Video

mhsmity

New Member
سلام
یک صفحه دارم که توی این صفحه آدرس فایلی که قرار با Video پخش بشه تولید می شه.
اما شی Video من در یک صفحه دیگه قراد داره .حالا چه طوری ادرس فایل رو بردارم و ببرم توصفحه مورد نظرو اونجا پخشش کنم.
نکته وقتی صفحه لود می شه می خوام فیلم هم پخش بشه.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام
یک صفحه دارم که توی این صفحه آدرس فایلی که قرار با Video پخش بشه تولید می شه.
اما شی Video من در یک صفحه دیگه قراد داره .حالا چه طوری ادرس فایل رو بردارم و ببرم توصفحه مورد نظرو اونجا پخشش کنم.
نکته وقتی صفحه لود می شه می خوام فیلم هم پخش بشه.

دوست عزيز

به اين انجمن خوش اومديد.

همونطور كه جناب Silver PC هم گفتن بهتر بود مشخص ميكرديد منظورتون چه نرم افزاري هست. از نوع سوالتون احساس مي كنم منظورتون mmb هست.

پيشنهاد ميكنم تو صفحه اول آدرس فيلمتون رو تو يك متغير رشته‌اي بريزيد:
کد:
path$ = 'x:\myfolder\film.avi'

و تو Page start صفحه دوم دستورات فراخواني فيلم رو از اين آدرس بديد:
کد:
VideoLoad("Video","path$")
VideoPlay("Video")

mhsmity

New Member
مسیر فایل اجرای

سلام اگه مسیر که فایل exe اجرا می شه رو ندونم چی کارباید بکنم .
از این کد استفاده می کنم
path$ =<SrcDir> + '\myfolder\film.avi'
و لی هنگام اجرا یه پنجره open باز می شه .

JavidX

Apadana Developer
سلام اگه مسیر که فایل exe اجرا می شه رو ندونم چی کارباید بکنم .
از این کد استفاده می کنم
path$ =<SrcDir> + '\myfolder\film.avi'
و لی هنگام اجرا یه پنجره open باز می شه .
سلام
اینجوری باید بنویسید:
path$='<SrcDir>\myfolder\film.avi'
و فایلهاتون هم موجود باشه مشکلی پیش نمیاد.

آخرین ویرایش:

mhsmity

New Member
عزیزم
کد شما رو نوشتم کد شما به کد قبلی هیچ فرقی نداره کادر Open Video بازه می شه.
وقتی ادرس کامل رو توی متغیر Path$ می ریزم وقتی به صفحه بعدی پرش می کنم راحت پلی می شه ولی با <StrDir> پنجره open Video باز می شه .
حالا چی کار کنم.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
عزیزم
کد شما رو نوشتم کد شما به کد قبلی هیچ فرقی نداره کادر Open Video بازه می شه.
وقتی ادرس کامل رو توی متغیر Path$ می ریزم وقتی به صفحه بعدی پرش می کنم راحت پلی می شه ولی با <StrDir> پنجره open Video باز می شه .
حالا چی کار کنم.

دوست عزيز

اول اينكه دقت كنيد SrcDir هست نه StrDir

لطفا فايلتون رو پيوست كنيد تا مشكلش رو بهتر بررسي كنيم.

mhsmity

New Member
دوست عزيز

اول اينكه دقت كنيد SrcDir هست نه StrDir

لطفا فايلتون رو پيوست كنيد تا مشكلش رو بهتر بررسي كنيم.

سلام
ممنون
فايل پررژه من داخل يه دريوا ديگه ذخيره بود وقتي f5 رو مي زدم برنامه از داخل پوشه پرگرمفايل اجرا ميشد.
من هم پوشه اي كه حواي فايل هاي ويدوي بود رو تو C:\Program Files جاي كه برنامه نصب بود كپي كردم خوب شد.

JavidX

Apadana Developer
سلام
ممنون
فايل پررژه من داخل يه دريوا ديگه ذخيره بود وقتي f5 رو مي زدم برنامه از داخل پوشه پرگرمفايل اجرا ميشد.
من هم پوشه اي كه حواي فايل هاي ويدوي بود رو تو C:\Program Files جاي كه برنامه نصب بود كپي كردم خوب شد.
بله یکی از معایب بیلدر همینه (البته فکر کنم تنظیمات داره ولی باید اتوماتیک باشه)
اینجاست که میگم اگه از آپادانا استفاده کرده بودید این مشکل رو پیدا نمیکردید :green:

michealwiper

Active Member
بله یکی از معایب بیلدر همینه (البته فکر کنم تنظیمات داره ولی باید اتوماتیک باشه)
اینجاست که میگم اگه از آپادانا استفاده کرده بودید این مشکل رو پیدا نمیکردید :green:
جاوید جان من از اپادانا استفاده نکردم تا حالا الانم دارم با mmb یک پروژه میسازم میخام بدونم چجوریه اگه خیلی بهتراز اونه ازین به بعد با اپادانا کارکنم و اینو بزارم کنار البته بعد اتمام این پروژه
لطفا راهمنایی کامل کن
درضمن این نرم افزار ساخت کجاست امکاناتش بیشتره یا کمتره و در کل چجوریه
مرسی ممنون میشم بگی

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
جاوید جان من از اپادانا استفاده نکردم تا حالا الانم دارم با mmb یک پروژه میسازم میخام بدونم چجوریه اگه خیلی بهتراز اونه ازین به بعد با اپادانا کارکنم و اینو بزارم کنار البته بعد اتمام این پروژه
لطفا راهمنایی کامل کن
درضمن این نرم افزار ساخت کجاست امکاناتش بیشتره یا کمتره و در کل چجوریه
مرسی ممنون میشم بگی

دوست عزيز
اگه به قسمت بالاي اين تالار دقت كنيد ميبيند كه تالاري براي نرم افزار Apadana هم ايجاد شده.

با توجه به اينكه روند توسعه mmb متوقف شده و جناب JavidX هم به طور تخصصي روي آپادانا كار ميكنن تا يك نرم افزار مالتي ايراني و كامل عرضه بشه كه البته بسياري از نقاط ضعف mmb رو هم پوشش ميده توصيه ميكنه كار با اين برنامه رو هم امتحان كنيد تا هم از برنامه ايشون حمايت كرده باشيد و هم يك جايگزين مناسب براي mmb پيدا كنيد.

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا