Visual Basic

kamyar_s2006

New Member
سلام
من يك سوال در ‌VB دارم. يك Editor با VB نوشتم حالا ميخواهم امكان فارسي تايپ كردن خم داشته باشه مثل اين فرهنگ لغات كه امكان جستجوي فارسي در ويندوز English رو دارند البته من فونت فارسي رو دارم و وقتي فونت Rich Box ام رو اون فونت قرار مي دهم فارسي مي نويسه اما جاي كليدها درست نيست (يعني وقتي كليد a رو ميزني بجاي ش تايپ ميكنه ض)

يك سوال هم در مورد Pascal دارم. در مورد بازي XO ... اگر كسي الگوريتم اين بازي رو ميدونه (يكنفره با كامپيوتر) لطفا من رو راهنمايي كنه. اگر هم كسي سايتي سراغ داره يا Source برنامه رو داره لطفا آدرسش رو بده ..

متشكرم

omidak

Active Member
سلام:
باید از API استفاده کنی :wink: :
کد:
Public Declare Function LoadKeyboardLayout Lib "user32" Alias "LoadKeyboardLayoutA" (ByVal pwszKLID As String, ByVal flags As Long) As Long
'-----------------------
LoadKeyboardLayout "00000429", 1

kamyar_s2006

New Member
سلام :
اگه ممكنه يك مقدار بيشتر در مورد اين API توضيح بدين ... در ضمن اين كد error داره از قسمت LoadKeyboardLayout "00000429", 1 اشكال ميگيره ...

omidak

Active Member
سلام:
API ه دیگه :lol: 1 سری DLL هایی که 1 سری کارهایه Windows رو میکنند ... مثل همین...:
اول 1 Module بسازید و بعد اینو در اون قرار بدید:
کد:
Public Declare Function LoadKeyboardLayout Lib "user32" Alias "LoadKeyboardLayoutA" (ByVal pwszKLID As String, ByVal flags As Long) As Long
وبعد این یکی رو داخل 1 Button بزار:
کد:
LoadKeyboardLayout "00000429", 1

جدیدترین ارسال ها

بالا