v-ray dirt real your render

3D Art

Member
سلام دوستان امروز می خوام در مورد v-ray dirt map صحبت کنم که فکر کنم 90 در صد دوستان حرفه ای بهش توجه نکردن و نرفتن دنبالش در صورتی که جزو اصول حرفه ای وی ری هستش
به نظر من مهمترین خصوصیتش اینه که اگه ازش استفاده نکنی امکان نداره کارت ریل بشه و یه خصوصیت دیگش اینه که می تونی بدون نور از کارت رندر بگیری و اشکالات مدل رو بفهمی بهترین خصوصیتش اینه که مثلا یه ماشین ساختی هر کاری میکنی نمی تونی حجم کار رو خوب نمایش بدی و سطح ماشین صاف به نظر میرسه ( در بهترین شرایط نور پردازی هم باز مشکل باقی میمونه)
خوب اول یه عکس بذارم تا منظورم رو بفهمید

همون عکس بالا رو با متریال بدون dirt map رندر گرفتم البته توی نورپردازی سعی کردم اونو درست کنم ولی

به پایین دیوار محل اتصال به کف رو ببینید درست زیر قرنیز ببینید اصلا از هم جدا نیستند و تو هم محو شدن
خوب حالا میریم سر بحث آموزش v-ray dirt
اصولا چه طور باید از dirt استفاده کرد؟
dirt رو باید تو diffuse استفاده کرد بعد این که سایه های دلخواه رو پیدا کردید مپی که قبلا تو diffuse بود رو تو قسمت unoccluded میندازید و تمام
falloff سایه رو به تدریج مات میکنه
distribution تمرکز سایه رو نشون میده هر چی بالاتر باشه سایه متمرکز تره
radius هم شعاع رو نشون میده هر چی بیشتر باشه منطقه سایه بیشتر میشه
در آخرهم اینو نگاه کنید

هر سوالی بود در خدمتم

آخرین ویرایش:

moeinkarimi

Member
دستت درد نکنه.بالاخره یک آموزش فارسی از Vray Dirt پیدا شد. به خدا خیلی لازمش داشتم.میتونی آموزش کاملی درباره ی Vray Dirt ترجمه کنی ؟

moeinkarimi

Member
خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی دستت درد نکنه !!!

Farrokh

Active Member
ممنون

راستش من خودم تا چند دقیقه ی پیش ازش استفاده نکرده بودم

ولی به نظر من یه چیز جالب که داره اینه که مثلا می خوای پایین یه دیوارت تکسچرش فرق کنه (مثلا انگار آب خورده باشه بهش ها !)
من قبلا این کار رو با فوتو شاپ می کردم ولی با این خیلی راحت تر می شه

ممنون

یه چیز دیگه هم بگم برای دوستان تازه وارد
اونم اینکه می تونن لینک تاپیک هایی رو که می زنن و فکر می کنن جالب و بدرد بخوره رو توی امضاشون بذارن تا تاپیکشون بهتر دیده بشه

و ای کاش به جای پست زدن برای تشکر از دکمه ی تشکر استفاده کنیم تا برای فرد مقابل یه جور اعتبار ماندگار باشه و ضمنا اسپم هم نزنیم
موفق باشید

Farrokh

Active Member
راستی

یکی از موارد استفاده از این مپ ، ساخت امبینت آکولوژن هست

موفق باشید

3D Art

Member
بله مهمترین استفاده این مپ ، ساخت امبینت آکولوژن هست که تو منتال ری هم هست .
راستی برای اینکه پایین تکسچرت کثیف باشه به نظر من فتوشاپ بهتر عمل میکنه آخه در اون صورت دیگه کنترل مپ کاملا تو دست خودته

m3d

کاربر VIP
:sad:یه چیزی میخوام بگم اونم اینه که این وی ری چجوری برای انیمیشن استفاده میشه؟ کردار سیستم درمیاد!

3D Art

Member
دوست عزیز برای انیمیشن شاید 10 تا سیستم فوق حرفه ای با هم شبکه بشن یا بیشتر!

جدیدترین ارسال ها

بالا