tile

shahin666

Active Member
با سلام . من یه مشکل در تایل دیوارها دارم . اگه من با متریال های وی ری به یه دیوار جنسیت بدم آیا راهی وجود داره که بشه بندهای کاشی روی دیوارو درست کرد؟ البته من بیت مپ tile رو ندارم و میخوام از روش دیگه استفاده بشه .
در ضمن من نمونه عکس رندر شده رو گذاشتم . در ضمن در این تصویر من برای لامپ ها نور فتومتریک از نوع web گذاشتم ولی جواب نگرفتم و مجبور شدم از یک vray light از روبرو استفاده کنم . لطفآ راهنمائی کنید.

پیوست ها

• 5.jpg
    5.jpg
    485.7 کیلوبایت · بازدیدها: 20

:Mohsen:

کاربر باتجربه
با سلام . من یه مشکل در تایل دیوارها دارم . اگه من با متریال های وی ری به یه دیوار جنسیت بدم آیا راهی وجود داره که بشه بندهای کاشی روی دیوارو درست کرد؟ البته من بیت مپ tile رو ندارم و میخوام از روش دیگه استفاده بشه .

شما چند تا راه داری
اولش تکسچر هست که میتونی با فوتوشاپ درست کنی و بعد وارد مکس کنی
دومیش اینکه تو مدل این تو رفتگی و تایل سنگ هارو در بیاری، که من برای کار شما اینو پیشنهاد میکنم

اگه نیاز به توضیح بیشتری داری بگو تا توضیح بدم

در ضمن من نمونه عکس رندر شده رو گذاشتم . در ضمن در این تصویر من برای لامپ ها نور فتومتریک از نوع web گذاشتم ولی جواب نگرفتم و مجبور شدم از یک vray light از روبرو استفاده کنم . لطفآ راهنمائی کنید.

در چه زمینه ای راهنمایی میخوای؟
اینکه نور زیادی روشن کرده؟

چند تا vray light استفاده کردی؟ یا مقدار نورت زیاده یا نور محیطی زیادی به صحنه دادی

shahin666

Active Member
من ابتدا از نورهای فتومتریک در قسمت هایی که لامپ های هالوژنی و آویز دارم استفاده کردم ولی نوری کی به من داد خیلی ضعیف بود . بعد مجبور شدم از دو نور vray light یکی از پشت دوربین و دیگری از سقف بصورت duble side استفاده کنم که نتیجه همین شد که میبینید.

جدیدترین ارسال ها

بالا