unfold

sassyboy

Member
سلام
من میخوام نرم افزار unfold7.3رو اکتیو کنم ترو خدا بگید چیکار کنم
یا اگه نیمشه یه نرم افزار راحت(یا پلاگین)که بشه باهاش کار کرد رو بهم معرفی کنید واقعا خسته شدم از بس که دستی باز کردم uv رو:-?:-?

maxscript

Well-Known Member
برنامه UvLayout برای این کار ساخته شده دوست عزیز و حرفه ای ترین هم هست کارتونو با سرعت و قدرت انجام می ده

sassyboy

Member
برنامه UvLayout برای این کار ساخته شده دوست عزیز و حرفه ای ترین هم هست کارتونو با سرعت و قدرت انجام می ده
آره اون هستش والا خیلی باهاش کار کردم با آموزشی یکی از دوستان تو همین سایت گذاشته بودن ولی نشد
یه پلاگین واسه مایا هست واسه این کار کسی میدونه اکتیو شدشو میتونم از کجا گیر بیارم؟

CG-Student

Member
ببخشید میشه در مورد این پلاگین unfold7.3 توضیح بدید . به چه کاری میاد . منم نسبت به یووی گرفتن بدبینم و یه جوری احساس می کنم باید مثه یه کارگر بشینم دونه دونه یووی بگیرم . یعنی این نرم افزار کار را به صورت خودکار انجام میده !!!؟؟

sassyboy

Member
ببخشید میشه در مورد این پلاگین unfold7.3 توضیح بدید . به چه کاری میاد . منم نسبت به یووی گرفتن بدبینم و یه جوری احساس می کنم باید مثه یه کارگر بشینم دونه دونه یووی بگیرم . یعنی این نرم افزار کار را به صورت خودکار انجام میده !!!؟؟
نه این یه نرم افزار یو وی هستش خودش باز نمیکنه اینم خوب سختی های خودشو داره باید انو بشینی دور گیری کنی
یه سرچ کن تو نت پیدا میکنی دمو شو(بدبختانه اکتیوش و پیدا نکردم)

maxscript

Well-Known Member
حالا که با UvLayout کار کردید که بهترین برنامه برای این کار هست ولی شاید این برنامه بتونه بهتون کمک کنه unwrella یا اگر این هم مشکل داشتید از 3DCoat استفاده کنید

Gryphon

Member
آره اون هستش والا خیلی باهاش کار کردم با آموزشی یکی از دوستان تو همین سایت گذاشته بودن ولی نشد
سلام
من از وقتی که با uv layout آشنا شدم تا حالا نشده به صورت دستی uv رو انجام بدم خیلی راحت و سریع و خوب uv درست میکنه. شما دقیقا چه مشکلی باهاش داری؟

sassyboy

Member
سلام
من از وقتی که با uv layout آشنا شدم تا حالا نشده به صورت دستی uv رو انجام بدم خیلی راحت و سریع و خوب uv درست میکنه. شما دقیقا چه مشکلی باهاش داری؟
والا خیلی قاطی میکنم محیطشو میبینم وقتیمن مدل obj رو میندازم توش دیگه نمیدونم چیکار کنم :-?

Gryphon

Member
آره بهترین آموزش هم واسه سایت خودشه که رایگان هم هست نکته ای که داره اینکه همش به صورت shortcut هست که یه مقدار اذیت میکنه ولی دو سه روز وقت بزاری، کل آموزش هاشو ببینی دیگه بقیه عمرت راحتی!
:rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا