Fa tree menu

im110

Member
من مثال و پلاگینی که درباره منوهای درختی گذاشته بودید رو دیدم .
اول باید از اساتید عزیز MMB که این پلاگین و مبحث رو درست کردن تشکر کنم (Silvercover & Nevercom)

میخواستم بپرسم چجوری میشه عناصر توی منوی درختی رو مثل Button به یه شی (حالا چه داخل و چه خارج برنامه) پیوند بدم که اگه رو یکیشون کلیک کرد وثلا یه صفحه باز شه یا یه برنامه اجرا شه ؟

قطعاً تو مثالهایی که گذاشتید چنین چیزی بود ولی متأسفانه مثل اینکه مثالها خراب شدن چون فقط برنامه اجرا میشد ولی اطلاعات توشون که یسری پرچم و نوشته و اینا بود کار نمیکرد .

میشه راهنمایی کنید که چطور میشه این کارارو کرد ؟ و اینکه اگه بخوایم درخت تو در تو بسازیم باید چیکار کنیم ؟ متوجه نشدم چطور میشه این کارو انجام داد . :green:
راستی برای درست کردن منو با HTML هم یه راهنمایی بکنید . چطور میشه با MMB مرتبطش کرد که کارای بالایی که گفتم رو بشه انجام داد ؟
یکی از دوستان یه برنامه معرفی کرد خیلی راحت این کارو میکرد . ولی خوب نحوه مرتبط کردنشو نفهمیدم چجوریه .
:)
:paint:

نرم افزاررم پیدا کردم با کرکش میزارم . برانامه جالبیه .

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب تو مثالها همه چیز بطور واضح شرح داده شده، دلیل اینکه آیتم ها بدرستی اجرا نمیشدن اینه که در اون مثال برای هر گره از یک آیکن استفاده شده که باید کنار برنامه باشه، یعنی باید مثال رو کامپایل کنید و در اون پوشه اجراش کنید تا نتیجه رو ببینید.
توضیحات و مثالها رو میتونید در این مبحث مشاهده کنید : پلاگین ساخت شی درخت - Tree Object

برای حالت HTML هم زیاد دشوار نیست، یعنی شما میتونید بوسیله ی راهی که معرفی شده دستورات MMB رو از طریق HTML اجرا کنید
این مبحث رو ببینید : آموزش صدور فرمان به MMBاز داخل شییhtml

ضمن اینکه قرار دادن فایلها بهمراه کرک ، و درحالت کلی، نقض حقوق مولفین خلاف قوانین هست، درکل نت این مسایل فراوونه، اجازه بدید تو این انجمن، که خودش میتونه محیطی برای تولید محتوا باشه، این مسائل وجود نداشته باشه.
پیوست از حالت تایید خارج شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا