تر https://www.caro.net/reseller.php ) اقدام به فروش ویژه سرورهای ارزان این دیتا سنتر نموده است.

اطلاعات سرور اخصتاصی ویژه 1 :

Server Name : Ex440-Pentium
Chassis : Dell PowerEdge SC440 Tower
Processor : Single Intel P4 2.8ghz Dual Core
Memory : 1GB DDR-2
Hard Drive 1 : 160gb SATA 7200rpm
Bandwidth Allocated : 2000 GB per Month
Operating System : CentOS 5.x
100Mbps Network Connection
Manged Plan : None
Control Panel :cPanel

قیمت : 65.000 تومان در ماه

( در این سرورها کنترل پنل cPanel بر روی سرورها به صورت رایگان نصب خواهد شد )

جهت مشاهده اطلاعات دیتا سنتر : https://www.caro.net/datacenter.php
جهت مشاهده اطلاعات شبکه : https://www.caro.net/network.php

این سرورها به صورت Self Managed هستند در صورتی که نیاز به مدیریت سرور داشته باشید جداگانه محاسبه خواهد شد .

NikanHost

Member
سلام

سرور اختصاصی ویژه 2 :

Server Name : Ex-860-Conroe
Chassis Dell PowerEdge PE860 chassis - 1u rackmount
Processor : Single Intel Xeon 3050 2.13GHz Dual Core - Conroe
Hard Drive 1 : 250GB SATA 7.2K RPM
Hard Drive 2 : 250GB SATA 7.2K RPM

قیمت : 93.000 تومان در ماه

این سرورها به صورت Self Managed هستند در صورتی که نیاز به مدیریت سرور داشته باشید جداگانه محاسبه خواهد شد .

با تشکر

erroring

Member
سلام

گروه نیکان به عنوان نماینده برتر دیتا سنتر کارو Caro ( جهت اطلاعات کامل تر https://www.caro.net/reseller.php ) اقدام به فروش ویژه سرورهای ارزان این دیتا سنتر نموده است.

اطلاعات سرور اخصتاصی ویژه 1 :

قیمت : 65.000 تومان در ماه

هزينه Manage رو هم بفرمائيد. همين مشخصات با Ram 2GB رو نداريد؟ (+ قيمت)

Mozafary

Member
شما چقدر ویزیت دارید؟
یک سایت دارید یا چند سایت؟
چقدر میخوای هزینه کنی؟
مشکلاتی که تا حالا داشتی رو هم بگو!
اینجوری فکر میکنم نتیجه بهتری بگیری

سلام

سرور اختصاصی ویژه 2 :

Server Name : Ex-860-Conroe
Chassis Dell PowerEdge PE860 chassis - 1u rackmount
Processor : Single Intel Xeon 3050 2.13GHz Dual Core - Conroe
Hard Drive 1 : 250GB SATA 7.2K RPM
Hard Drive 2 : 250GB SATA 7.2K RPM

قیمت : 93.000 تومان در ماه

با تشکر

https://www.caro.net/dedicated.php?id=00000003528&mode=configure

پس کو تعداد ای پی ها ؟؟؟جالبه سفارش میدی واسه تعداد ای پی چیزی نداره:-?

NikanHost

Member
هزينه Manage رو هم بفرمائيد. همين مشخصات با Ram 2GB رو نداريد؟ (+ قيمت)

سرورهای پیشنهادی با هزینه معادل 40000 تومان در ماه کاملا مدیریت شده (منیج شده) خواهد شد و همه نرم افزارهای مورد نظر شما نصب خواهد شد و تنظیمات لازم توسط دیتاسنتر انجام خواهد شد و در صورت بروز هرگونه اشکال نرم افزاری، قسمت پشتیبانی Caro پاسخگو خواهد بود.

در ارتباط با 1 گیگابایت رم اضافه، مبلغ 20000 تومان بصورت ماهیانه به مبلغ پیشنهادی اضافه خواهد شد.

ببخشید من فراموش کرده بودم که تعداد IP رو هم بنویسم. با توجه به تغییرات بالا پیشنهاد ما بصورت زیر خواهد بود:

Memory : 2GB DDR-2
IP: 2

قیمت : 85.000 تومان در ماه

NikanHost

Member
https://www.caro.net/dedicated.php?id=00000003528&mode=configure

پس کو تعداد ای پی ها ؟؟؟جالبه سفارش میدی واسه تعداد ای پی چیزی نداره:-?

از تذکر شما خیلی ممنون.
من در مورد دیتاسنتر Caro یه تاپیک جداگانه باز کردم.
خوشحال میشم اگر شما نظراتتون رو در مورد این دیتا سنتر در اون تاپیک مطرح کنید:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=113845

با تشکر

NikanHost

Member
من یک پیشنهاد دیگه هم میتونم بدم. در صورتیکه فقط "یک" هاست دارید میتونم سرور Ex440-Pentium رو بهمراه Plesk 9.0 فقط برای یک دومین و با 2 گیگابایت رم به قیمت 65.000 تومان بدم. البته با همین قیمت Lxadmin هم می توان نصب نمود

با تشکر

آخرین ویرایش:

erroring

Member
ممنون از پيشنهادات.
بازديد كننده حدود 5000 نفر و 50000 صفحه بازديد در روز. تعداد آنلاين تقريبا 100 (كه كمتر و بيشتر هم ميشه) و در ساعات پيك حدود 300 اما مي خوام اگه بيشتر شد سايت دان نشه. در ضمن بايد اين مقدار بازديد رو صفحات ديناميك پاسخگو باشند. (و تمام صفحات با Mysql در ارتباط هستند)
تعداد فعلي داميني كه روي اين سرور مي خوام قرار بگيره 5 تاست كه ممكنه بيشتر هم بشه. مقدار هزينه هم نهايت 90 در ماه. و يا 900 در سال.
اما مشكلاتي كه تا حالا داشتم. مشكل اينه كه لود سرور هر چند ساعت يكبار (يا روزي يه بار گاهي چند روز يه بار) به شدت ميره بالا (حتي با آنلاين كم مثلا يه بار با 22 نفر آنلاين هم اين اتفاق افتاده) دوم اينكه Mysql به شدت حساسه ، منظورم اينه كه وقتي Cache جوملا رو حذف ميكنم (اينكار باعث ميشه تمام اطلاعات به جاي فايل هاي Cache از Mysql خونده بشه) لود به شدت ميره بالا و در اكثر صفحات Mysql goes away ميده (فكر ميكنم يعني نمي تونه از سرويس Mysql استفاده كنه)

من اطلاعات زيادي در مورد تعداد IP ندارم ، ميشه بگيد IP دوم و سوم و ... به چه كاري مياد؟
من دنبال سرور منيج شده هستم. مثلا آيا منيج شما باعث بهينه شدن Apache ميشه؟ تنظيماتي از قبيل MaxClinets و ... كه بايد با توجه به بازديد سايت و ديناميك بودن صفحات تنظيم بشه. يا تنظيمات Mysql كه بايد از طريق My.cnf تنظيم بشه. آيا در اين زمينه در حد كافي اطلاعات و تبهر داريد؟ يا فقط با نصب يكي دوتا نرم افزار به سرورتون ميگيد منيج شده؟

و در مورد Cpanel چه روشي براي اينكه بسته نشه بايد به كار ببرم؟ آخه سه تا از دامين هاي من عباراتي مثل iran ، persian ، pars دارند.

من از يه اسكريپت براي ارسال ايميل (نه انبوه ايميل) در هاست Share استفاده ميكردم كه ايميل ها رو به Inbox ارسال ميكرد. ايميل فعال سازي SMF و ... هم به Inbox ارسال ميشد. اما از وقتي اين اسكريپت ها از VPS اجرا ميشن ايميل ها به Spam ميره. علتش چيه؟ آيا ربطي به IP كه سرورم استفاده ميكنه داره؟ (مثلا ممكنه IP براي سرور ياهو black list شده باشه؟)

pardisgroup

Active Member
ما مشتری داشتیم به طور مداوم تعداد افراد انلاینش 250 نفر بوده و حتی 300 رو رد کرده بود ... و در مجموع روزانه حداقل 16000 بازدیدکننده و 150 هزار هیت داشته بدون مشکل ... اگه دوست داشتید امتحان کنید بدون دردسر با امکانات بالا و پایداری بالا سرعت بالا ... :rose:

Mozafary

Member
سلام
من بهت پیشنهاد میکنم Semidedicated این سرویس نسبت به VPS و حتی DedicatedServer برای شما بهتره.
اول اینکه سخت افزار بسیار بهتری برای سرور هست.
دوم اینکه کاملا مدیریت شده و بهینه شده هست سرور
سوم اینکه هزینه کمتری میکنی
چهارم اینکه کیفیت کار بر روی semidedicated با dedicated تفاوتی نمیکنه
هزینه واسه یک سرویس semidedicated مناسب ماهیانه حدود ۱۰۰تومن هست

ممنون از پيشنهادات.
بازديد كننده حدود 5000 نفر و 50000 صفحه بازديد در روز. تعداد آنلاين تقريبا 100 (كه كمتر و بيشتر هم ميشه) و در ساعات پيك حدود 300 اما مي خوام اگه بيشتر شد سايت دان نشه. در ضمن بايد اين مقدار بازديد رو صفحات ديناميك پاسخگو باشند. (و تمام صفحات با Mysql در ارتباط هستند)
تعداد فعلي داميني كه روي اين سرور مي خوام قرار بگيره 5 تاست كه ممكنه بيشتر هم بشه. مقدار هزينه هم نهايت 90 در ماه. و يا 900 در سال.
اما مشكلاتي كه تا حالا داشتم. مشكل اينه كه لود سرور هر چند ساعت يكبار (يا روزي يه بار گاهي چند روز يه بار) به شدت ميره بالا (حتي با آنلاين كم مثلا يه بار با 22 نفر آنلاين هم اين اتفاق افتاده) دوم اينكه Mysql به شدت حساسه ، منظورم اينه كه وقتي Cache جوملا رو حذف ميكنم (اينكار باعث ميشه تمام اطلاعات به جاي فايل هاي Cache از Mysql خونده بشه) لود به شدت ميره بالا و در اكثر صفحات Mysql goes away ميده (فكر ميكنم يعني نمي تونه از سرويس Mysql استفاده كنه)

من اطلاعات زيادي در مورد تعداد IP ندارم ، ميشه بگيد IP دوم و سوم و ... به چه كاري مياد؟
من دنبال سرور منيج شده هستم. مثلا آيا منيج شما باعث بهينه شدن Apache ميشه؟ تنظيماتي از قبيل MaxClinets و ... كه بايد با توجه به بازديد سايت و ديناميك بودن صفحات تنظيم بشه. يا تنظيمات Mysql كه بايد از طريق My.cnf تنظيم بشه. آيا در اين زمينه در حد كافي اطلاعات و تبهر داريد؟ يا فقط با نصب يكي دوتا نرم افزار به سرورتون ميگيد منيج شده؟

و در مورد Cpanel چه روشي براي اينكه بسته نشه بايد به كار ببرم؟ آخه سه تا از دامين هاي من عباراتي مثل iran ، persian ، pars دارند.

من از يه اسكريپت براي ارسال ايميل (نه انبوه ايميل) در هاست Share استفاده ميكردم كه ايميل ها رو به Inbox ارسال ميكرد. ايميل فعال سازي SMF و ... هم به Inbox ارسال ميشد. اما از وقتي اين اسكريپت ها از VPS اجرا ميشن ايميل ها به Spam ميره. علتش چيه؟ آيا ربطي به IP كه سرورم استفاده ميكنه داره؟ (مثلا ممكنه IP براي سرور ياهو black list شده باشه؟)

Mozafary

Member
سلام
من بهت پیشنهاد میکنم Semidedicated این سرویس نسبت به VPS و حتی DedicatedServer برای شما بهتره.
اول اینکه سخت افزار بسیار بهتری برای سرور هست.
دوم اینکه کاملا مدیریت شده و بهینه شده هست سرور
سوم اینکه هزینه کمتری میکنی
چهارم اینکه کیفیت کار بر روی semidedicated با dedicated تفاوتی نمیکنه
هزینه واسه یک سرویس semidedicated مناسب ماهیانه حدود ۱۰۰تومن هست

ممنون از پيشنهادات.

جدیدترین ارسال ها

بالا