سلام. سایت ما یک کمکی معروفه. اسمش رو نمیگم. اما به دلایلی میخواهیم از هاستینگمون جدا بشیم.اصلی ترین دلیلشم قطعی بیش از حد در روزه. قبلنا خوب بود اما الان دیگه انگار سرورش کشش نداره و هر 4 ساعت 2 دقیقه تا بعضی وقتها 30 دقیقه هم قطع میشه. هاست وارز ما 30 گیگ هست با پهنای باند 3000 گیگ. ماهانه 20 تومان پول هاست وارز رو میدم.اما میخوام مستقیم برم رو یک vps و کلا سرورها رو یکی کنم و دیگه نه از وارز خبری باشه و نه از سایت اصلی و همه رو تو سرور مجازی جا بدم. حالا دنبال یک vps هستم البته با سرعت لود بالا. چون نمیخوام واسه لود کردن همش مشکل پیش بیاد و همش قطع بشه و وصل! حالا اگر کسی vps با حد اقل 20 گیگ فضا و 2000 گیگ پهنای باند داره قیمت پیشنهاد بده. اسپانسری هم میتونیم قبول کنیم اما با یک بنر در بالای سایت و همینطور یک مورد ویژه که بعد از انتخاب و شنیدن پیشنهادات با ایمیل به طرف میگم. مطعن باشید اسپانسر بشید بیشتر از حد انتظارتون معروف میشید همینطوری که همش نامه دارم و میگن هاستتون از کجاست!! خلاصه سر اسپانسر بعدا توافق میکنیم. فعلا پیشنهادات بدید. فقط هاستینگهای پر اعتبار لطفا پیشنهاد بدهند نه از اینهایی که تازه هاست زدند. رو سرور الان سایت من سایتهایی مثل taksoft.com.asandownload.com.downloadha.com.kamyabonline.com.bindownload.com و .... هستند مه همتون میشناسید.اما مثل اینکه دیگه سرور این سایت جا نداره و همش قطع و وصل میکنه. مهمترین دلیل من واسه رفتن جایی دیگر همینه وگرنه سرور هاست من الان 8 سی پی یو هست !!
مشخصات درخواستی:
فضا: حد اقل 20 گیگ
پهنای باند: حد اقل 2000 گیگ
آپتایم که همتون ماشالا 100 % میگید!
سرعت لود و رم هم بالا میخوام باشه.نمه اینکه همش کم بیاره!
پشتیبانی و بک آپ هفتگی خود هاستینگ بگیره.
قطعی حد اقل باشه. نه روزی 2 یا 3 بار آنهم هر دفعه 10 دقیقه!!
سی پنل داشته باشه.
مهمترن چیزی که میخوام داشته باشه کپی رایت مهم نباشه. نمیخوام به خاطر کپی رایت سایت رو ببندند!
بازم میگم هر کس سایت مارو قبول کنه بیشتر از حدش معروف میشه.سایت ما شناخته شده هست. پس قیمت رو مناسب بدید واسه خودتون خوبه. اسپانسر هم بشید قبول میکنیم.
حالا هر کی میخواد پیشنهاد بده.میشنویم.
مشخصات درخواستی:
فضا: حد اقل 20 گیگ
پهنای باند: حد اقل 2000 گیگ
آپتایم که همتون ماشالا 100 % میگید!
سرعت لود و رم هم بالا میخوام باشه.نمه اینکه همش کم بیاره!
پشتیبانی و بک آپ هفتگی خود هاستینگ بگیره.
قطعی حد اقل باشه. نه روزی 2 یا 3 بار آنهم هر دفعه 10 دقیقه!!
سی پنل داشته باشه.
مهمترن چیزی که میخوام داشته باشه کپی رایت مهم نباشه. نمیخوام به خاطر کپی رایت سایت رو ببندند!
بازم میگم هر کس سایت مارو قبول کنه بیشتر از حدش معروف میشه.سایت ما شناخته شده هست. پس قیمت رو مناسب بدید واسه خودتون خوبه. اسپانسر هم بشید قبول میکنیم.
حالا هر کی میخواد پیشنهاد بده.میشنویم.