Fa tree plugin

mohamadarab

Active Member
سلام...
دوستان یک نمونه منوی درختی داخل انجمن توسط دوستان طراحی شده که من برای پروژم به یک همچین منویی نیاز دارم...
مشکل اینجاست که وقتی روی هر آیتم کلیک میشه یک پیغام مبنی بر این که این آیتم توی چه شاخه ای هست نمایش داده میشه،به نوعی یک پیام برای تمامی آیتم ها هست..
می خوام وقتی روی هر آیتم کلیک کردم یک کاری انجام بده..
مثلا یکی بره صفحه بعد ،یکی برنامه ای رو باز کنه و غیره..
بطور کلی هر آیتم یک کاره جداگانه انجام بده...
..
ممنون از راهنمایی هاتون:rose:

پیوست ها

• plugin_derakhti.rar
    17.5 کیلوبایت · بازدیدها: 49

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
همونطور که میدونید، به محض انتخاب یک ایتم، اسکریپت EventHandler (در هنگام ساخت شئ درختی این اسکریپت به پلاگین معرفی شده) اجرا میشه.

کد:
[FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#000090][B]PluginGet[/B][/COLOR]("TreeObject","SelectedItemInfo$") 
SelItemID$ = [COLOR=#000090][B]GetArrayItem[/B][/COLOR](SelectedItemInfo$,|,[COLOR=#ff0000]1[/COLOR]) 
SelItem$   = [COLOR=#000090][B]GetArrayItem[/B][/COLOR](SelectedItemInfo$,|,[COLOR=#ff0000]2[/COLOR]) 
[COLOR=#009000]** Get Tree ID[/COLOR] 
[COLOR=#000090][B]PluginGet[/B][/COLOR]("TreeObject","TreeID") 
[COLOR=#009000]***********************************[/COLOR] 
[COLOR=#009000]** Get Parent Node[/COLOR] 
[COLOR=#000090][B]PluginSet[/B][/COLOR]("TreeObject","TreeID") 
[COLOR=#000090][B]PluginRun[/B][/COLOR]("TreeObject","GetParentItem") 
[COLOR=#000090][B]PluginGet[/B][/COLOR]("TreeObject","ParentNode$") 
[COLOR=#009000]***********************************[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=3]
[/SIZE][/FONT]
توسط دستورات بالا که در ابتدای اسکریپت EventHandler نوشته شدن، میتونید نام آیتم، آیدی اختصاص داده شده به آیتم، نام عنصر والد اون آیتم، و آیدی شئ درختی که آیتمش انتخاب شده؛ رو میشه بدست آورد

ادامه ی اسکریپت مربوط به این هست که با توجه به این اطلاعات، چه واکنشی نشون داده بشهف در اون مثال، یک متن هست که تغییر میکنه و اعلام میکنه چه آیتمی انتخاب شده

شما میتونید هرطور دیگه کدها رو تغییر بدید.

mohamadarab

Active Member
راستش من کمی به مشکل خوردم..
ممنون میشم اگه یک نمونه بزارید..
مرسی:rose:

nevercom

عرض کردم که، کدهایی که در پست قبلی نوشتم، دستوراتی هست که هربار که یک آیتم از شئ درختی انتخاب میشه، اجرا میشن.
اون توابع اطلاعاتی رو در مورد آیتم انتخاب شده از پلاگین دریافت میکنه، تا شما بتونید دقیقاً تشخیص بدید که کدوم آیتم انتخاب شده.

بعد از اون کد ها هست که شما باید تعیین کنید که با انتخاب هر ایتم چه اتفاقی باید بیفته
اینکار هم به سادگی استفاده از دستور شرطی هست.
کد:
[FONT=Courier New][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=#0000FF]If[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] (SelItem$ = [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000]'بیت تورنت'[/COLOR][/SIZE][SIZE=2]) [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000FF]Then[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] 
  [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000090][B]Exit[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]() 
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000FF]End[/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/FONT]
مثلاً این کد اگر آیتم انتخاب شده "بیت تورنت" باشه، از برنامه خارج میشه
نحوه ی تعریف دستورات برای هر ایتم به این شکل هست !

mohamadarab

Active Member
من داخل پروژم از 2تا پلاگین xtmedia,tree plugin استفاده کردم..
مشکل اینجاست که وقتی من از این 2تا پلاگین استفاده میکنم دستوری که توی قسمت شرطی برای پلاگین tree میزارم کار نمیکنه.....
توی نمونه ای که گذاشتم دستوری که به باتن پایین صفحه دادم رو به فیلم 1 هم دادم ..ولی دستور توی باتن کار میکنه ولی توی منوی درختی کار نمیکنه...
..
چون حجم فایل زیاد می شد ،فیلم رو قرار نمیدم..
ممنون اگه راهنمایی کنید...:rose:

پیوست ها

• 2.rar
    782.3 کیلوبایت · بازدیدها: 44

nevercom

ایرادی از پلاگین بود، ظاهراً از آخرین نسخه ی پلاگین TreeObject در پروژه استفاده نکرده بودید.
درواقع، فرمت اطلاعاتی که از پلاگین دریافت میشه، در این دو نسخه متفاوت هست، کدنویسی اون مثال بر اساس نسخه ی جدید بوده.

پیوست ها

• TreeObject Plugin.rar
    796.3 کیلوبایت · بازدیدها: 93

mohamadarab

Active Member
ممنون از راهنمایی هاتون..
فقط اینکه وقتی من پلاگین xtmedia رو بطور جدا توی یک صفحه جدید میارم هم بهم میریزه....
یعنی پلاگین اشکال داره؟
آخه توی مثالی که داخل خود پلاگین هست مشکلی نیست ولی وقتی توی یک صفحه جدید میاد کار نمیکنه و بهم میریزه...
..
ممنون:rose:

nevercom

ایراد از پلاگین نبود، اما مقدار بازگشتی از دو نسخه ی پلاگین TreeObject، به شکل متفاوتی بودن، برای همین کدها دچار مشکل میشد و شرط ها عملاً برقرار نمیشد.

حالا اینکه با جابجا کردن پلاگین مشکلی پیش میاد باید بررسی بشه که کدها به شکل اجرا میشن و آیا تداخلی پیش میاد یا خیر !

mohamadarab

Active Member
من داخل پروم از 2تا صفحه استفاده کردم..می خوام ابن منوی درختی فقط توی صفحه اول نمایش داده بشه...
مشکل اینجاست که توی صفحه دوم هم نمایش داده میشه؟چه جوری می تونم این منو رو توی صفحه دوم hide کنم؟
از این دستور استفاده کردم ولی کار نکرد
PHP:
  PluginRun("TreeObject","Hide")

..

ممنون از راهنمایی هاتون :rose:

silvercover

کاربر متخصص
موقع خروج از صفحه ای که حاوی شی درخت هست باید دستور مخفی شدن رو صادر کنید. یا در ابتدایی دکمه هایی که کار خروج از صفحه جاری رو انجام میدن کد رو درج کنید.

mohamadarab

Active Member
من این دستور
PHP:
PluginRun("TreeObject","Hide")
رو برای مخفی کردن پلاگین نوشتم ..و این دستور هم توی یک باتن که کارش بازگشت به صفحه قبل هست،نوشتم..ولی کار نمیکنه...
..
ممنون اگه دستور صحیحش رو قرار بدید..:rose:
..

nevercom

در مثال همراه پلاگین دقیقاً یک دکمه برای Hide\Show وجود داره:
کد:
[FONT=Courier New][SIZE=3][SIZE=2]param$ = [/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000]'1|1'[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] 
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000090][B]PluginSet[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]("PlugIn","param$") 
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000090][B]PluginRun[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2]("PlugIn","HideTree")[/SIZE] 
[/SIZE][/FONT]
پارامتر اول ID شئ درختی هست و پارامتر دوم اگر 1 باشه درخت رو مخفی میکنه و اگر 0 باشه نمایشش میده.

mohamadarab

Active Member
ممنون بابت راهنمایی تون..
فقط چرا توی بعضی از سیستم ها کلمات فارسی که من توی منو درختی نوشتم بهم میریزه؟و به یک شکل دیگه در میاد؟
با اینکه نوع فونت tahoma هستش...

..
:rose:

nevercom

اگر از آخرین نسخه، یعنی نسخه ی 1.1 که در انجمن موجود هست استفاده کرده باشید، نباید مشکلی بوجود بیاد.
به هرحال میتونید این موضوع رو به همراه توضیحات به جناب Silvercover ارائه بدید، مطمئناً ایشون میتونن راهنماییتون کنن.

mohamadarab

Active Member
من از نمونه ای که خودتون اول همین پست مثال قرار دادید استفاده کردم....
که همون نسخه 1.1 هستش....
نمیدون چرا با فارسی مشکل داره...
ممنون
...
:rose:

silvercover

کاربر متخصص
یعنی اینکه زبان فارسی به درستی در سیستم کاربر نهایی و مشاهده کننده برنامه نصب نشده باشه

mohamadarab

Active Member
حالا واسه این مشکل راه حلی نیست،که بشه این مشکل رو حل کرد؟پلاگین یا یک روش دیگه ای...؟؟؟؟
چون اکثر سیستم ها این مشکل رو دارن..
..
ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا