vps بدون Down Time میخوام

Dimansh

Member
سلام و خسته نباشید. سال نو مبارک
بنده vps لینوکس میخوام با این شرایط
H.d.d : 15 gig
ram : 256

مهم ترین چیز برام uptime هست
ببینید خودتونم میدونید چی میگم یک سری هاست نما فروش دارن واقعا اذیت میکنند و من به هیچ عنوان اعتماد ندارم. اگر حتی 1 ثانیه هم در ماه Down time بده سرور چه از لحاظ دیتا بیس و مشکلاتش و چه از لحاظ Downtime سرور هزینه ماه رو واریز نمیکنم و اینم میگم مشکل هزینه ای ندارم . فقط هزینه رو به این خاطر آخر ماه پرداخت میکنم که اگه سرور حتی 1 ثانیه هم بالا نیومد هزینه رو نمیدم
و اینم بگم سیستم سایت من نیوک هست و آدرس سایت بنده http://www.rap50.com و در حال حاضر حدود 7 گیگ فایل دارم که باید ترنسفر بشه
از لحاظ امنیت باید 24 ساعت پشتیبانی بشه و نصب برنامه هایی مانند anti ddos و فایر وال رو نیاز دارم
از لحاظ پنل بنده پنل cPanel رو میخوام
از همه مهمتر باید کسی که سرویس رو ارائه میده یک تلفن ثابت و 2 تلفن همراه از خودش به بنده بده
اینم بگم سایت بنده دشمن زیاد داره و اکثرا تحت ddos هستم

به دلایل مختلف از جمله همین ddos ارتباط نیوک با بانک اطلاعاتی بنده قطع میشه که اگه این 1 ثانیه هم اتفاق بیوفته هزینه رو نمیریزم
در هر صورت میگن جنگ اول به از صلح آخر ( نمیدونم درست گفتم یا نه :دی )
در آخر لطفا قیمت هاتون و سایتهایی که با شما همکاری میکنند و آپ تایمتون و آدرس جایی که ازش سرور گرفتید رو بذارید تا شرایط رو ببینم و اینکه هی ایمیل ندید یا نگید پ . خ بزنم .

با تشکر سعید دیمانش

ببینید خودتونم میدونید چی میگم یک سری هاست نما فروش دارن واقعا اذیت میکنند و من به هیچ عنوان اعتماد ندارم. اگر حتی 1 ثانیه هم در ماه Down time بده سرور چه از لحاظ دیتا بیس و مشکلاتش و چه از لحاظ Downtime سرور هزینه ماه رو واریز نمیکنم و اینم میگم مشکل هزینه ای ندارم . فقط هزینه رو به این خاطر آخر ماه پرداخت میکنم که اگه سرور حتی 1 ثانیه هم بالا نیومد هزینه رو نمیدم
و اینم بگم سیستم سایت من نیوک هست و آدرس سایت بنده http://www.rap50.com و در حال حاضر حدود 7 گیگ فایل دارم که باید ترنسفر بشه
از لحاظ امنیت باید 24 ساعت پشتیبانی بشه و نصب برنامه هایی مانند anti ddos و فایر وال رو نیاز دارم
از همه مهمتر باید کسی که سرویس رو ارائه میده یک تلفن ثابت و 2 تلفن همراه از خودش به بنده بده

به دلایل مختلف از جمله همین ddos ارتباط نیوک با بانک اطلاعاتی بنده قطع میشه که اگه این 1 ثانیه هم اتفاق بیوفته هزینه رو نمیریزم
در آخر لطفا قیمت هاتون و سایتهایی که با شما همکاری میکنند و آپ تایمتون و آدرس جایی که ازش سرور گرفتید رو بذارید تا شرایط رو ببینم و اینکه هی ایمیل ندید یا نگید پ . خ بزنم .

با تشکر سعید دیمانش

سلام تو کره زمین همچین وی پی اس پیدا نمیکنی که با این شرایط کسی بهت بده برو تو سیاره های دیگه دنبال بگرد:D

سرور اختصاصی هم بخری احتمال داره down بشه تازه اونم 1 ثانیه چه برسه وی پی اس در مورد ddos اگه خوب خرج کنی میشه یه کارایی کرد !

erroring

Member
فكر كنم ram 256 براي cpanel يه خورده كم باشه. تو VPS من cpanel + جوملا + smf + 4image + صدنفرآنلاين حدود 1 گيگ رم اشغال بود (حدود 2 گيگ با رم cache شده)
به طور كلي هرچقدر رم بيشتر باشه performance لينوكس بيشتر ميشه. لينوكس از رم مازاد براي cache كردن فايل هايي كه مرتبا از هارد ديسك خوانده مي شوند بر روي رم استفاده ميكنه كه سرعت سيستم عامل رو افزايش ميده.

webmizban.com

Active Member

با تشکر سعید دیمانش

به www.webmizban.com مراجعه کنید و سفارش بدید.:wink:

ali058

New Member
باحاله . مگه ميشه down نشه ؟ بابا مال گوگل هم بعضي وقتها بالا نمياد . هاستي بود روزي 1 تا 8 ساعت داون ميشد . اون بده . اما هاستي هست ميخواد ماهي يه بار بشه . اون غمش خوردنيه . در ضمن اگه سرور قبول كرد باهاش قرارداد كتبي بنويس . تازه با خيلي كلكها ميشه كاري كرد سايت بالا نياد . اونوقت چي ؟ مشكل از سرور نباشه تكليف با كيه ؟

pardisgroup

Active Member
اگه دوست داشتید یه تماس با من بگیرید ... شاید سرویس ما به درد شما خورد و یا نظر من ....

webmizban.com

Active Member
شما مطمین هستید با این شرایط وی پی اس بدبد :shock: اگه میدید منم خریدارم اما اگه 1 ثانیه downe شد

پول اون ماه رو نمیدم :wink:

در ثانی برخی از دوستان در همین انجمن از ما vps و ریسلر دراند می تونین از اونها نیز پیگیر باشید.
uptime ّبرای خود ما بخاطر سایتهای مهمی که میزبانی می کنیم مهمترین چیز هست...

Dimansh

Member
سلام تو کره زمین همچین وی پی اس پیدا نمیکنی که با این شرایط کسی بهت بده برو تو سیاره های دیگه دنبال بگرد:D

سرور اختصاصی هم بخری احتمال داره down بشه تازه اونم 1 ثانیه چه برسه وی پی اس در مورد ddos اگه خوب خرج کنی میشه یه کارایی کرد !

دوست عزیز الان سایتی مانند رپفا که روی وی پی اس های قدرتمند crouz vps هست حتی 1 ثانیه هم داون نداره در ماه و بنده طی صحبتی که با ادمین این سایت داشتم میگفتن سرور رو هر 2 ماه 1 بار ریستارت میدیم

Dimansh

Member
فكر كنم ram 256 براي cpanel يه خورده كم باشه. تو vps من cpanel + جوملا + smf + 4image + صدنفرآنلاين حدود 1 گيگ رم اشغال بود (حدود 2 گيگ با رم cache شده)
به طور كلي هرچقدر رم بيشتر باشه performance لينوكس بيشتر ميشه. لينوكس از رم مازاد براي cache كردن فايل هايي كه مرتبا از هارد ديسك خوانده مي شوند بر روي رم استفاده ميكنه كه سرعت سيستم عامل رو افزايش ميده.

من مشکل رم ندارم . و هزینه رو هم هیچ مشکلی ندارم . اگه نیاز بود رم 1 گیگ میگیرم . ممنون از تذکرتون

Dimansh

Member
باحاله . مگه ميشه down نشه ؟ بابا مال گوگل هم بعضي وقتها بالا نمياد . هاستي بود روزي 1 تا 8 ساعت داون ميشد . اون بده . اما هاستي هست ميخواد ماهي يه بار بشه . اون غمش خوردنيه . در ضمن اگه سرور قبول كرد باهاش قرارداد كتبي بنويس . تازه با خيلي كلكها ميشه كاري كرد سايت بالا نياد . اونوقت چي ؟ مشكل از سرور نباشه تكليف با كيه ؟

ببخشید دوست عزیز سایت هایی مانند رپفا در هر 2 ماه کلا 3 دقیقه داون دارن اونم بخاطر ریستارت هست .

Dimansh

Member
یه چیز دیگه دوستان لطفا سایت های پر بازدیدی که در وی پی اس های شما هستند رو بدید بت بررسی کنم . با تشکر

pardisgroup

Active Member
دوست عزیز الان سایتی مانند رپفا که روی وی پی اس های قدرتمند crouz vps هست حتی 1 ثانیه هم داون نداره در ماه و بنده طی صحبتی که با ادمین این سایت داشتم میگفتن سرور رو هر 2 ماه 1 بار ریستارت میدیم

یعنی ایشون سرورشون رو هر 1 ثانیه مونیتور می کنند.:shock:

Dimansh

Member
یعنی هیچکس تو این ایران نیست که وی پی اس بده اصلا داون نشه؟

پس این همه سایت های بزرگ موزیک که اصلا داون ندارند مانند رپفا از که از کروز وی پی اس گرفتن چه طوری داون نمیشن ؟؟؟؟

boromir

Member
یعنی هیچکس تو این ایران نیست که وی پی اس بده اصلا داون نشه؟

پس این همه سایت های بزرگ موزیک که اصلا داون ندارند مانند رپفا از که از کروز وی پی اس گرفتن چه طوری داون نمیشن ؟؟؟؟

مگه خودت نمیگی که کروز وی پی اس داون تایم نداره , خوب از کروز وی پی اس بگیر :cool:

Dimansh

Member
مگه خودت نمیگی که کروز وی پی اس داون تایم نداره , خوب از کروز وی پی اس بگیر :cool:

آقای رشیدی مدیر کروز وی پی اس امتحاناتشون شروع شده و تا 1 ماه دیگه اصلا وی پی اس نمیفروشن وگرنه از اونجا میگرفتم .( ایشون آمریکا هستند . محض اطلاع )

Dimansh

Member
ببخشیدا قصد توهین ندارم . چی شد این همه تعریف میکنید از خودتون ولی یک نفر نیست وی پی اس بدون داون تایم بده؟

جدیدترین ارسال ها

بالا