نرم افزار : فتوچاپ زمان : 45 مین
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jul 12, 2007 #4 عالي و بدون نقص! ميذارمش تو تاپ گالري مدير جان.
h.khafan Active Member Jul 12, 2007 #8 خیلی قشن شده. واقعا حال کردم. نمیدونم چرا یاد لوک خوش شانس افتادم !:roll: 45 دقیقه؟ ایول.
pythoN Active Member Jul 12, 2007 #11 اسکیس اسکن پینتینگ . قشنگه . اما رنگ ها رو زنده تر بزار . موفق باشی
hyazdi Active Member Jul 12, 2007 #12 سلام خیلی رویایی شده . آدم حس می کنه حالا خودش اون بالا رو یه صندلی چوبی نشسته و داره توی این قاب به منظره نگاه می کنه. مرسی
سلام خیلی رویایی شده . آدم حس می کنه حالا خودش اون بالا رو یه صندلی چوبی نشسته و داره توی این قاب به منظره نگاه می کنه. مرسی
P.A.Y.T.O.N Active Member Jul 12, 2007 #14 ممنون... خیلی کارتاپی نیست.... مدلشم اسپید پینتینگه با یه قلم نوری ذپرتی!
saeid.g Member Jul 12, 2007 #15 very beautifull... خیلی قشنگه ولی آموزشش قشنگ تره. من بیشتر دوست دارم چیز یاد بگیرم و خودمم چیز قشنگ ببینم. آموزشش رو هم بذار.
very beautifull... خیلی قشنگه ولی آموزشش قشنگ تره. من بیشتر دوست دارم چیز یاد بگیرم و خودمم چیز قشنگ ببینم. آموزشش رو هم بذار.
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Jul 13, 2007 #16 سلام رنگ امیزی خیلی قشنگه فقط رنگها خیلی زنده نیست
hamed-ddd Well-Known Member Jul 14, 2007 #18 میدونی منو یاد چی میندازه...درست همون لحظه که دیدمش بازی پرنس 3 مرحله ای که پرنس از برج بابل بالا میرفت جاهایی مثل این زیاد بود ....شاید برای استراحتی کوتاه... قشنگه ... موفق باشی
میدونی منو یاد چی میندازه...درست همون لحظه که دیدمش بازی پرنس 3 مرحله ای که پرنس از برج بابل بالا میرفت جاهایی مثل این زیاد بود ....شاید برای استراحتی کوتاه... قشنگه ... موفق باشی
Ali 59 Well-Known Member Jul 15, 2007 #20 نمای خیلی جالبی شده و البته خلاقانه..رنگ آمیزی و طراحیشم که استادانه اس نما صرفاً تصویر ذهنی خودت بود که ترسیم کردی یا مثلاً مشابه این فضا رو قبلاً دیده بودی؟ موفق
نمای خیلی جالبی شده و البته خلاقانه..رنگ آمیزی و طراحیشم که استادانه اس نما صرفاً تصویر ذهنی خودت بود که ترسیم کردی یا مثلاً مشابه این فضا رو قبلاً دیده بودی؟ موفق