قالب Under The Rain - First Test

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام دوستان عزیز ، یک کار دو ساعته ... :)

ویری ، مکس ، فتوشاپ و دیگر هیچ ... همه چیز هم کار خودم بوده ، واستون رندر اصلی هم گذاشتم مسخره نکنید ها !!! :green:

از پکیج خودم هم FhyFlare استفاده کردم . :cool:

تست اول :
43099af09f290cb41.jpg

< لینک عکس در صورت نیومدن >

رندر اولیه + طرح اولیه :

دوستان من از سبک جدید استفاده میکنم ، رندر رو با رنگ سیاه سفید میگیرم و با استفاده از Object های خروجی رنگ امیزی میکنم ، زمان رندر نصف میشه و کیفیت جالبی هم بدست میاد .

امیدوارم خوشتون بیاد .:rose:
[h=2]The Morning - First Test[/h]
آپدیت جدید همین فایل (ویرایش توسط عارف)

یک کار جدید دیگه ، تا شب رندر کامل رو ایشالله میزنم :دی

277596f4e0d5ce801.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام .کار خوبی شده.آفرین

دوستان من از سبک جدید استفاده میکنم ، رندر رو با رنگ سیاه سفید میگیرم و با استفاده از Object های خروجی رنگ امیزی میکنم ، زمان رندر نصف میشه و کیفیت جالبی هم بدست میاد .
خب این سبک لقمه رو دور سر چرخوندن هست و مخصوصا کار معماری عملیاتی نیست. خب رندر با کلی رنگ با 200 متریال در نظر بگیر.ادیت فتوشاپش بیشتر طول میکشه. حالا رندر سیاه سفید منظورت چی هست؟

LinkinForEver

سلام .کار خوبی شده.آفرین
خب این سبک لقمه رو دور سر چرخوندن هست و مخصوصا کار معماری عملیاتی نیست. خب رندر با کلی رنگ با 200 متریال در نظر بگیر.ادیت فتوشاپش بیشتر طول میکشه. حالا رندر سیاه سفید منظورت چی هست؟

سلام ، ممنون عارف جان ، لقمه سر پیچوندن نیست والا ، واقعا کیفیت رو خاص تر میکنه ، این کار رندرش کوچیک بود وگرنه در ابعاد بزرگ خیلی جواب میده ، من به این صورت کار میکنم که یک کانال ای دی از کل صحنه میگیرم که در این عکس قرار دادم براتون :
D.jpg

بعد این عکس رو وارد فتوشاپ و توسط اسکرپیتی که خودم نوشتم تبدیل به کانال های مجزا HUE و COLOR , Mask میکنم و روی جسم همه قرار میگیره ، و انیطوری کنترل هر ابجکت به طور کامل در اختیارمون هست .
200 تا متریال چیزی نیست :دی ، رندر سیاه سفید رو توی بالا قرار دادم همراه طراحی ...

کافیه از رنگ سفید برای هر متریال استفاده کنید سفید 70 درصد ... :wink:

:rose:
کار متفاوتیه، خیلی خوب شده آفرین :rose:

خیلی ممنون رقیق ، لطف داری :rose:

LinkinForEver

سلام خوبي حميد ما سراغ نگيريم تو كه خياليت نيس

اين كارو با مدل و متريال و نور و رندر 2 ساعت زدي؟؟!!!!

سلام داداش گل ، نه والا ، منتظرم نتت درست شه ، اگه تونستی حتمی بیا یاهو که توضیح این کار هم بدم :green:

:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا