vps از کجا بگیرم؟

بسم الله الرحمن الرحیم
من میخوام یه vps تو مایه های ماهی 40 تومن بگیرم
دوستان اگه جایه خوب سراغ دارین بگین من خودم این سایتو دیدیم (www.servers24.ir)
میخواهم بدونم کسی ازشون vps 'vtji
در ضمن اگه کسی بازم سراغ داره معرفی کنه
با تشکر

bia2pc

Member
من با قیمت مناسب و کیفیت عالی و آپتایم 100 درصد سراع دارم به آیدی یاهو من تماس بگیرید.
آیدی: hostbazar

بسم الله الرحمن الرحیم
من میخوام یه vps تو مایه های ماهی 40 تومن بگیرم
دوستان اگه جایه خوب سراغ دارین بگین من خودم این سایتو دیدیم (www.servers24.ir)
میخواهم بدونم کسی ازشون vps 'vtji
در ضمن اگه کسی بازم سراغ داره معرفی کنه
با تشکر
دوست عزيز سرويس هاي آقاي ميرقاسمي www.servers24.ir عاليه...من خودم سرورهامون رو از اين شركت گرفتم

آقاي قاسمي از دوستان بنده هستند و باهاشون همكاري هاي نزديكي داريم

البته من خودم هم مي تونم به شما vps بدم اما در جايي كه آقاي قاسمي باشند بنده اصلا جسارت نمي كنم

به هر حال من بشدت سرورز24 رو به شما پيشنهاد مي كنم

پلن هاي Www.vpsland.com
, ...
رو ببين !
من مي تونم برات هر كدوم رو خواستي پرداخت كنم !
اگر هم از اين جا نخواستي من مي تونم از كشور هاي زير بهت وي پي اس و هاست بدم ( همراه با دديكتد)
آلمان
هلند
آمريكا

دوست عزيز سرويس هاي آقاي ميرقاسمي www.servers24.ir عاليه...من خودم سرورهامون رو از اين شركت گرفتم

آقاي قاسمي از دوستان بنده هستند و باهاشون همكاري هاي نزديكي داريم

البته من خودم هم مي تونم به شما vps بدم اما در جايي كه آقاي قاسمي باشند بنده اصلا جسارت نمي كنم

به هر حال من بشدت سرورز24 رو به شما پيشنهاد مي كنم

من با ایشون صحبت کردم ولی مطمئن نبودم ولی الان مطمئن شدم
با تشکر از راهنمایی همتون من که رفتم سرورز24 به امید روزهای خوب

مگه احسان بابت ريفرال هم پول ميدن بهت :)) ؟
راستي من بن دارم مي شم ياهو جوابمو بده :))
lol
down with mo

چرا فكر مي كني بايد پول بدن؟ يا بهتر بگم چرا فكر كردي من پيشنهاد دادم كه پول ريفرال بگيرم؟(ضمن اينكه اگه اوما بدن و منم بگيرم فكر نمي كنم به كسي مربوط باشه!)

اين كه گفتم بگن من معرفيشون كردم براي اينه كه باهاشون كنار بيان اگه يه وقت مشكلي داشتن زودتر رسيدگي بشه

نه من گفتم اگه ميدن با هاشون همكاري كنم :)
به هر حال شبه آخره منه :))
ببخشيد

servers24

Member
با سلام و تشکر از همگی

نمی دانم این آقای "یار دبستانی" که در این تاپیک صحبت می کنند همان آقای شفقی هستند یا نه. اگر که نه، می توانید با من به طور مستقیم از طریق شماره 09125863039 تماس بگیرید.
در هر صورت امیدوارم از سرویس های ما راضی بوده باشید
اخیراً نیز با تغییر حالت Firewall به Aggressive تقریباً کلیه DDOS های احتمالی را پشت سر می گذاریم. در هر صورت متاسفانه همیشه همکارانی هستند که از پیشرفت ما ناراحت می شوند و اخیراً نیز یکی از همین همکاران با گرفتن یک سرور اختصاصی ار هلند برای یک ماه، سعی در حمله وسیع به سرور های ما داشت که خوشبختانه با هوشمندی دیواره آتش، نقشه اش بر آب شد!!
در حل حاضر ما اولین و تنها ارائه دهنده VPS بر اساس تکنولوژی Virtuozzo در ایران هستیم و سایر شرکت ها همگی فروشنده یا همان reseller شرکت های خارجی هستند. برای تایید این امر هم کافیست یک whois از IP طرف گرفته شود تا شرکت مورد نظر برملا شود !!!!
برای تایید حرف ما هم کافیست whois مربوط به IP های ما را ببینید : http://whois.domaintools.com/83.98.158.1
توضیح اینکه اخیراً در سایت su2.ir نیز آموزش هایی برای SSH و مدیریت سرور گذاشته ایم که کلیه مشتریانی که با پرتال دسترسی دارند می توانند آنها را مطالعه کنند

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

servers24

Member
تا جایی که من دیدم
تایید میشه
و برای این همکار عزیزمون آرزوی موفقیت میکنم

ممنون. امیدوارم با پشتیبانی و سرویس دهی خوب و مناسب، دید برخی دوستان در مورد شرکت های ایرانی را تغییر دهیم. تاکنون که حقیقتاً چنین بوده است.

برای شما همکار گرامی نیز آرزوی موفقیت می کنم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا